Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει, φταίω και εγώ που πιάνω κουβέντα με fanboys.

Θα πάρω και PS4 όταν έρθει η ώρα του και θα πω και για αυτό τα στραβά του, όπως η μη υποστήριξη εξωτερικού σκληρού για παιχνίδια που ήδη αναφέρθηκε.

Το όλο θέμα λοιπόν είναι να έχεις επιλογές.

Προς το παρόν φροντισα και πήρα Xbox One με 1ΤΒ σκληρό που ελπίζω να φτάσει.

Τι fanboy ρε φιλε 2 ps4 εχω ελα παναγια μου

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδεικτικά: Halo

Μπορώ να έχω πάνω από ένα account στο Xbox One;

δεν εχει σχεση με το account, μπαίνεις μεσα απο τις ρυθμισεις του xbox και αλλαξεις region σε ΗΚ και κανεις boot την κονσολα, και το store αλαζει αυτοματα τις Τιμες σε  HK. 

• Moderators
Δημοσ.

δεν εχει σχεση με το account, μπαίνεις μεσα απο τις ρυθμισεις του xbox και αλλαξεις region σε ΗΚ και κανεις boot την κονσολα, και το store αλαζει αυτοματα τις Τιμες σε  HK. 

Κάτσε, εγώ έχω ένα account στο Windows 10 pc μου και θέλω να βάλω το ίδιο account στο XBONE μου λόγω του Play Anywhere κλπ.

Μπορώ σε αυτό το account να αλλάζω συνεχώς χώρα μέχρι να βρω σε ποιά με συμφέρει να αγοράσω κάτι (στην προκειμένη το HK); Έχουν κανονικά αγγλικούς υπότιτλους τα games;

Δημοσ.

εγω ετσι εκανα μεχρι τωρα εχω αγορασει 3 παιχνιδια βαζοντας region HK αγορασαζα το παιχνιδι κανονικα με το account μου και μετα ξανα αλλαζα το region σε ελλαδα και το κατεβαζα και επαιζα κανονικα . μαλιστα στην αρχη η MS το ειχε ανοιχτο και μπορουσες να πληρωσεις απευθιας με Ελληνικη καρτα. Μετα το καταλαβαν και το κλειδωσαν και πλεον δεν γινεται με Ελληνικες καρτες.

Δημοσ.

καπου πηρε το ματι μου οτι  στο store της Αργεντινης ειναι ακομα πιο φθηνα και απο το HK store. αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει να φτιαξουμε και εκει αν ειναι ενα paypal... ;)

Δημοσ.

Αργεντινή, Βραζιλία, Ρωσία, Ουκρανία, Ν. Αφρική βολεύουν, αλλά αυτό με τα πολλαπλά PayPal accounts κανονικά απαγορεύεται και εγκυμονεί κινδύνους να φας ban από την PayPal...

Δημοσ.

Για να μην τα ξαναγράφω...

http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/?p=55147685

Σε αλλο φορουμ που συζητούσαν για αυτο το θεμα διάβασα που εγραφαν οτι στο online θα υπαρχει πρόβλημα ομως γιατι το παιχνιδι θα ψαχνει να συνδεθει σε σερβερς στην Ασια και οχι στην Ευρωπη.... Ισχυει ομως κατι τετοιο? γιατι απο την στιγμή που το παιχνιδι το αγοράζουμε κανονικα με το account μας και ξανα αλλάζουμε το region της κονσολας παλι σε Eλλαδα και παιζουμε , αυτο δεν σημαίνει οτι συνδέεται σε Ευρωπαϊκούς σερβερ?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μιας κι εχθές παρήγγειλα το Xbox One S και το περιμένω σε μερικές μέρες, θέλω να προβώ σε πώληση του Xbox One που ήδη έχω. Μπορείτε να μου πείτε τί διαδικασία χρειάζεται για να βγάλω το GamerTag μου, τα παιχνίδια μου κτλ έτσι ώστε να είναι σαν καινούρια για το νέο κάτοχο;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μιας κι εχθές παρήγγειλα το Xbox One S και το περιμένω σε μερικές μέρες, θέλω να προβώ σε πώληση του Xbox One που ήδη έχω. Μπορείτε να μου πείτε τί διαδικασία χρειάζεται για να βγάλω το GamerTag μου, τα παιχνίδια μου κτλ έτσι ώστε να είναι σαν καινούρια για το νέο κάτοχο;

Υπάρχει επιλογη στα settings που τα καθαρίζεις όλα.Googlαρε το και θα το βρεις πανευκολα.

Οταν με το καλο παρεις το καινουργιο κανεις Login με το υπαρχων account σου αλλα θα χρειαστεί να ξανακατεβάσεις τα games που εχεις σε digital μορφη

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογη στα settings που τα καθαρίζεις όλα.Googlαρε το και θα το βρεις πανευκολα.

Οταν με το καλο παρεις το καινουργιο κανεις Login με το υπαρχων account σου αλλα θα χρειαστεί να ξανακατεβάσεις τα games που εχεις σε digital μορφη

Τέλεια. Άρα είναι ευκολότερο από ό,τι νόμιζα. Θα το κοιτάξω μετά. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/console/reset-console-to-factory-defaults

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...