Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τροφοδοτικό Xbox one - χαλαρό καλώδιο;

Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό ή συμβαίνει μόνο σε εμένα;

Το καλώδιο το οποίο συνδέει το τροφοδοτικό με την μπριζα, στην υποδοχή του τροφοδοτικου, φαίνεται αρκετά χαλαρό. Όχι να πέφτει δηλαδή, αλλά κουνώντας το έστω και λίγο, παίρνει κλίση.

Επίσης δεν είναι κουμπωμενο μέχρι τέρμα στην υποδοχή, το πιεζω όσο δεν πάει αλλά μένει εκεί.

Βέβαια το λαμπάκι είναι κανονικά πορτοκαλί, αλλά σήμερα καθώς καθαριζα το πρόσεξε όταν με το πέρασμα της σκούπας αποσυνδέθηκε το καλώδιο.

Είναι φυσιολογικό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι ενω εχω βαλει γεματες μπαταριες μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου ο μοχλος αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται?

Και οχι δεν ειμαι σε τρομερα μεγαλη αποσταση απο τη κονσολα το πολυ να ειμαι 1-2 μετρα.

Συμβαινει και σε εσας κατι παρομοιο?

Εννοειτε οτι εχω περασει το τελευταιο λογισμικο στο μοχλο.

τροφοδοτικό Xbox one - χαλαρό καλώδιο;

Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό ή συμβαίνει μόνο σε εμένα;

Επίσης δεν είναι κουμπωμενο μέχρι τέρμα στην υποδοχή, το πιεζω όσο δεν πάει αλλά μένει εκεί.

Βέβαια το λαμπάκι είναι κανονικά πορτοκαλί, αλλά σήμερα καθώς καθαριζα το πρόσεξε όταν με το πέρασμα της σκούπας αποσυνδέθηκε το καλώδιο.

Είναι φυσιολογικό;

Δεν το παρατηρησα ποτέ αλλα δεν έχω και θέμα με αυτό . Αν σε προβληματίζει τόσο βάλε ένα σφυκτιράκι πλαστικό και πιάσε το καλώδιο πανω στο τροφοδοτικό . :-)

" Γιατι ενω εχω βαλει γεματες μπαταριες μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου ο μοχλος αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται? "

Οχι δεν συμβαίνει κάτι σε μένα μήπως δεν πάτησαν καλά οι μπαταρίες απλά ?

Δεν το παρατηρησα ποτέ αλλα δεν έχω και θέμα με αυτό . Αν σε προβληματίζει τόσο βάλε ένα σφυκτιράκι πλαστικό και πιάσε το καλώδιο πανω στο τροφοδοτικό . :-)

" Γιατι ενω εχω βαλει γεματες μπαταριες μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου ο μοχλος αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται? "

Οχι δεν συμβαίνει κάτι σε μένα μήπως δεν πάτησαν καλά οι μπαταρίες απλά ?

Και σε μενα ειναι χαλαρο αλλα εκει που το εχω δεν υπηρξε προβλημα.Απλα εχε το νου σου

Μηπως εχει καποιος να μου στειλει προσκληση για το preview προγραμμα του xbox one?

Εγω εχω την εντυπωση ειμαι σε Preview ακομα. θα δω αν μπορω να σε κανω invite.μονο πες μου id

Και σε μενα ειναι χαλαρο αλλα εκει που το εχω δεν υπηρξε προβλημα.Απλα εχε το νου σου

Εγω εχω την εντυπωση ειμαι σε Preview ακομα. θα δω αν μπορω να σε κανω invite.μονο πες μου id

Οκ φιλε ευχαριστω! το id ειναι CROSS95GRE

Τωρα που το θυμηθηκα, θα φερουν κανονικα και torrent εφαρμογη στο xbox one οποτε μαζι με το vlc και την υποστηριξη που εχει η κνοσολα για εξωτερικους σκληρους ntfs γινετε η καλυτερη επιλογη απο android media players δειτε εδω.

http://i.imgbox.com/lz2NDJ04.png

Aν μπορεις στειλε μου και εμενα μια ακομα προσκληση(μπορει αυτην την φορα να ειμαι πιο τυχερος) :P

Οι gold συνδρομητές θα μπορούν να παίξουν όλα τα παιχνίδια από το vault του ea access: Madden NFL 16, Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition, Titanfall, FIFA 15, Battlefield 4, Madden NFL 15, Need for Speed Rivals, Plants vs. Zombies Garden Warfare, NHL 15, EA Sports UFC, NBA LIVE 15, Peggle 2, FIFA 14 και Madden NFL 25 δωρεάν από 12-22 Ιουνίου.

Link.png Site: Xbox Live Gold Members Can Play Every Game in EA Access Free From 12-22 June

Και σαν να μην έφτανε αυτό από 9-12 Ιουνίου όλοι οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν δωρεάν το Rocket League: 

Link.png Site: Xbox Live Gold Members Can Play Every Game in EA Access Free From 12-22 June  

Επίσης σε μια εβδομάδα έρχονται τα the crew και xcom: enemy unknown δωρεάν με τα games with gold, που είναι ό,τι πρέπει, ειδικά μετά την ανακοίνωση για το xcom 2 που έρχεται στις κονσόλες τον Σεπτέμβριο.

Καλό καλοκαίρι είπαμε;  :-D

• Like 3

JUST-GAMER μπορεί να είναι θέμα update του μοχλού.

Μα εχω περασει το τελευταιο που υπαρχει για το μοχλο.

Αυτός ο μοχλός είναι μόνο για υπολογιστή ή κάνει και για τη κονσόλα xbox one?

Στην ουσια ασυρματος ειναι απλα στον υπολογιστη πρεπει να συνδεσεις και το καλωδιο γι' αυτο ο τιτλος λεει wired xbox on controller.

Δωρεαν το  fallout 4 digital dexuxe edition αυτην την στιγμη στο xbox one store  :-D (τρεξτε να προλαβετε) https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Bundle/Fallout-4-Digital-Deluxe-Bundle/41af6be1-3ba3-45ea-885c-2144e66f1b10

παιδες θα δω για το Invite σημερα το βραδυ. δυστυχως εχω καποιες σημαντικες αλλαγες στην ρουτινα μου :S και μονο καλες δεν τις λες. Επειδη τρεχω αυτες τις μερες , το μονο που θυμομουν ηταν να παιξω κανα uncharted 4 multi... <Troll..... οπως και να χει θα το δω το απογευμα προς βραδυ το Invite για το preview και θα ενημερωσω

HarryGrey φαντάσου να κάνει καμιά μαγκιά ο Phil και να μας ανακοινώσει στην E3, Xbox original compatibility με το One. Ελπιδοφόρο και συνάμα ουτοπικό σενάριο αλλά αν γίνει, όλα τα υπόλοιπα γεγονότα της έκθεσης θα μου φανούν λιλιπούτεια.

• Like 1

Γιατι ενω εχω βαλει γεματες μπαταριες μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου ο μοχλος αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται?

Και οχι δεν ειμαι σε τρομερα μεγαλη αποσταση απο τη κονσολα το πολυ να ειμαι 1-2 μετρα.

Συμβαινει και σε εσας κατι παρομοιο?

Εννοειτε οτι εχω περασει το τελευταιο λογισμικο στο μοχλο.

Κοίταξε τις μπαταρίες αν "κουμπώνουν" καλά κ το καπάκι αν είναι καλά κλειστό γιατί χάνουν συχνά επαφή ειδικά από τη δόνηση κτλ.

Επίσης επηρεάζεται από παρεμβολές άλλων ασύρματων συσκευών π.χ. φορητό τηλέφωνο, router κτλ.

Δωρεαν το  fallout 4 digital dexuxe edition αυτην την στιγμη στο xbox one store  :-D (τρεξτε να προλαβετε) https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Bundle/Fallout-4-Digital-Deluxe-Bundle/41af6be1-3ba3-45ea-885c-2144e66f1b10

Πραγματικά όμως, πως το πήρες χαμπάρι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...