Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν αγοράσω συνδρομή για xbox gold, έχω πρόσβαση στα παλιότερα παιχνίδια που έδωσαν δωρεάν ή είναι διαθέσιμα μόνο τις ημερομηνίες που λένε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα μόλις αγόρασα το Xbox one 1 Tb the division ... Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να λειτουργήσουν οι φωνητικές εντολές χωρίς το Kinect ...και επίσης αν κατεβαζει παιχνίδι όταν είναι κλειστό όπως έκανε και το 360 . Και κάτι τελευταίο ... Η λειτουργία που κλείνει και ανοίγει την οθόνη μόνο του όταν ανοίξει η κλείσει η κονσόλα αντίστοιχα δεν μου δουλεύει ...

καλοπαιχτο κατ αρχην

φωνητικες απο οσο ξερω ανευ κινεκτ δεν εχεις...αμα θες να κατεβαζει οταν ειναι κλειστο πρεπει να το εχεις σε standby mode δηλαδη να πας settings -->power settings και εκει θα το βαλεις instant on or something για το τελευταιο δεν ξερω τι να σου πω!κανα αλλο game πηρες η μονο το division?

Τι έχω ήδη σε instant το ρύθμισα στο αρχικό setup! Όποτε κομπλέ. Έχω και το sunset overdrive... Από το gold. Άλλα είναι 25 γίγα το ένα και 45 το decision ... Ψηφιακά και τα δυο... Όποτε αύριο θα παίξω μάλλον... Ελπίζω να έχουν κατέβει... 4mbps και ο θεός βοηθός!!

Ασύρματα το έχω ... Θα ήταν καλύτερα με καλώδιο αλλα είναι δέκα μέτρα η απόσταση ... Θα προτιμούσα να πάρω καινούρια παρα ανακατασκευασμένη . Η διαφορα ειναι στα 100€ . Και νομίζω η ανακατασκευασμένη δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση ... Αλλα και 100€ δεν ειναι λίγα οποτε προχωρα το !!

δε ειναι για μενα τελικα δε βρηκε ανακατασκευασμενη.τελειωσες με τις αναβαθμισεις;;αν εβρισκε σημερα ανακασκευασμενο θα παιρναμε καλωδιο μεγαλο 10 με 11 μετρα για να το συνδεσουμε.τελικα θα περιμενει μετα την ε3.

Sent from my iPhone using Insomnia

80% ακόμα ... Έχω λίγο αργη σύνδεση . Αλλα όταν έφτασε στο 42% άρχιζε κανονικά το παιχνίδι ενώ συνεχιζε η λήψη . Απλα είχε μόνο 3 αποστολές . Οι υπόλοιπες θέλουν 100% ληψη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...