Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναφερομαστε παντα στο xbox ε... Εμενα ο player δεν κανει full screen ... Παιζει κανονικα αλλα καλυπτει οταν κανω full screen μονο το 80% της οθονης...Το υπολοιπο ειναι λευκο..Εχω μια 42 plasma Επαιξα κ με τις ρυθμισεις της στο aspect αλλα τιποτα....

Λοιπον καταλαβα τι φταιει πηγαινε στα βιντεο settings του xbox one και ξετικαρε κατι για border που λεει στα apps

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτησω κάτι;Αγορασα κανονικά σε δισκάκι το Μπατμαν ,το βάζω και δεν κανει install το παιχνίδι από το δισκάκι αλλά το κάνει download 47.15 gb.Ξερει κάνεις τι παίζει ;

Βγάλε την κονσόλα απο το Internet. Κάνε την εγκατάσταση του παιχνιδιού και βάλ'την πάλι στο internet, για να κάνει update το παιχνίδι. Βλέπει καινούρια έκδοση και προτιμά να κατεβάσει εκείνη...

• Like 1

σε παιχνιδι που εχει γινει gameshare,μπορουν να το παιξουν ταυτοχρονα και οι δυο η οχι?

μια δοκιμη που εκανα,μου ζηταγε να κανω login με το acc που αγοραστηκε κ πεταξε τον φιλο 

Μόλις το παρήγγειλα! Να είσαι καλά φίλε μου!

δυσκολίες για το HDR σε media στο Slim: http://www.maxconsole.com/threads/bugs-are-ruining-the-movie-experience-on-xbox-one-s.42578/

The issues are two-fold. First, there’s a known issue with Netflix wherein the HDR mode is activated even when content isn’t HDR. This leads to the content looking washed out and orange. It was a problem back when I reviewed the Xbox One S in August, and I’ve been suffering with Oompa Loompa onscreen ever since.

The second issue, reported on Reddit, revolves around HDR mode in Ultra High Definition Blu-Rays. Whereas Netflix is eagerly engaging HDR in all content, the Blu-Ray app is not properly engaging HDR mode for content with HDR in it. This is leading to dreaded “light bleed” where points on screen are brighter than they should be.

Υποθέτω με ένα software update θα λυθεί... όχι ότι μας επηρεάζει στην Ελλάδα εκτός λίγων περιπτώσεων  :ph34r:

• Like 1

εδώ γράφει ότι όντως έχεις θέμα με την εγγύηση και ότι θέλει (κλασσικά) πατέντα για format: 

https://www.ifixit.com/Teardown/Xbox+One+S+Teardown/65572

http://www.gamespot.com/articles/xbox-one-hard-drive-is-replaceable-but-doing-so-will-void-your-warranty/1100-6416316/

Δυστυχώς η ms ακόμα πιστεύει ότι οι σκληροί πρέπει να είναι off limits για τους χρήστες...

Το s δεν παίρνει σκληρό όπως και το κανονικό one ? Usb3 εξωτερικά ; Γιατί να τον αλαξει κάποιος ; Απλα συνδέει εξωτερικό και όλα καλά .

• Like 1

Το s δεν παίρνει σκληρό όπως και το κανονικό one ? Usb3 εξωτερικά ; Γιατί να τον αλαξει κάποιος ; Απλα συνδέει εξωτερικό και όλα καλά .

Παίρνει κανονικά εξωτερικό. Υπάρχουν λόγοι για να βάλει κάποιος εσωτερικό όμως. Πχ γιατί δε θέλει να πιάνει έξτρα χώρο ή γιατί ήδη έχει ένα σκληρό που θα μπορούσε να τον βάλει μέσα.

Ακριβώς, τον συνδέεις και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι έτοιμος χωρίς να χρησιμοποιείς κατσαβιδάκι και χωρίς να "αχρηστέψεις" τον εσωτερικό σκληρό όπως πχ στο ps4. Εγώ όπως έχω ξανά πει έχω τον WD My Book 3tb και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Ναι αλλα αν αλλάξεις σκληρό και τον βάλεις μέσα χάνεις τον ήδη 500 αρι που έχεις μέσα ...οπως λέει λαο ο Harry !

Καλό θα ήταν να υπάρχουν και οι δύο επιλογές.

Είναι τραγικό να μην σε αφήνει να αλλάξεις τον σκληρό.

Ευτυχώς που η θύρα είναι USB 3.

• Like 1

Καλό θα ήταν να υπάρχουν και οι δύο επιλογές.

Είναι τραγικό να μην σε αφήνει να αλλάξεις τον σκληρό.

Ευτυχώς που η θύρα είναι USB 3.

Τραγικο ειναι?Πολυ καλα εκαναν για μενα.Γιατι να ρισκαρει η ms με τον καθε ασχετιδη που θα παει να εγκαταστησει οτι του ρθει στο κεφαλι και οπως του ρθει,ανοιγωντας το κουτι?Αμα θες σου λεει ,κανε το με δικη σου ευθυνη αλλα αμα το χαλασεις την εκατσες μεγαλε.Βαζεις εναν εξωτερικο και λυνεις το προβλημα σου και δεν ζορισεις και τον υπαρχων δισκο που ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο.Απλα πραγματα ομορφα κι ωραια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...