johnmayson Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 αν επαιρνες ενα καλωδιο ποσο λες να γλειτωνες;; εκει που ησουν 42 θα σουν 52;; Η ποιο πολυ;; Υπομονη θα τελειωσει και καλοριζικο. εμεις που λες θα παιρνε το καλωδιο τη ανακατασκευασμενη κονσολα και fifa και θα λειωναμε. τελικα πηρα εγω το φιφα για το υπολογιστη το συνδεσαμε με τηλεοραση και παιζουμε το πρωτο ματσακι χα χα χα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ναι κάπου τόσο θα ήταν πιστεύω η διάφορα ... Εντάξει ψιλοπράματα! Υπομονή και αύριο θα λιώσω ! Καλο ματσάκι τότε !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ευχαριστω περιμενω εντυπωσεις αυριο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά έβαλα στο XBOX ONE να παίξω το BLACK OPS 1 μετά από 4-5 χρόνια και έπαθα την πλάκα μου, είναι απίστευτο ότι υπήρχαν πέραν των 85000 συνδεδεμένων παικτών την ίδια ώρα, και μιλάμε για παιχνίδι του 2010. Αμφιβάλλω αν στο black ops 3 του ΧΒΟΧ ΟΝΕ παίζουν αυτή την στιγμή τόσοι πολλοί παίκτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά έβαλα στο XBOX ONE να παίξω το BLACK OPS 1 μετά από 4-5 χρόνια και έπαθα την πλάκα μου, είναι απίστευτο ότι υπήρχαν πέραν των 85000 συνδεδεμένων παικτών την ίδια ώρα, και μιλάμε για παιχνίδι του 2010. Αμφιβάλλω αν στο black ops 3 του ΧΒΟΧ ΟΝΕ παίζουν αυτή την στιγμή τόσοι πολλοί παίκτες. Δεν είναι τυχαίο που το ζητούσε τόσο πολύ ο κόσμος. Την ημέρα που βγήκε για backwards compatibility, #xbox και #blackops ήταν tt στο twitter. edit: ορίστε και ένα τουί πριν από μερικές ώρες. https://twitter.com/Dragon_Deity/status/734127805190004736 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 για εμενα εχοντας παιξει τα παντα ολα call of duty και λιωσει τα multi τους σε μεγαλο βαθμο το blops το πρωτο ειναι οτι καλυτερο βγηκε στην σειρα μετα το modern warfare το πρωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 το black ops 2 ειναι πάντως πρώτο στη λίστα. Ακολουθεί το Skyrim και τρίτο το RDR ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 το black ops 2 ειναι πάντως πρώτο στη λίστα. Ακολουθεί το Skyrim και τρίτο το RDR ! Θα έρθουν και αυτά με τη σειρά τους. Καλά skyrim δεν το συζητώ, έχω αφήσει και Dawnguard και Dragonborn που δεν έπαιξα οπότε αυτή θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να επιστρέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ρε σεις τι παιζει με το lords of the fallen?το ειχα stand by μολις αδειαζε λιγο ο σκληρος και σημερα το κατεβασα και ειναι οντως 6 gb????wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Διαρροή της λίστας των Games with Gold για Ιούνιο. Αν όντως ισχύει, προβλέπεται μεγάλο κάψιμο... http://gearnuke.com/games-with-gold-june-2016-leaked-ryse-and-red-dead-redemption/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 θα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα λογικά . Πάντως εαν ισχύει για το RDR θα ειναι εξαιρετικό. Το κερασάκι στην τούρτα θα ειναι να επαληθευτουν και οι φήμες για RDR2 στην E3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Διαρροή της λίστας των Games with Gold για Ιούνιο. Αν όντως ισχύει, προβλέπεται μεγάλο κάψιμο... http://gearnuke.com/games-with-gold-june-2016-leaked-ryse-and-red-dead-redemption/ Ε ρε και να ειναι αληθεια!!!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 παιδες,ενα χερι βοηθειας οποιος γνωριζει... ο κυριος λογαριασμος που εχω στο one ειναι hotmail και τον εχω πολλα χρονια,μονο για email κ τιποτα παραπανω. θελησα καποια στιγμη να βαλω gold συνδρομη την οποια δεν δεχτηκε,εβγαζε ενα σφαλμα με καποιους κωδικους τους οποιους εψαξα στο νετ,αλλα ακρη δεν εβγαλα... αναγκάστηκα να βαλω την gold σε 2ο λογαριασμο Hong-Kong την οποια δεχτηκε και μεσω share gold μπορω να την χρησιμοποιησω στον κυριο που εχω και τα παιχνιδια,saves,achievements κλπ. μιλησα με microsoft εδω στην ελλαδα και μου ειπαν(χωρις να ειναι σιγουροι,LOL) οτι φταιει το hotmail που ειναι παλιο κ μαλλον θα πρεπει να αλλαξω με αλλο email(outlook κλπ) κ βεβαια θα χασω τα παντα κ φτου απο την αρχη....... Γνωριζει κανεις καποια λυση περι αυτου αν ισχυει κ αν μπορω να αλλαξω email χωρις να χασω ο'τι εχω??? sorry για το κατεβατό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Fake η λιστα...η πραγματικη ειναι αυτη Goat Simulator ($9.99 ERP): Available from June 1-30 on Xbox One * The Crew ($29.99 ERP): Available from June 16-July 15 on Xbox One * Super Meat Boy ($14.99 ERP): Available from June 1-15 on Xbox 360 and Xbox One * XCOM Enemy Unknown ($39.99 ERP): Available from June 16-30 on Xbox 360 and Xbox One Απο το Ryse και το RDR στις κατσικες και στο χασαπη boy.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Fake η λιστα...η πραγματικη ειναι αυτη Goat Simulator ($9.99 ERP): Available from June 1-30 on Xbox One * The Crew ($29.99 ERP): Available from June 16-July 15 on Xbox One * Super Meat Boy ($14.99 ERP): Available from June 1-15 on Xbox 360 and Xbox One * XCOM Enemy Unknown ($39.99 ERP): Available from June 16-30 on Xbox 360 and Xbox One Απο το Ryse και το RDR στις κατσικες και στο χασαπη boy.... Κρίμα. Δε σημαίνει ότι ήταν fake η λίστα. Μπορεί να αποφάσισαν να την αλλάξουν τελευταία στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις