Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν επαιρνες ενα καλωδιο ποσο λες να γλειτωνες;; εκει που ησουν 42 θα σουν 52;; Η ποιο πολυ;; Υπομονη θα τελειωσει και καλοριζικο. εμεις που λες θα παιρνε το καλωδιο τη ανακατασκευασμενη κονσολα και fifa και θα λειωναμε. τελικα πηρα εγω το φιφα για το υπολογιστη το συνδεσαμε με τηλεοραση και παιζουμε το πρωτο ματσακι χα χα χα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι κάπου τόσο θα ήταν πιστεύω η διάφορα ... Εντάξει ψιλοπράματα! Υπομονή και αύριο θα λιώσω ! Καλο ματσάκι τότε !!

Ρε παιδιά έβαλα στο XBOX ONE να παίξω το BLACK OPS 1 μετά από 4-5 χρόνια και έπαθα την πλάκα μου, είναι απίστευτο ότι υπήρχαν πέραν των 85000 συνδεδεμένων παικτών την ίδια ώρα, και μιλάμε για παιχνίδι του 2010. Αμφιβάλλω αν στο black ops 3 του ΧΒΟΧ ΟΝΕ παίζουν αυτή την στιγμή τόσοι πολλοί παίκτες.

• Like 2

Ρε παιδιά έβαλα στο XBOX ONE να παίξω το BLACK OPS 1 μετά από 4-5 χρόνια και έπαθα την πλάκα μου, είναι απίστευτο ότι υπήρχαν πέραν των 85000 συνδεδεμένων παικτών την ίδια ώρα, και μιλάμε για παιχνίδι του 2010. Αμφιβάλλω αν στο black ops 3 του ΧΒΟΧ ΟΝΕ παίζουν αυτή την στιγμή τόσοι πολλοί παίκτες.

Δεν είναι τυχαίο που το ζητούσε τόσο πολύ ο κόσμος. Την ημέρα που βγήκε για backwards compatibility, #xbox και #blackops ήταν tt στο twitter.

edit: ορίστε και ένα τουί πριν από μερικές ώρες.

https://twitter.com/Dragon_Deity/status/734127805190004736

• Like 1

για εμενα εχοντας παιξει τα παντα ολα call of duty και λιωσει τα multi τους σε μεγαλο βαθμο το blops το πρωτο ειναι οτι καλυτερο βγηκε στην σειρα μετα το modern warfare το πρωτο

• Like 1

το black ops 2 ειναι πάντως πρώτο στη λίστα. Ακολουθεί το Skyrim και τρίτο το RDR !

Θα έρθουν και αυτά με τη σειρά τους. Καλά skyrim δεν το συζητώ, έχω αφήσει και Dawnguard και Dragonborn που δεν έπαιξα οπότε αυτή θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να επιστρέψω ;)

θα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα λογικά . Πάντως εαν ισχύει για το RDR θα ειναι εξαιρετικό.

Το κερασάκι στην τούρτα θα ειναι να επαληθευτουν και οι φήμες για RDR2 στην E3..

Διαρροή της λίστας των Games with Gold για Ιούνιο. Αν όντως ισχύει, προβλέπεται μεγάλο κάψιμο...

http://gearnuke.com/games-with-gold-june-2016-leaked-ryse-and-red-dead-redemption/

Hk925SM.jpg?w=640

Ε ρε και να ειναι αληθεια!!!!!!!!!!!!! :-D

• Like 1

παιδες,ενα χερι βοηθειας οποιος γνωριζει... :rolleyes:

ο κυριος λογαριασμος που εχω στο one ειναι hotmail

και τον εχω πολλα χρονια,μονο για email κ τιποτα παραπανω.

θελησα καποια στιγμη να βαλω gold συνδρομη την οποια δεν

δεχτηκε,εβγαζε ενα σφαλμα με καποιους κωδικους τους οποιους

εψαξα στο νετ,αλλα ακρη δεν εβγαλα...

αναγκάστηκα να βαλω την gold σε 2ο λογαριασμο Hong-Kong

την οποια δεχτηκε και μεσω share gold μπορω να την χρησιμοποιησω

στον κυριο που εχω και τα παιχνιδια,saves,achievements κλπ.

μιλησα με microsoft εδω στην ελλαδα και μου ειπαν(χωρις να ειναι σιγουροι,LOL)

οτι φταιει το hotmail που ειναι παλιο κ μαλλον θα πρεπει να αλλαξω με αλλο email(outlook κλπ)

κ βεβαια θα χασω τα παντα κ φτου απο την αρχη....... :angry:

Γνωριζει κανεις καποια λυση περι αυτου αν ισχυει κ αν μπορω να αλλαξω email

χωρις να χασω ο'τι εχω???

sorry για το κατεβατό... :P

Fake η λιστα...η πραγματικη ειναι αυτη

Goat Simulator ($9.99 ERP): Available from June 1-30 on Xbox One

* The Crew ($29.99 ERP): Available from June 16-July 15 on Xbox One

* Super Meat Boy ($14.99 ERP): Available from June 1-15 on Xbox 360 and Xbox One

* XCOM Enemy Unknown ($39.99 ERP): Available from June 16-30 on Xbox 360 and Xbox One

Απο το Ryse και το RDR στις κατσικες και στο χασαπη boy....

Fake η λιστα...η πραγματικη ειναι αυτη

Goat Simulator ($9.99 ERP): Available from June 1-30 on Xbox One

* The Crew ($29.99 ERP): Available from June 16-July 15 on Xbox One

* Super Meat Boy ($14.99 ERP): Available from June 1-15 on Xbox 360 and Xbox One

* XCOM Enemy Unknown ($39.99 ERP): Available from June 16-30 on Xbox 360 and Xbox One

Απο το Ryse και το RDR στις κατσικες και στο χασαπη boy....

Κρίμα. Δε σημαίνει ότι ήταν fake η λίστα. Μπορεί να αποφάσισαν να την αλλάξουν τελευταία στιγμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...