Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ειναι να μπορουμε να νοικιαζουμε...δλδ υπαρχουν τοσσα παιχνδια στις κονσολες που ολοι θελουμε να παιξουμε και τερματιζονται σε 3-4 μερες...

παιχνιδι δεν εχω πουλησει ποτε, αλλα σιγουρα θα ηθελα τη δυνατοτητα να μπορω να δανειστω ή να δανεισω οπως ειχα μεχρι τωρα...

κατα 99% θα βγάλουν rental programm ,φυσικά more money to them.

Δημοσ.

ούτε καν,απο και κλείεται ,είπαμε να βαρέσουν σοτγκανιά στον εγκέφαλο :P, όλοι θυμόμαστε το 599$ της σόνυ και γελάμε, άσε που η Ms μας έδωσε σε μια μέρα 10+ τέτοια meme χαχαχα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι ρε πολυ ακριβο!

Με τπτ δεν θα παιξουν τετοιες τιμες.

400-500 το πολυ.Αλλιως ειναι αυτοκτονια.

Δημοσ.

http://gizmodo.com/you-don-t-hate-the-xbox-one-you-re-just-jealous-509604549?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

γελάει ο κόσμος πραγματικά ,τιντουτοι στο murica...πωπω, εντομεταξύ δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλα όλοι φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα και να κράξουν την Ms ,περιμένουν ο ένας τον άλλον να βγει και να κράξει,και δεν υπάρχει βίντεο εδώ και 3 μέρες, έκανε ένα ο bosman αλλα προσπάθησε να είναι ευγενικός και εξήγησε τον λόγο(οτι δεν θέλει να επιρεάσει γνώμες) αλλα σοβαρά τώρα ,ανακοινώνει τέτοια εκτρώματα η Ms και ο τύπος ή δεν λέει κάτι ή τους υπερασπίζεται, πωπω αυτά τα αμερικάνικα site. αν δεν υπήρχαν και τα forum/polls να διαβάζεις τι πιστέυει ο κόσμος θα νόμιζες οτι γάζωσε η Ms στην conference...φαντάζομαι αν την μαρκετάρουν καλά την κονσόλα όσο χάλια και αν είναι στην τελική πάλι θα τρέξουν να την αγοράσουν...

Meanwhile+in+Murica+_062f93860376eea9654

Βασικά μετά το "Some of these criticisms will ring a little truer than others, but none really tap into what’s really eating at the gaming elite. They’re mad that they’re not the center of attention" σταμάτησα να διαβάζω. Αν αυτό είναι το βασικό επιχείρημα του, τότε δεν θέλω να διαβάσω το υπόλοιπο εμετικό κείμενο.

Δημοσ.

λαβετε υποψιν οτι το κινεκτ προσθετει ενα κατοσταρικο τουλαχιστον στη τιμη της κονσολας...

Δημοσ.

λαβετε υποψιν οτι το κινεκτ προσθετει ενα κατοσταρικο τουλαχιστον στη τιμη της κονσολας...

Σωστό και αυτό. Και η κάμερα του PS4 χρειάζεται για να λειτουργεί αλλά δεν νομίζω να κοστίζει όσο και το Kinect.

Δημοσ.

Και το tablet του Wii U ανεβάζει την τιμή, αλλά δεν βλέπω πολλούς να το αναφέρουν..
Δημοσ.

Ε ναι βλέπεις οι resistive οθόνες δεν έχουν ψυχή κι αυτές :-P<br><br>

Πέρα από την πλάκα, κράζουν πολλοί την Ν για gimmickiες, ''ας μην το έβαζε κάνεις δεν το ζήτησε'' κλπ και η Microsoft με την ΥΠΈΡΤΑΤΗ gimmickια εβερ, που ούτε καν δουλεύει σωστά μέχρι τώρα δεν ακουγε τπτ.Ειδικά τώρα που στο φορτώνει με το έτσι θέλω. Ε,καιρός ήταν :-D<br><br>

Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ε ναι βλέπεις οι resistive οθόνες δεν έχουν ψυχή κι αυτές :-P<br><br>

Πέρα από την πλάκα, κράζουν πολλοί την Ν για gimmickiες, ''ας μην το έβαζε κάνεις δεν το ζήτησε'' κλπ και η Microsoft με την ΥΠΈΡΤΑΤΗ gimmickια εβερ, που ούτε καν δουλεύει σωστά μέχρι τώρα δεν ακουγε τπτ.Ειδικά τώρα που στο φορτώνει με το έτσι θέλω. Ε,καιρός ήταν :-D<br><br>

Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App

έτοιμος ήμουν να γράψω ας μην το έβαζε το Kinect2.αλλα μετά τι θα είχε το xbox one χωρίς tv controller δεν λέει :P.

Δημοσ.

ελπιζω μην μας πουν τα χειριστηρια του ps4  θα κανουν κανα 80αρι λογω της οθονης αφης

Νομίζω στα 60 θα είναι πάλι. και δεν είναι οθόνη αφής. Είναι touchpad. ;)

Δημοσ.

60 ευρώ; μουχαχαχαχα... they can stick 'em you know where.

Γιατί το DS3 πόσο νομίζεις είχε? Άσχετα που πλέον το βρίσκεις με 40 (30 με προσφορά). :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...