NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για το ένα υπάρχει επίσημα μόνο η αναφορά ότι θα βγει και για το άλλο ξέρουμε πότε, σε τι τιμή και ότι δεν έχει διάφορα στα specs φυσικά από αυτό που υπάρχει τώρα. Μήπως κάτι δεν κολλάει εδώ?
cortaN@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ως anti-ps4 neo που λες δεν παιζει να ειναι γιατι αρχικα η sony δεν ανακοινωσε τιποτα μα τιποτα επισημα για το ποτε θα κυκλοφορησει το ps4 neo και με τι τεχνικα χαρακτηριστηκα. Και που το ξερεις αν θα το κυκλοφορησει και αυτη το 2017 με μηχανημα δυνατοτερο απο το xbox one scorpio? Απο τη στιγμη που η sony δεν εχει ανακοινωσει τιποτα επισημα απο το οτι απλα θα κυκλοφορησει νεα κονσολα ειναι σε πλεονεκτικη θεση εναντι της ms που ηδη εδειξε ολα τα χαρτια της. H MS παίζει safe διότι γνωρίζει ήδη ότι το Scorpio θα βρίσκεται πολύ πάνω σε specs από το Neo. Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες του Neo είναι γνωστές και σε developers και σε τεχνικά sites (i.e. digital foundry). Η MS τοποθετεί σε marketing terms το One S ως ένα νέο ανασχεδιασμένο One που καλύπτει κάποιες από τις αδυναμίες και παραλείψεις του προκατόχου του, ενώ την ίδια στιγμή θα έχει περισσότερο raw power και HDMI 2.0/HDR. Όλα αυτά σε 1,5μήνα... Με τα πρώτα παιχνίδια να το εκμεταλλεύονται να είναι Horizon 3 και Gears of War 4. Θα προσφέρει 4k content, 4k ultra blu-ray player και upscale σε 4k. Όλα αυτά ξεκινώντας από τα 300$. Αν η Sony λανσάρει το Neo φέτος, ουσιαστικά θα έχει μία δυνατότερη μεν κονσόλα από One/One S/PS4 αλλά και ακριβότερη, η οποία θα πρέπει να δικαιολογήσει την ύπαρξή της και να προλάβει να φτιάξει user base πριν έρθει το Scorpio. Σε ένα τοπίο, όπου το One S θα προσφέρει πολλά από τα features του Neo σε αρκετά ως πολύ χαμηλότερη τιμή. Αν από την άλλη καθυστερήσει το launch μέχρι Holiday 2017, τότε πρέπει να αντιμετωπίσει τα higher specs του Scorpio. Αυτό θα είναι ακόμα χειρότερο και μέχρι τότε (1,5 χρόνο) το One S θα παίζει μόνο του. H MS δείχνει τα χαρτιά της διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι θα βρεθεί σε μία win-win situation. Παράλληλα, αν και δεν είμαστε απόλυτα αλτρουιστές, είναι καλύτερο να έρχεσαι και να λες στον πελάτη σου ότι αυτά είναι τα σχέδιά μας και να του προσφέρεις την επιλογή είτε να αγοράσει τώρα One (αν τα One/ One S καλύπτουν τις απαιτήσεις του) είτε να περιμένει ως το 2017 και να αγοράσει το 5φορές ισχυρότερο Scorpio. Αυτή η διαφάνεια είναι πολύ καλύτερη από το να σε κρατάει στα τυφλά για να μη πάρουν hit οι πωλήσεις... Ταυτόχρονα, δεν αφήνει πίσω τους χρήστες του original One με συνεχείς αναβαθμίσεις software, με DX12 support, με περισσότερα παιχνίδια σε 1080p, με υποστήριξη mouse + keyboard, με υπόστηριξη WUP, με developer mode, με Xbox anywhere, κτλ, κτλ, κτλ Όλα αυτά με τιμή που ξεκινάει από 270 ευρώ για ένα chassis με πολύ καλό build quality και durability και εντελώς quiet. Not bad.. 1
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όλα τέλεια για την MS δηλαδή! Θα σαρώσει! Αυτό το πάθος ποτε δεν κατάλαβα είναι η αλήθεια Edit: One S vs One
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 H MS παίζει safe διότι γνωρίζει ήδη ότι το Scorpio θα βρίσκεται πολύ πάνω σε specs από το Neo. Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες του Neo είναι γνωστές και σε developers και σε τεχνικά sites (i.e. digital foundry). Η MS τοποθετεί σε marketing terms το One S ως ένα νέο ανασχεδιασμένο One που καλύπτει κάποιες από τις αδυναμίες και παραλείψεις του προκατόχου του, ενώ την ίδια στιγμή θα έχει περισσότερο raw power και HDMI 2.0/HDR. Όλα αυτά σε 1,5μήνα... Με τα πρώτα παιχνίδια να το εκμεταλλεύονται να είναι Horizon 3 και Gears of War 4. Θα προσφέρει 4k content, 4k ultra blu-ray player και upscale σε 4k. Όλα αυτά ξεκινώντας από τα 300$. Αν η Sony λανσάρει το Neo φέτος, ουσιαστικά θα έχει μία δυνατότερη μεν κονσόλα από One/One S/PS4 αλλά και ακριβότερη, η οποία θα πρέπει να δικαιολογήσει την ύπαρξή της και να προλάβει να φτιάξει user base πριν έρθει το Scorpio. Σε ένα τοπίο, όπου το One S θα προσφέρει πολλά από τα features του Neo σε αρκετά ως πολύ χαμηλότερη τιμή. Αν από την άλλη καθυστερήσει το launch μέχρι Holiday 2017, τότε πρέπει να αντιμετωπίσει τα higher specs του Scorpio. Αυτό θα είναι ακόμα χειρότερο και μέχρι τότε (1,5 χρόνο) το One S θα παίζει μόνο του. H MS δείχνει τα χαρτιά της διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι θα βρεθεί σε μία win-win situation. Παράλληλα, αν και δεν είμαστε απόλυτα αλτρουιστές, είναι καλύτερο να έρχεσαι και να λες στον πελάτη σου ότι αυτά είναι τα σχέδιά μας και να του προσφέρεις την επιλογή είτε να αγοράσει τώρα One (αν τα One/ One S καλύπτουν τις απαιτήσεις του) είτε να περιμένει ως το 2017 και να αγοράσει το 5φορές ισχυρότερο Scorpio. Αυτή η διαφάνεια είναι πολύ καλύτερη από το να σε κρατάει στα τυφλά για να μη πάρουν hit οι πωλήσεις... Ταυτόχρονα, δεν αφήνει πίσω τους χρήστες του original One με συνεχείς αναβαθμίσεις software, με DX12 support, με περισσότερα παιχνίδια σε 1080p, με υποστήριξη mouse + keyboard, με υπόστηριξη WUP, με developer mode, με Xbox anywhere, κτλ, κτλ, κτλ Όλα αυτά με τιμή που ξεκινάει από 270 ευρώ για ένα chassis με πολύ καλό build quality και durability και εντελώς quiet. Not bad.. Μαλλον εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα αν νομιζεις οτι το xbox one s θα μπορει να παιζει 4k games αφου η ιδια η ms ειπε οτι το 4k ειναι μονο για ταινιες και τιποτα αλλο. Σε προκαλω να μου πεις που ειπε η ms επισημα οτι το xbox one s θα μπορει να παιζει 4k παιχνιδια? Για πες μου σε παρακαλω πολυ απο που ξερει η ms οτι το scorpio θα ειναι πολυ πανω απο τα specs του ps4 neo? Ειδες πουθενα επισημα τα ps4 neo specs και δεν το ξερω? Εκτος αν αυτο το στηριζεις σε κατι φημες και τιποτα αλλο που εχουν βγει με το τι specs θα εχει το ps4 neo. Αν εκει το στηριζεις τοτε πολυ απλα ηδη σου εχω απαντησει οι φημες δεν ειναι επισημες ανακοινωσεις οπως αυτες που εκανε η ms για το xbox one scorpio.
cortaN@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Gears of War 4 Xbox One 1080p/30fps DG: Μαλλον εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα αν νομιζεις οτι το xbox one s θα μπορει να παιζει 4k games αφου η ιδια η ms ειπε οτι το 4k ειναι μονο για ταινιες και τιποτα αλλο. Σε προκαλω να μου πεις που ειπε η ms επισημα οτι το xbox one s θα μπορει να παιζει 4k παιχνιδια? Διάβασε σε παρακαλώ τι γράφω στο post μου. Upscale σε 4k. Δε μίλησα για native 4k.4k upscaling μαζί με HDR σε games θα υποστηρίζει κανονικότατα το One S.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αυτο ειναι το 4κ του xbox one s? Γιατι το 1080p @ 30fps δεν μου κανει για 4κ. Το μονο που ειπε επισημα η ms ειναι οτι οσα παιχνιδια το υποστηριζουν θα τρεχουν λιγο καλυτερα σε fps απο το απλο xbox one κυριως λογο του hdr που θα εχει το xbox one s και οχι το απλο xbox one.
cortaN@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για πες μου σε παρακαλω πολυ απο που ξερει η ms οτι το scorpio θα ειναι πολυ πανω απο τα specs του ps4 neo? Θυμάσαι ΠΟΤΕ την MS να ανακοινώνει close to exact spec κονσόλα 1,5χρόνο πριν το launch της? H MS γνωρίζει πολύ καλά πού βρίσκεται το Scorpio σε σχέση με το Neo. Ειδες πουθενα επισημα τα ps4 neo specs και δεν το ξερω? Εκτος αν αυτο το στηριζεις σε κατι φημες και τιποτα αλλο που εχουν βγει με το τι specs θα εχει το ps4 neo. Αν εκει το στηριζεις τοτε πολυ απλα ηδη σου εχω απαντησει οι φημες δεν ειναι επισημες ανακοινωσεις οπως αυτες που εκανε η ms για το xbox one scorpio. Τα specs του Neo βρίσκονται στα χέρια των περισσότερων developers, καθώς το Neo έρχεται συντομότερα από το Scorpio. Μαζί με όλα τα guidelines της Sony για την ανάπτυξη unified κώδικα και για ps4 και για neo.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Και ποιος σου εγγυατε εσενα οτι δεν θα αλλαξει κατι η sony στη κονσολα που δεν εχει ανακοινωσει απολυτως τιποτα γι' αυτη επισημα εκτος του οτι απλα θα κυκλοφορησει μια νεα κονσολα σε σχεση με την ms που ανακοινωσε επισημα σχεδον τα παντα για τη νεα της κονσολα xbox one scorpio. Και για να λιγουμε αυτο το vs εδω εισαι και εδω ειμαι θα δεις ποια κονσολα θα παει καλυτερα και τελος του 2016 αλλα και τελος του 2017.
cortaN@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αυτο ειναι το 4κ του xbox one s? Γιατι το 1080p @ 30fps δεν μου κανει για 4κ. Το μονο που ειπε επισημα η ms ειναι οτι οσα παιχνιδια το υποστηριζουν θα τρεχουν λιγο καλυτερα σε fps απο το απλο xbox one κυριως λογο του hdr που θα εχει το xbox one s και οχι το απλο xbox one. Διάβασε σε παρακαλώ τι γράφω στο post μου. Upscale σε 4k. Δε μίλησα για native 4k. 4k upscaling μαζί με HDR σε games θα υποστηρίζει κανονικότατα το One S. Και ποιος σου εγγυατε εσενα οτι δεν θα αλλαξει κατι η sony στη κονσολα που δεν εχει ανακοινωσει απολυτως τιποτα γι' αυτη επισημα εκτος του οτι απλα θα κυκλοφορησει μια νεα κονσολα σε σχεση με την ms που ανακοινωσε επισημα σχεδον τα παντα για τη νεα της κονσολα xbox one scorpio. Και για να λιγουμε αυτο το vs εδω εισαι και εδω ειμαι θα δεις ποια κονσολα θα παει καλυτερα και τελος του 2016 αλλα και τελος του 2017. Το ποια κονσόλα θα κάνει καλύτερες πωλήσεις δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τα actual specs των δύο. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το 1ο εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Το 2ο είναι ήδη set in stone. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Επειδη το λεει ενα τυχαιο site ή youtuber. Οκ πιστευε οτι θελεις και ασε εμενα να πιστευω οτι θελω. Εγω μιλησα για επισημες ανακοινωεις απο την ιδια την ms οχι απο οποιοδηποτε βιντεο που μπορει να ανεβασει ο οποιοσδηποτε κ.τ.λ. Κατι σαν αυτα(Δες το 01:00 - 01:05 λεπτο) που δεν σε βολευει να προσεξες ή θελημενα προσπερασες. Δεν βλεπω να λεει πουθενα upscaled to 4k.
cortaN@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Επειδη το λεει ενα τυχαιο site ή youtuber. Οκ πιστευε οτι θελεις και ασε εμενα να πιστευω οτι θελω. Εγω μιλησα για επισημες ανακοινωεις απο την ιδια την ms οχι απο οποιοδηποτε βιντεο που μπορει να ανεβασει ο οποιοσδηποτε κ.τ.λ. Καλύτερα να έχουμε μία σοβαρότητα εδώ. Όπως είπα και ξαναείπα το 4k upscaling ΚΑΙ σε games, εκτός από το native 4k content σε video, έχει ήδη ανακοινωθεί από την MS για το One S. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε μέσα στην Ε3 από τον Jeff Henshaw, Group Program Manager του Xbox (βλ. και TechRadar). Η δήλωσή του: "It's not native 4K, but the Xbox One S can upscale games from 1080p to 4K." 1
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Διάβασε σε παρακαλώ τι γράφω στο post μου. Upscale σε 4k. Δε μίλησα για native 4k. 4k upscaling μαζί με HDR σε games θα υποστηρίζει κανονικότατα το One S. Το ποια κονσόλα θα κάνει καλύτερες πωλήσεις δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τα actual specs των δύο. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το 1ο εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Το 2ο είναι ήδη set in stone. Αμα για εσενα set in stone ειναι κατι που δεν εχει ανακοινωσει επισημα η sony τι να σου πω πιστευε το και ισως στα ονειρα σου συμβει κατι τετοιο και ασε εμενα να πιστευω μονο οτι ανακοινωνουν επισημα οι εταιριες και να μην φανταζομαι πραγματα και δρακους. Καλύτερα να έχουμε μία σοβαρότητα εδώ. Όπως είπα και ξαναείπα το 4k upscaling ΚΑΙ σε games, εκτός από το native 4k content σε video, έχει ήδη ανακοινωθεί από την MS. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε μέσα στην Ε3 από τον Jeff Henshaw, Group Program Manager του Xbox. Η δήλωσή του: "It's not native 4K, but the Xbox One S can upscale games from 1080p to 4K." Ναι και ειναι ηλιθια η ms να μην συμπεριλαβουν κατι τοσο σημαντικο στο promo video που εκαναν οι ιδοιοι για το xbox one s. Οκ οτι πεις σε πιστευω.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Προχθές ρωτούσες τι είναι το HDR του S και έλεγες οτι θα έχει σταθερότερο framerate. Αυτή είναι η δουλειά του HDR εν μέρη, να κάνει upscale το 2Κ σε 4Κ. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Συγνωμη που δεν ξερω ολες τις ορολογιες και τι σημαινει η καθε μια. Οκ οτι πειτε και ξαναλεω ειναι τοσο χαζη η ms που δεν το προσθεσε στο promo video για το xbox one s γιατι δεν ειναι λογος να αγορασει καποιος το xbox one s. Οκ εσεις ξερετε περισσοτερα απο την ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις