nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Θεωρητικά ναι, στην πράξη όμως αν δεν έχεις συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό IBAN με το Paypal (κάτι που πλέον είναι πιο χρονοβόρο σε σχέση με την προ-capital controls εποχή), δεν συμφέρει να βάζεις συχνά λεφτά στο Paypal balance, αφού οι προμήθειες είναι απαγορευτικές (σχεδόν 3,5 ευρώ για κάθε 100). Το έκανα μία, το έκανα τρεις, δεν το ξανακάνω. Έβαλα κι εγώ σήμερα virtual Revolut να δω πως θα πάει. Περισσότερα για όσους ενδιαφέρονται εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Θεωρητικά ναι, στην πράξη όμως αν δεν έχεις συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό IBAN με το Paypal (κάτι που πλέον είναι πιο χρονοβόρο σε σχέση με την προ-capital controls εποχή), δεν συμφέρει να βάζεις συχνά λεφτά στο Paypal balance, αφού οι προμήθειες είναι απαγορευτικές (σχεδόν 3,5 ευρώ για κάθε 100). Το έκανα μία, το έκανα τρεις, δεν το ξανακάνω. Έβαλα κι εγώ σήμερα virtual Revolut να δω πως θα πάει. Περισσότερα για όσους ενδιαφέρονται εδώ. Το εμβασμα το ξερεις? Αργει λιγο αλλα οτι ποσο και να βαλεις στο paypal ballance σου παιρνει 1 ευρω. Οσο για την προμηθεια που παιρνει απο την μια καρτα στην αλλη ειναι κοντα στα 2-3 ευρω ανα 100 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το έμβασμα είναι μια διαδικασία που μπορεί να πάρει 2-4 (εργάσιμες) μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί. Ενώ η μεταφορά χρημάτων στο Paypal μέσω κάρτας, είτε με Request Money είτε με Send to Friends/Family συνήθως γίνεται άμεσα. Απλώς το δεύτερο έχει μεγαλύτερες προμήθειες και δεν συμφέρει αν γίνεται συχνά (ειδικά για κάποιον όπως εμένα που γενικά δεν προτιμάει να έχει πάνω από λίγα ευρώ στο PPAL Balance, γιατί πλέον δεν το πολυχρησιμοποιώ). Συγκεκριμένα για το Xbox store και μάλιστα αυτό του Hong Kong, περνάει ακόμα η χρεωστική της Πειραιώς μιας και έτσι έχω πάρει προ εβδομάδων Rocket League, Witcher 3 season pass κλπ. Τεσπά, η συνέχεια στη σχετική συζήτηση για να μην πρήζουμε και τους Xbox-άκηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karl max Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Παιδια τα dlc στα παιχνιδια μπαινουν αυτοματα μολις τα κατεβασεις στο xbox one? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ναι. Έχεις κάποιο παράδειγμα που να μην έγινε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 To Slim ή το Scorpio? http://fraghero.com/leaked-xbox-one-slim-image-first-details-include-4k-support-2-tb-hdd-and-more/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 To Slim είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 The console will ship with a massive 2 TB HDD, support 4K video and will be 40% smaller than the current Xbox One Scorpio δαγκωτό. Δίσκο 2GB παίρνεις ένα εξωτερικό 2,5" με 100 ευρώ και κάνεις τη δουλειά σου εξίσου καλά (και όταν βγει το Scorpio σου μένει και ο δίσκος). 4k video (όχι games!) ο περισσότερος κόσμος τι να τα κάνει, αφού ούτε τέτοια τηλεόραση έχει, ούτε και κυκλοφορούν πολλές ταινίες σε τέτοια native ανάλυση Το μικρότερο μέγεθος είναι ένα συν, αλλά εκτός κι αν δεν έχεις καθόλου χώρο στο έπιπλο ή μετακινείς την κονσόλα συχνά, δεν θα κάνει καμια τεράστια αλλαγή στην καθημερινή χρήση. Φαντάζομαι τα προβλήματα του Scorpio θα είναι το πότε θα κυκλοφορήσει, το κόστος, το τι θα γίνει με την ήδη υπάρχουσα κονσόλα και φυσικά πόσα/ποια παιχνίδια θα βγουν (Scorpio exclusive ή μη) που να υποστηρίζουν τις επιπλέον δυνατότητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 To Slim ή το Scorpio? Εχμ δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το έφτιαξε όπως πρέπει να ήταν εξαρχής(από άποψη μεγέθους, το εσωτερικό τροφοδοτικό αν και βολικό μου είναι αδιάφορο). Σε συνδυασμό με τα καλούδια που του έχει χτυπάει δυνατά την Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αν κανεις μεταφερει την κονσολα πχ σε εξοχικη κατοικια ή μεταξυ δωματιων, εχει αρκετη σημασια και το που ειναι τοτροφοδοτικο κατα τη γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αν κανεις μεταφερει την κονσολα πχ σε εξοχικη κατοικια ή μεταξυ δωματιων, εχει αρκετη σημασια και το που ειναι τοτροφοδοτικο κατα τη γνωμη μου. αντικειμενικά δεν έχει καμία σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αντικειμενικά δεν έχει καμία σημασία. Αντικειμενικοτατα στην ευκολια μεταφορας παραεχει κατα τη γνωμη μου. Αλλο πραγμα να μεταφερεις κονσολα-χειριστηριο-καλωδια,αλλο ολα τα προαναφερθεντα συν το τουβλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλά είδα ότι η Microsoft έχει αφήσει στην απέξω το windows phone? Απλά απαράδεκτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι σχέση έχει η Ε3 με τα windows phone; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις