Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αποφασισανε τελευταια στιγμη να αλλαξουν ΟΛΑ τα παιχνιδια και ολως τυχαιως απο παιχνιδαρες βαλανε κατι αηδιες...fake ηταν του κερατα.

Δημοσ.

παιδες,ενα χερι βοηθειας οποιος γνωριζει... :rolleyes:

ο κυριος λογαριασμος που εχω στο one ειναι hotmail

και τον εχω πολλα χρονια,μονο για email κ τιποτα παραπανω.

θελησα καποια στιγμη να βαλω gold συνδρομη την οποια δεν

δεχτηκε,εβγαζε ενα σφαλμα με καποιους κωδικους τους οποιους

εψαξα στο νετ,αλλα ακρη δεν εβγαλα...

αναγκάστηκα να βαλω την gold σε 2ο λογαριασμο Hong-Kong

την οποια δεχτηκε και μεσω share gold μπορω να την χρησιμοποιησω

στον κυριο που εχω και τα παιχνιδια,saves,achievements κλπ.

μιλησα με microsoft εδω στην ελλαδα και μου ειπαν(χωρις να ειναι σιγουροι,LOL)

οτι φταιει το hotmail που ειναι παλιο κ μαλλον θα πρεπει να αλλαξω με αλλο email(outlook κλπ)

κ βεβαια θα χασω τα παντα κ φτου απο την αρχη....... :angry:

Γνωριζει κανεις καποια λυση περι αυτου αν ισχυει κ αν μπορω να αλλαξω email

χωρις να χασω ο'τι εχω???

sorry για το κατεβατό... :P

help please... :(

Δημοσ.

Επειδή το είχα ψάξει και εγώ αρκετά νομίζω (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος) ότι δεν γίνεται. Χάνεις το balance που έχεις και το Gold subscription. Γι αυτό έχουν και αρκετοί θέμα που πουλάνε ένα xbox one π.χ. με digital games και gold subscription , πάει κάποιος καψερός το αγοράζει και όταν κάνει login με τα δικά του βλέπει ότι δεν έχει τίποτα.

Με αρκετό ψάξιμο στο net κάποιοι απο Αμερική λένε ότι κατάφεραν να το κάνουν με migration απο hotmail σε outlook μέσα απο xbox 360 (και η microsoft έτσι προτείνει να γίνεται η αλλαγή) και ότι μετά απο κάποιες ώρες είχαν και το balance και το gold subscription , αλλά είναι λίγες οι απαντήσεις και δεν είναι αρκετά ξεκάθαρες.

Αυτά

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αποφασισανε τελευταια στιγμη να αλλαξουν ΟΛΑ τα παιχνιδια και ολως τυχαιως απο παιχνιδαρες βαλανε κατι αηδιες...fake ηταν του κερατα.

Ε όχι και αηδίες. Το xcom είναι κορυφαίο, oπως επίσης και το super meat boy που για platfomer τα καταφέρνει πολύ καλά. Δεν είναι τυχαία τα 90αρια που έχουν στο metacritic. Ναι σαν παιχνίδι προτιμώ το bioshock απ το meat, αλλά το meat για games with gold είναι πολύ καλύτερη επιλογή καθώς το bioshock infinite το έδωσαν ξανά πριν λίγους μήνες. Απ το να πάρω λοιπόν ένα παιχνίδι που το έχουν ξανά δώσει, προτιμώ εννοείται κάποιο καινούριο. Όσον αφορά το the crew σίγουρα δεν είναι ο παιχνίδαρος, αλλά για arcade racing game είναι στον μέσο όρο της κατηγορίας, και έχω πολλούς στο friend list που ασχολούνται με τα racing games και το λιώνουν καιρό τώρα. Στην τελική εμείς θα το πάρουμε δωρεάν, ενώ σκέψου άλλοι πληρώνουν για να παίξουν παιχνίδια όπως το Driveclub. Τέλος το the goat φαίνεται να είναι το μαύρο πρόβατο της υπόθεσης, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας :D

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Πριν μια εβδομάδα μου έκαναν δώρω ένα Xbox one.
Αγοράζω αμέσως FiFa 16 παίρνω και τον ένα μήνα δωρεάν Gold Live και παίζω online κανονικά.

Μετά απο 2 μέρες που ξανά άνοιξα την κονσόλα δεν μπορώ να παίξω ούτε στο Fifa ούτε στο Forza online.

Μου βγάζει μήνυμα " Your profile does not have the correct permissions to access this feature "

Μίλησα με την υποστήριξει του xbox απο chat και με διαβεβαίωσαν ότι όντως ο λογαριασμός μου είναι Gold live ανεργός.
Μου πρώτειναν να σβήσω και να ξανά περάσω το λογαριασμό μου στο xbox one αλλά τσίφος.

Έχει κανείς να μου πρωτείνει κάτι άλλο ;

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Αγοράζω αμέσως FiFa 16 παίρνω και τον ένα μήνα δωρεάν Gold Live και παίζω online κανονικά.

Μετά απο 2 μέρες που ξανά άνοιξα την κονσόλα δεν μπορώ να παίξω ούτε στο Fifa ούτε στο Forza online.

Μου βγάζει μήνυμα " Your profile does not have the correct permissions to access this feature "

Μίλησα με την υποστήριξει του xbox απο chat και με διαβεβαίωσαν ότι όντως ο λογαριασμός μου είναι Gold live ανεργός.

Μου πρώτειναν να σβήσω και να ξανά περάσω το λογαριασμό μου στο xbox one αλλά τσίφος.

Ναι και δίχως ντροπές, εφόσον πληρώνεις πρέπει να σε βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Μου είχε τύχει οταν είχα να ανοιξω καιρό την κονσόλα και μάλιστα στο FIFA16.

Καπου το έχω ξαναγράψει μερικές σελίδες πίσω στο topic αυτο.

Την έκλεισα και την άνοιξα την επόμενη και έπαιζε κανονικά.

Δημοσ.

Την έχω κλείσει και την έχω ανοίξει πολλές φορές ομως.

Και logout και restart τιποτα

δεν κάνεις και ενα ρεσταρτ το ρουτερ σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...