keropi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 "Απλα πραγματα ομορφα κι ωραια." θα ήταν να είχε ένα σύστημα όπως στα ps3/ps4 που μπορείς να αλλάξεις δίσκο ξεβιδώνοντας μια βίδα και αντικαθιστώντας τον σκληρό στη μεταλλική βάση. Ούτε πρόσβαση στα εσωτερικά του μηχανήματος έχεις ούτε μπορείς να σπάσεις τίποτα. Αν υπάρχει θέληση τότε υπάρχουν λύσεις fool-proof , εδώ πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει η διάθεση να μπορεί ο χρήστης να αλλάζει για τον α/β λόγο τον εσωτερικό δίσκο και γι'αυτό η όλη δυσκολία του εγχειρήματος. Αυτά είναι πολιτικές της εκάστοτε εταιρείας, όπως πχ ο χώρος που έχει στο νέο slim για CR2032 μπαταρία (για το ρολόι) που πολύ απλά είναι κενός και βασίζεται το σύστημα στο internet για να έχει τη σωστή ώρα/ημερομηνία: https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/5pN1ZjMxAjELxiAF , αυτό δεν άλλαξε με το revision (όπως ξέρω και το παλιότερο μοντέλο έτσι ήταν) γιατί σε θέλουν πάντα online. Όσο για την πρόβλεψη και το χώρο για την μπαταρία η εξήγηση είναι: άβυσσος οι εταιρείες Το ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό εννοείται είναι μεγάλη ευκολία και σωστό/αυτονόητο την σήμερον.
Bourdoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τραγικο ειναι?Πολυ καλα εκαναν για μενα.Γιατι να ρισκαρει η ms με τον καθε ασχετιδη που θα παει να εγκαταστησει οτι του ρθει στο κεφαλι και οπως του ρθει,ανοιγωντας το κουτι?Αμα θες σου λεει ,κανε το με δικη σου ευθυνη αλλα αμα το χαλασεις την εκατσες μεγαλε.Βαζεις εναν εξωτερικο και λυνεις το προβλημα σου και δεν ζορισεις και τον υπαρχων δισκο που ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο.Απλα πραγματα ομορφα κι ωραια. Ούτε καν. Τραγικό και λίγα λέω. Η Sony έδειξε τον δρόμο με το PS2 και τις επόμενες κονσόλες της. Αλλά όχι η Microsoft 16 χρόνια μετά γιατι "φοβάται τον κάθε ασχετίδη". Μάλιστα.
etf13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 θεωρω πως θα μπορουσαν πολύ ευκολα να το κανουν να αλλαζει με μια βίδα οπως στο ps4 αλλά όπως σωστα λες ειναι θεμα στρατηγικής της καθε εταιρείας.Όσον αφορα εμένα ,το ίδιο θα έκανα παντως ,δεν θα αφηνα κανεναν να μπορει να βαλει χερι στο μηχανημα ρισκαρωντας να το ξεχαρβαλώσει.Σου δινει την επιλογη να βαλεις ότι γουσταρεις σαν εξωτερικο και λυνεται το θεμα μια και καλή.Ξαναλεω ότι δεν ειναι όλοι γνωστες ,ποιος μου λεει εμενα ότι δεν "στραβοπαταει το καλωδιο που ερχεται απο την motherboard στο δίσκο και χαλανε τα pins δίσκου.Ξερω γω τι μπορει να συμβει???Επίσης ποιος μου λεει ότι κάποιος δεν κανει λαθος στον τρόπο που πηρε backup το λειτουργικο και τα κανει σαλατα όταν παει να κανει restore....Τιποτα ετσι οπως ειναι ειναι μια χαρα.Ενα κλειστο πραγμα με εγγυηση ότι παθει το στέλνεις πισω και στο φτιαχνουν ή σου στέλνουν καινούργιο..... Ούτε καν. Τραγικό και λίγα λέω.Η Sony έδειξε τον δρόμο με το PS2 και τις επόμενες κονσόλες της.Αλλά όχι η Microsoft 16 χρόνια μετά γιατι "φοβάται τον κάθε ασχετίδη".Μάλιστα. Τι σημαινει η sony εδειξε το δρομο??Και γιατι να ειναι αυτος ο σωστός ο δρόμος?Διαφωνεις οτι υπαρχουν ασχετοι με το θεμα??Τραγικο και λιγα λες ,μπορεις να μου εξηγησεις το λογο που ειναι τραγικο και που θα σε εξυπηρετουσε αν μπορουσες να αλλαξεις τον primary δίσκο??Μιλαμε για κονσολα που παιζεις παιχνιδια 4 5 χρόνια και μετά την πετάς ή παιρνεις άλλη δεν μιλάμε για κανα server.
bedazzled Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε καν. Τραγικό και λίγα λέω. Η Sony έδειξε τον δρόμο με το PS2 και τις επόμενες κονσόλες της. Αλλά όχι η Microsoft 16 χρόνια μετά γιατι "φοβάται τον κάθε ασχετίδη". Μάλιστα. Το 360 είχε συρταράκι (proprietary έστω, αν και υπήρχε πατέντα) για σκληρό δίσκο, ενώ στο One το ξήλωσαν τελείως... Το πρόβλημα είναι ότι αν χαλάσει ο σκληρός και είσαι εκτός εγγύησης, τότε η κονσόλα αχρηστεύεται, εκτός αν ρισκάρεις να βάλεις cloned image σε νέο σκληρό (λένε ότι η MS ρίχνει bans). Ένα παλικάρι εδώ μέσα (νομίζω ο papeipa) πήρε νέα Slim κονσόλα για αυτό τον λόγο. θεωρω πως θα μπορουσαν πολύ ευκολα να το κανουν να αλλαζει με μια βίδα οπως στο ps4 αλλά όπως σωστα λες ειναι θεμα στρατηγικής της καθε εταιρείας.Όσον αφορα εμένα ,το ίδιο θα έκανα παντως ,δεν θα αφηνα κανεναν να μπορει να βαλει χερι στο μηχανημα ρισκαρωντας να το ξεχαρβαλώσει.Σου δινει την επιλογη να βαλεις ότι γουσταρεις σαν εξωτερικο και λυνεται το θεμα μια και καλή.Ξαναλεω ότι δεν ειναι όλοι γνωστες ,ποιος μου λεει εμενα ότι δεν "στραβοπαταει το καλωδιο που ερχεται απο την motherboard στο δίσκο και χαλανε τα pins δίσκου.Ξερω γω τι μπορει να συμβει???Επίσης ποιος μου λεει ότι κάποιος δεν κανει λαθος στον τρόπο που πηρε backup το λειτουργικο και τα κανει σαλατα όταν παει να κανει restore....Τιποτα ετσι οπως ειναι ειναι μια χαρα.Ενα κλειστο πραγμα με εγγυηση ότι παθει το στέλνεις πισω και στο φτιαχνουν ή σου στέλνουν καινούργιο..... Τι σημαινει η sony εδειξε το δρομο??Και γιατι να ειναι αυτος ο σωστός ο δρόμος?Διαφωνεις οτι υπαρχουν ασχετοι με το θεμα??Τραγικο και λιγα λες ,μπορεις να μου εξηγησεις το λογο που ειναι τραγικο και που θα σε εξυπηρετουσε αν μπορουσες να αλλαξεις τον primary δίσκο??Μιλαμε για κονσολα που παιζεις παιχνιδια 4 5 χρόνια και μετά την πετάς ή παιρνεις άλλη δεν μιλάμε για κανα server. Δεν είναι λογική αυτή. Φαντάσου τα ντουί να είχαν κολλημένες λάμπες, επειδή δεν είναι όλοι «ηλεκτρολόγοι». 1
Bourdoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο σου απαντάς πάνω από την παράθεση. Μια βίδα είναι. Να σου θυμίσω τι έκανε η αγαπητή MS στο X360; Θα με εξυπηρετούσε να χρησιμοποιήσω τον ίδιο δίσκο που είχα στην προηγούμενη γενιά και όχι να δώσω επιπλέον χρήματα για άλλον. Και σου ανάφερα ότι το καλύτερο είναι να έχει και τα δύο. Από την άλλη θεωρώ τραγικό ότι η Sony δεν προσφέρει την δυνατότητα εξωτερικού δίσκου όπως στο Xbox.
bedazzled Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και σου ανάφερα ότι το καλύτερο είναι να έχει και τα δύο. Από την άλλη θεωρώ τραγικό ότι η Sony δεν προσφέρει την δυνατότητα εξωτερικού δίσκου όπως στο Xbox. Συμφωνώ. Η διαφορά είναι ότι η Sony μπορεί να βγάλει κανά firmware update για USB HDD στο μέλλον, ενώ η MS πρέπει να επανασχεδιάσει το chassis (όπως έκανε π.χ. για το εσωτερικό τροφοδοτικό). Ας ελπίσουμε το Scorpio να διορθώσει και αυτό το θέμα...
dimitrisdim14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αντι να χαιρεσται που αγοράζεις ένα σκληρό usb 3 και τον συδνδεεις επί τόπου χωρίς βίδες ξεβιδες κλπ .. Λέτε ότι καλυυερα στο ps4? Φιλαράκια με ps4 ζηλεύουν το Xbox μου γ αυτο τον λόγο ... Πλεονεκτημα ειναι ... Χωρια το λειτουργικό χωρια τα παιχνίδια ...
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τα κλειδιά από κλειδάδικα δουλεύουν κομπλέ σε XBONE ή πέφτουν bans; Και κάτι άλλο, για τα X360 games απαιτείται Xbox Live Gold ή απλά βάζω το δισκάκι, κάνει installation και παίζει;
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αντι να χαιρεσται που αγοράζεις ένα σκληρό usb 3 και τον συδνδεεις επί τόπου χωρίς βίδες ξεβιδες κλπ .. Λέτε ότι καλυυερα στο ps4? Φιλαράκια με ps4 ζηλεύουν το Xbox μου γ αυτο τον λόγο ... Πλεονεκτημα ειναι ... Χωρια το λειτουργικό χωρια τα παιχνίδια ... Ε, ναι. Που να παιδεύεσαι τώρα με τη μία βίδα που έχει το PS4 για να γλιτώνεις έξτρα καλώδιο και ακόμα μια συσκευή τριγύρω!
etf13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, ναι. Που να παιδεύεσαι τώρα με τη μία βίδα που έχει το PS4 για να γλιτώνεις έξτρα καλώδιο και ακόμα μια συσκευή τριγύρω! Ε ναι οπως και να το κανεις ενας 3.5 σκληρος πιανει πολυ χωρο σωστα και αν προσθεσεις και το καλωδιο θες και αλλο επιπλο.Ενω πετωντας τον δισκο που εχει μεσα το μηχανημα μονο κερδισμενος εισαι. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 NickTG Πετα τον 500αρη εσύ από μέσα για να μην έχεις ένα καλώδιο έξτρα ... Αλλιώς πάρε ένα ps4 να ξεχαρμανιασεις ... Και παίξε και με κατσαβίδια και με βίδες και άλλαζε σκληρους ...
ababapanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τα κλειδιά από κλειδάδικα δουλεύουν κομπλέ σε XBONE ή πέφτουν bans; Και κάτι άλλο, για τα X360 games απαιτείται Xbox Live Gold ή απλά βάζω το δισκάκι, κάνει installation και παίζει Γιατι εχεις βρει κανενα γνωστο κλειδαδικο να πουλαει παιχνιδια σε νορμαλ τιμες? μονο το instant-gaming βλεπω , αλλα και αυτο τα εχει ολα out of stock. To καλυτερο ειναι να κανεις Φτιαξε paypal με Hong Kong region και ψωνιζε απο Hong Kong store.Πολυ φθηνότερες τιμές απο οπουδήποτε. 1
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι οπως και να το κανεις ενας 3.5 σκληρος πιανει πολυ χωρο σωστα και αν προσθεσεις και το καλωδιο θες και αλλο επιπλο.Ενω πετωντας τον δισκο που εχει μεσα το μηχανημα μονο κερδισμενος εισαι. Που έγραψα ότι χρειάζεσαι και άλλο έπιπλο? Ή να πετάξει κάποιος τον δίσκο που ήδη έχει? Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι μπορείς να ρωτάς. Ούτε το εξωτερικό τροφοδοτικό πιάνει πολύ χώρο αλλά για κάποιο λόγο το έβαλε μέσα στο καινούργιο. Περίεργα πράγματα! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι εχεις βρει κανενα γνωστο κλειδαδικο να πουλαει παιχνιδια σε νορμαλ τιμες? μονο το instant-gaming βλεπω , αλλα και αυτο τα εχει ολα out of stock. To καλυτερο ειναι να κανεις Φτιαξε paypal με Hong Kong region και ψωνιζε απο Hong Kong store.Πολυ φθηνότερες τιμές απο οπουδήποτε. Ενδεικτικά: Halo Μπορώ να έχω πάνω από ένα account στο Xbox One;
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 NickTG Πετα τον 500αρη εσύ από μέσα για να μην έχεις ένα καλώδιο έξτρα ... Αλλιώς πάρε ένα ps4 να ξεχαρμανιασεις ... Και παίξε και με κατσαβίδια και με βίδες και άλλαζε σκληρους ... Νταξει, φταίω και εγώ που πιάνω κουβέντα με fanboys. Θα πάρω και PS4 όταν έρθει η ώρα του και θα πω και για αυτό τα στραβά του, όπως η μη υποστήριξη εξωτερικού σκληρού για παιχνίδια που ήδη αναφέρθηκε. Το όλο θέμα λοιπόν είναι να έχεις επιλογές. Προς το παρόν φροντισα και πήρα Xbox One με 1ΤΒ σκληρό που ελπίζω να φτάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις