stavros88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο οσο το να το γραψεις στο ινσομνια να δημιουργησεις "δεακαδες καινουρια IP".Απο ποιους και ποτε?Τα λεφτα απο μονα τους δεν κανουν τιποτα ασε που τα λεφτα της microsoft δεν σημαινει οτι τα κανουν οτι θελουν στο xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Το Warzone Firefight που θα είναι και το μεγαλύτερο expansion για το Halo 5 έρχεται στις 29 Ιουνίου και θα διατίθεται δωρεάν. Το καλύτερο; Δωρεάν και το Halo 5 από 29/6 έως 5/7. Καθόλου άσχημα νομίζω Site: Halo 5's Biggest-Ever Expansion Coming Next Week, Full Game Will Be Free for Limited Time 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Υπαρχει τροπος να μεταφερω τα 100gb του quantum break σε ενα 4 tb ntfs usb με αλλα αρχεια χωρις format ? Στο 360 το ειχα κανει με partinion primary fat32 και μου εκανε format μονο αυτο οχι ολο το δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Το Warzone Firefight που θα είναι και το μεγαλύτερο expansion για το Halo 5 έρχεται στις 29 Ιουνίου και θα διατίθεται δωρεάν. Το καλύτερο; Δωρεάν και το Halo 5 από 29/6 έως 5/7. Καθόλου άσχημα νομίζω Site: Halo 5's Biggest-Ever Expansion Coming Next Week, Full Game Will Be Free for Limited Time Το δωρεάν αφορά και το single player του παιχνιδιού ή μόνο το multiplayer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Το δωρεάν αφορά και το single player του παιχνιδιού ή μόνο το multiplayer; Για μια εβδομάδα (29/6 έως 5/7) θα μπορείς να παίζεις δωρεάν την full έκδοση του παιχνιδιού (single+multi). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Για μια εβδομάδα (29/6 έως 5/7) θα μπορείς να παίζεις δωρεάν την full έκδοση του παιχνιδιού (single+multi). Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εχει κατεβασει κανεις απο allkeyshop παιχνιδι για την κονσολα μας; Παιζουν πολυ καλες τιμες , πχ quantum break 18€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Είναι λογαριασμός που έχει το παιχνίδι και όχι κλειδί για το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τα κλειδαδικα μην τα εμπιστευεστε και πολυ. Αν βρεθειτε ξαφνικα μπαναρισμενοι, μην σας φανει περιεργο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχεις προσωπική εμπειρία; Υπάρχει κόσμος που αγοράζει αποκλειστικά από (γνωστά) κλειδάδικα και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Την πατησε φιλος με account οπως το παραπανω. Στις κονσολες ειναι διαφορετικα τα πραγματα απ'οτι με τα κλειδακια για PC. Και εγω αγοραζω απο κλειδαδικα για το PC, αλλα για το XBONE, αγοραζω απο οπου τα βρω πιο φθηνα στα Store της MS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Για τα accounts συμφωνώ, είναι σημαντικό ρίσκο και καλύτερα να αποφεύγονται. Ας δώσει κάποιος 5-10 ευρώ παραπάνω να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 μαλιστα! με τα store δε μπορω να καταλαβω τι παιζει. Βλεπω πολυ αγοραζουν απο hong kong. Αυτο γινεται μεσω vpn φανταζομαι. Σε αυτο υπαρχει κανενας φοβος για ban? Υπαρχει καποια σελιδα που να δειχνει προσφορες? Επισης αμα αγορασεις στην ιδια κονσολα απο hong kong ας πουμε και απο αργεντινη πειραζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 εγω πηρα code για το quantum break στα 30 ευρω http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/quantum-break-xbox-one?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
henry11 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδια πως κατεβαζω το halo 5;ειπατε οτι ειναι δωρεαν..μπαινω στο xbox live αλλα μου βγαζει 35 ευρω!εχω κ συνδεση gold 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις