paronio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Η εγγυηση εχει τελειωσει απλα εχω επεκτασει εγγυησης που δεν καλυπτει τους μοχλους. Δηλαδη εσυ τι μου προτεινεις να κανω? Σιγουρέψου ότι κουμπώνουν καλά οι μπαταρίες κ το καπάκι όπου στην χειρότερη βάλε ταινία, ή ψάξε στο google για πατέντες που έχουν κάνει πολλοί..! Αλλιώς περιμένεις για update μπας κ είναι θέμα software..! Σου αποσυνδέεται συχνά και επανέρχεται ή θέλει ώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 σημερα κανονικα μπηκα και επαιξα. είχε φρικάρει το βλαμένο. τι Restart εκανα στο ρούτερ. τι το εβγαλα απο τη πρίζα. απο χθες τα ίδια. εκανα ενα sing out kai sing in απο την κονσόλα και μπήκε κανονικά. Ημουν 2 μέρες εκτός XBL... οτι ναναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μου το έχει κάνει κι εμένα. Δεν φτιάχνει με restart, είτε του router είτε της κονσόλας, θέλει οπωσδήποτε sign out και ξανά sign in. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Σιγουρέψου ότι κουμπώνουν καλά οι μπαταρίες κ το καπάκι όπου στην χειρότερη βάλε ταινία, ή ψάξε στο google για πατέντες που έχουν κάνει πολλοί..! Αλλιώς περιμένεις για update μπας κ είναι θέμα software..! Σου αποσυνδέεται συχνά και επανέρχεται ή θέλει ώρα? Οχι στιγμιαια γινεται αποσυνδεση/συνδεση. Το θεμα ειναι οτι ακομα λιγοτερες φορες ενω εχω το headset πανω μου δειχνει οτι δεν το εχει καν πανω ο μοχλος και πρεπει να τον κλεισω εντελως και να τον ξανανοιξω για να το δει κανονικα. Για σου ρε ms με τα προβληματα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Quantum Break download code 29 ευρω εγω το τσιμπισα http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/quantum-break-xbox-one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έχεις κάποιο app που σου χτυπάει ότνα γίνεται κάτι τέτοιο ή τυχαία το ανακάλυψες; Όχι απαραίτητα....Η Sony το είχε κάνει τοτε με το Season Pass του Fallout(συγκεκριμένα δεν ακύρωσε την αγορά αλλά έβαλε expiration date), αλλά σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνουν revoke, ειδικά αν έχεις ξεκινήσει να κατεβάζεις ναι πως το ανακαλύψατε αυτο και μάλιστα 2-3 τα ξημερώματα; εχει τύχει να ανακαλύψω τρομερή προσφορά απο amazon (την οποία και παρέλαβα) την ίδια ακριβώς ώρα αλλά χτύπησε και η γκαμιλα (camelx3) στο email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnSyros Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός γιατί ήμουν έτοιμος για ύπνο ,τσέκαρα το ιντερνετ και το πέτυχα στο twitter. Δύσκολο να μην μας το πάρουν , μιλάμε για πακέτο αξίας 110€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έχεις κάποιο app που σου χτυπάει ότνα γίνεται κάτι τέτοιο ή τυχαία το ανακάλυψες; Όχι απαραίτητα....Η Sony το είχε κάνει τοτε με το Season Pass του Fallout(συγκεκριμένα δεν ακύρωσε την αγορά αλλά έβαλε expiration date), αλλά σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνουν revoke, ειδικά αν έχεις ξεκινήσει να κατεβάζεις Oχι βρε!!!απλα ειχα μπει neogaf και ειχαν φτιαξει θεμα για το συγκεκριμενο γκλιτς Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός γιατί ήμουν έτοιμος για ύπνο ,τσέκαρα το ιντερνετ και το πέτυχα στο twitter. Δύσκολο να μην μας το πάρουν , μιλάμε για πακέτο αξίας 110€. Θα δειξει η νεκροψια σε λιγες ημερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Με το RDR είχε γίνει κάτι αντίστοιχο τον Φεβρουάριο αλλά το απέσυραν σχεδόν αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Από ό,τι φαίνεται κάνουν όντως revoke τα licenses για το Fallout 4“Free” Fallout 4: Those with revoked licenses given $10 credit from Microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ωραίο. Θα μπορούσαν απλώς να ανακαλέσουν την άδεια χρήσης του παιχνιδιού, αφού επρόκειτο για προφανές λάθος που κράτησε μόλις μία ώρα. Τουναντίον δίνουν και $10... freebet από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Quantum Break download code 29 ευρω εγω το τσιμπισα http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/quantum-break-xbox-one Φίλε μου με τί κάρτα το πλήρωσες; Γιατί προσπαθώ να αγοράσω από το συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και μέρες με κάρτα eurobank αλλά και Paypal(όχι με balance) αλλά δεν μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Φίλε μου με τί κάρτα το πλήρωσες; Γιατί προσπαθώ να αγοράσω από το συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και μέρες με κάρτα eurobank αλλά και Paypal(όχι με balance) αλλά δεν μπορώ. δεν γινεται με αυτες λογω capital controls χρησιμοποιησα revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 δεν γινεται με αυτες λογω capital controls χρησιμοποιησα revolut Έχω κι εγώ Revolut αλλά δεν έβαλα ποτέ χρήματα. Θα δοκιμάσω με αυτή λοιπόν. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Απο τη στιγμη που υποστηριζει paypal γιατι δεν φορτωνετε λεφτα στο paypal ballance και να αγορασεις οτι θελεις απο εκει? Παρολο που εχουμε capital controls μπορουμε να βαλουμε λεφτα στο paypal ballance και μετα να αγορασεις οτιδηποτε θελεις μεσω του paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις