Prof_Chaos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Προσωπικά δεν βρίσκω κάποιον ουσιαστικό λόγο να πουλήσει κάποιος την πρώτη έκδοση για να πάρει αυτη.. Η αλλαγή θα αξίζει μόνο οταν έρθει το 4κ gaming σε κονσόλες.. 3
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω ποσο ενδιαφέρει τον κόσμο εδώ αλλα έκανα ένα quick and dirty measurement στο die που έβγαλε η MS για το scorpio Σχεδόν ίδιο με το X1 (363mm²) αλλα λόγο έλλειψη eSRAM και FF+ θα είναι αρκετά πιο δυνατό συγκριτικά. Αν κρίνω από το μέγεθος που δώσανε είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί Polaris 10 equivalent σε συνδυασμό με w/e CPU.
adok13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Για όσους τυχόν δεν το πήραν είδηση στα πλαίσια της E3, τα Limbo και Tekken Tag Tournament 2 είναι δωρεάν για τους συνδρομητές gold. Εν τω μεταξύ λίγο που έπαιξα το Limbo θυμίζει έντονα ταινία του David Lynch και συγκεκριμένα το Eraserhead να κανω μια ερωτηση;πως τις βρισκετε αυτες τις προσφορες;h microsoft το ειχε γραωει πουθενα;για ναχω το νου μου αν ποτε ξαναβγει κατι παρομοιο.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω ποσο ενδιαφέρει τον κόσμο εδώ αλλα έκανα ένα quick and dirty measurement στο die που έβγαλε η MS για το scorpio Σχεδόν ίδιο με το X1 (363mm²) αλλα λόγο έλλειψη eSRAM και FF+ θα είναι αρκετά πιο δυνατό συγκριτικά. Αν κρίνω από το μέγεθος που δώσανε είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί Polaris 10 equivalent σε συνδυασμό με w/e CPU. Νομίζω Vega θα έχει, όχι Polaris. Επίσης είναι 4,5 φορές δυνατότερο απο το αρχικό μοντέλο. Επίσημη δήλωση απο Spencer.
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Νομίζω Vega θα έχει, όχι Polaris. Επίσης είναι 4,5 φορές δυνατότερο απο το αρχικό μοντέλο. Επίσημη δήλωση απο Spencer. Vega δύσκολα μιας και το Polaris 10 είναι μετρημένο στα 232mm², το Vega πολύ πιθανότατα θα κυμαίνεται στα 350-390 mm² το GPU die μονο (δες Pitcairn -> Tahiti). Στο Scorpio θέλουν και CPU + GPU + mem controller μέσα στο ίδιο die άρα υπερβολικά δύσκολα απίθανα για Vega με το die που δείξανε τουλάχιστον. Μην παίρνεις ότι λέει ο MisterXMedia της μετρητής Αλλα τέσπα δεν θέλω να το βγάλουμε εκτος topic το θέμα, άμα θες περισσότερες πληροφορίες να ανοίξουμε κάποιο άλλο για το Scorpio.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν τον παρακολουθώ αυτόν, ούτε για να γελάσω δεν τον διαβάζω. Στο site που είμαι μιλούσαμε για Ε3 κλπ και το ανέφερε ο admin μας. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση είναι η αλήθεια, και σκέφτηκα για να το αναφέρει κάπου θα το είδε. Δεν το έψαξα περαιτέρω.
cortaN@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω ποσο ενδιαφέρει τον κόσμο εδώ αλλα έκανα ένα quick and dirty measurement στο die που έβγαλε η MS για το scorpio Σχεδόν ίδιο με το X1 (363mm²) αλλα λόγο έλλειψη eSRAM και FF+ θα είναι αρκετά πιο δυνατό συγκριτικά. Αν κρίνω από το μέγεθος που δώσανε είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί Polaris 10 equivalent σε συνδυασμό με w/e CPU. Eίσαι σίγουρος ότι δε θα έχει esRAM ? P.S.: Για μένα, είναι standard ότι θα έχει.
johngamer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες τι γίνεται απο Xones και θα πάρεις μια γεύση. Τι εννοείς; Ότι θέλουν να τα πουλήσουν για να πάρουν αυτό;; Αμφιβάλλω...Έτσι όπως τα έχει κάνει η MS, ή περιμένεις να πάρεις το Scorpio ή παίρνεις PC...
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Eίσαι σίγουρος ότι δε θα έχει esRAM ? P.S.: Για μένα, είναι standard ότι θα έχει. Για το backward compatibility με X1 games θα είναι η καλύτερη λύση, αλλα φανταστηκα ότι μπορούν να κάνουν και brute force με high bandwidth GDDR5. Η MS κάνει quote 320gb/s που βγαίνει μια χαρά στα νούμερα με 384-bit 12gb GDDR5 που θεωρητικά θα κάνει πιο εύκολη την ζωή των devs. Τελικά specs ακόμα απέχουν πάντως, και αυτό που δείξανε είναι ένα απλό render οποτε περιμένουμε και βλέπουμε. Τι εννοείς; Ότι θέλουν να τα πουλήσουν για να πάρουν αυτό;; Αμφιβάλλω...Έτσι όπως τα έχει κάνει η MS, ή περιμένεις να πάρεις το Scorpio ή παίρνεις PC... Μια χαρά είναι το το X1 S, φτηνό 4k blu-ray player και επιτέλους δεν έχει power brick. Άμα δεν βγάζαν σχεδόν όλα τα επερχόμενα exclusive στο PC θα αγόραζα ένα day 1. 1
HarryGrey Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 να κανω μια ερωτηση;πως τις βρισκετε αυτες τις προσφορες;h microsoft το ειχε γραωει πουθενα;για ναχω το νου μου αν ποτε ξαναβγει κατι παρομοιο. https://majornelson.com/
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 A και ξέχασα να αναφέρω πως τα mem chips στην mobo που δείξανε (που χρησιμοποίησα για την μέτρηση) κάνουν "fit" το μέγεθος 12x14 των GDDR5 (σύμφωνα με την micron) τέλεια. GDDR5x έχει άλλες διαστάσεις (http://images.anandtech.com/doci/10193/micron_gddr5x_chip.jpg), όπως και ddr3/4. Το πιο πιθανό από αυτά που δείξανε είναι 12gb GDDR5 σε 384-bit, εκτος και άμα πάνε για κανένα περίεργο 256/192-bit σε χαμηλά clocks + esram μέσα στο die, κάτι το οποιο μου φαίνεται περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει παρα θα λύσει. 1
cortaN@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 A και ξέχασα να αναφέρω πως τα mem chips στην mobo που δείξανε (που χρησιμοποίησα για την μέτρηση) κάνουν "fit" το μέγεθος 12x14 των GDDR5 (σύμφωνα με την micron) τέλεια. GDDR5x έχει άλλες διαστάσεις (http://images.anandtech.com/doci/10193/micron_gddr5x_chip.jpg), όπως και ddr3/4. Το πιο πιθανό από αυτά που δείξανε είναι 12gb GDDR5 σε 384-bit, εκτος και άμα πάνε για κανένα περίεργο 256/192-bit σε χαμηλά clocks + esram μέσα στο die, κάτι το οποιο μου φαίνεται περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει παρα θα λύσει. Το πιο λογικό είναι να κρατήσουν την esRAM στο die. Ανεξάρτητα από την πιθανότητα να φέρει 12GB με 384-bit. Αυτό θα εξασφαλίσει 100% BC με One/One S. Για το backward compatibility με X1 games θα είναι η καλύτερη λύση, αλλα φανταστηκα ότι μπορούν να κάνουν και brute force με high bandwidth GDDR5. Η MS κάνει quote 320gb/s που βγαίνει μια χαρά στα νούμερα με 384-bit 12gb GDDR5 που θεωρητικά θα κάνει πιο εύκολη την ζωή των devs. Τελικά specs ακόμα απέχουν πάντως, και αυτό που δείξανε είναι ένα απλό render οποτε περιμένουμε και βλέπουμε. Μια χαρά είναι το το X1 S, φτηνό 4k blu-ray player και επιτέλους δεν έχει power brick. Άμα δεν βγάζαν σχεδόν όλα τα επερχόμενα exclusive στο PC θα αγόραζα ένα day 1. Ουσιαστικά το S τοποθετείται περισσότερο ως αντί-Neo (περισσότερο ως marketing παρά ως raw power). Το νέο Scorpio αντιστοίχως πηγαίνει ως μία νέα class on its own. Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το One S: http://www.trustedreviews.com/opinions/xbox-one-s-vs-xbox-one Πάντως, αν και πανέμορφο σε design και άψογο σε λειτουργικότητα, για μένα, όποιος έχει One αυτή τη στιγμή δεν αναβαθμίζει σε S, δεν υπάρχει σημαντικός λόγος (παρά μόνο αν θέλει 2η κονσόλα). 1
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πως τοποθετείται ως αντί Neo, έστω και στο marketing, όταν τον τελευταίο δεν έχει παρουσιαστεί καν?
cortaN@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πως τοποθετείται ως αντί Neo, έστω και στο marketing, όταν τον τελευταίο δεν έχει παρουσιαστεί καν? Εχει ανακοινωθεί. Γνωρίζουμε τα specs του (και η MS) και τι μπορεί (και τι δε μπορεί) να προσφέρει.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ως anti-ps4 neo που λες δεν παιζει να ειναι γιατι αρχικα η sony δεν ανακοινωσε τιποτα μα τιποτα επισημα για το ποτε θα κυκλοφορησει το ps4 neo και με τι τεχνικα χαρακτηριστηκα. Και που το ξερεις αν θα το κυκλοφορησει και αυτη το 2017 με μηχανημα δυνατοτερο απο το xbox one scorpio? Απο τη στιγμη που η sony δεν εχει ανακοινωσει τιποτα επισημα απο το οτι απλα θα κυκλοφορησει νεα κονσολα ειναι σε πλεονεκτικη θεση εναντι της ms που ηδη εδειξε ολα τα χαρτια της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις