Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! Εχει κανεις κανενα προβλημα με το rocket league? εχω κατεβασει το game και πατωντας να μπω μου εμφανιζει μηνυμα rocket league needs an update αλλα δε μπορει να συνδεθει στους server προκειμενου να το κατεβασει.

*Δεν εχω καποιο θεμα με την συνδεση.

Δημοσ.

Κοίταξε τις μπαταρίες αν "κουμπώνουν" καλά κ το καπάκι αν είναι καλά κλειστό γιατί χάνουν συχνά επαφή ειδικά από τη δόνηση κτλ.

Επίσης επηρεάζεται από παρεμβολές άλλων ασύρματων συσκευών π.χ. φορητό τηλέφωνο, router κτλ.

Μα αν δεν εκαναν καλη επαφη οι μπαταριες θα αποσυνδεότανε απο την αρχη και οχι μετα απο καποιες ωρες.

Δημοσ.

καλημερα! Εχει κανεις κανενα προβλημα με το rocket league? εχω κατεβασει το game και πατωντας να μπω μου εμφανιζει μηνυμα rocket league needs an update αλλα δε μπορει να συνδεθει στους server προκειμενου να το κατεβασει.

*Δεν εχω καποιο θεμα με την συνδεση.

εκανα reinstall το game και εφτιαξε!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει Patch Ελληνικου πρωταθλήματος για το Χ1 σε κάποιο απο τα ποδοσφαιράκια Pes 2016  ή Fifa16 ; 

Στο wehellas απο τι βλέπω εχει μόνο για PC και PS3 .. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει Patch Ελληνικου πρωταθλήματος για το Χ1 σε κάποιο απο τα ποδοσφαιράκια Pes 2016  ή Fifa16 ; 

Στο wehellas απο τι βλέπω εχει μόνο για PC και PS3 .. 

Είσαι μαζοχάκι, έτσι;  :-)

Δημοσ.

Μα αν δεν εκαναν καλη επαφη οι μπαταριες θα αποσυνδεότανε απο την αρχη και οχι μετα απο καποιες ωρες.

Μπορεί να χάνουν επαφή τυχαία με το κούνημα..Και εγώ πάντως είχα το ίδιο θέμα με το ένα controller, το οποίο έχανε επαφή τυχαία για 1 δευτερόλεπτο και επανερχόταν άμεσα από μόνο του...!Ψάχνοντας στο internet βρήκα αυτά που σου λέω και ήμουν έτοιμος να κολλήσω το καπάκι με μονωτική όπως κάνανε πολλοί..!Τελικά στο επόμενο update έφτιαξε από μόνο του, άρα μπορεί να είναι κ θέμα software...!

Αν δεν αλλάξει κάτι κ σε ενοχλεί πριν τελειώσει η εγγύηση στείλτο για αντικατάσταση..

Δημοσ.

Είσαι μαζοχάκι, έτσι;  :-)

χαχαχα ενα διπλάκι να παιζουμε για χαβαλέ.

Απο τι βλέπω όμως δεν παίζει.

Δημοσ.

Μπορεί να χάνουν επαφή τυχαία με το κούνημα..Και εγώ πάντως είχα το ίδιο θέμα με το ένα controller, το οποίο έχανε επαφή τυχαία για 1 δευτερόλεπτο και επανερχόταν άμεσα από μόνο του...!Ψάχνοντας στο internet βρήκα αυτά που σου λέω και ήμουν έτοιμος να κολλήσω το καπάκι με μονωτική όπως κάνανε πολλοί..!Τελικά στο επόμενο update έφτιαξε από μόνο του, άρα μπορεί να είναι κ θέμα software...!

Αν δεν αλλάξει κάτι κ σε ενοχλεί πριν τελειώσει η εγγύηση στείλτο για αντικατάσταση..

Η εγγυηση εχει τελειωσει απλα εχω επεκτασει εγγυησης που δεν καλυπτει τους μοχλους.

Δηλαδη εσυ τι μου προτεινεις να κανω?

Δημοσ.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1230875

Υ.Γ Προλαβε κανενας να το κατεβασει?

IMG_20160610_181158_zps6tkwgi33.jpg

IMG_20160610_181132_zpswlqg86jx.jpg

Aνεβασα και φωτογραφιες για να αποδειξω οτι δεν τρολαρα καθολου.

edited

Έχεις κάποιο app που σου χτυπάει ότνα γίνεται κάτι τέτοιο ή τυχαία το ανακάλυψες;

Λογικα θα γινουν revoke οι αδειες...

Όχι απαραίτητα....Η Sony το είχε κάνει τοτε με το Season Pass του Fallout(συγκεκριμένα δεν ακύρωσε την αγορά αλλά έβαλε expiration date), αλλά σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνουν revoke, ειδικά αν έχεις ξεκινήσει να κατεβάζεις

Δημοσ.

εχετε πρόβλημα με το xbox live?

απο χθες δε μου συνδέεται ενώ το Internet connection η Κονσόλα einai ok. sto live μονο δε μπαίνει :huh:

Δημοσ.

εχετε πρόβλημα με το xbox live?

απο χθες δε μου συνδέεται ενώ το Internet connection η Κονσόλα einai ok. sto live μονο δε μπαίνει :huh:

σημερα κανονικα μπηκα και επαιξα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...