Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά εγώ το αγόρασα απο http://www.ebay.com/itm/RISE-OF-THE-TOMB-RAIDER-Xbox-one-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029170110?hash=item25b9b0edbe:g:04oAAOSwtUtXA7qW

Ειναι το εξώφυλο στα Πορτογαλικά αλλα το παινχίδι ειναι στα Αγγλικά και region free.

99.9% αξιολογήσεις και τα φέρνει απο Αγγλία με royal συστημένο.

28.05 ευρώ βγαίνει η τελική τιμή με την μετατροπή του paypal λίρες σε ευρώ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά εγώ το αγόρασα απο http://www.ebay.com/itm/RISE-OF-THE-TOMB-RAIDER-Xbox-one-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029170110?hash=item25b9b0edbe:g:04oAAOSwtUtXA7qW

Ειναι το εξώφυλο στα Πορτογαλικά αλλα το παινχίδι ειναι στα Αγγλικά και region free.

Ωραίος!!! Και το Halo 5 στα 24,61€ τελική για όποιον είναι fan της σειράς. Επόμενη τιμή στο skroutz με μεταφορικά 34,38€...

• Like 1

παιδιά εγώ το αγόρασα απο http://www.ebay.com/itm/RISE-OF-THE-TOMB-RAIDER-Xbox-one-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029170110?hash=item25b9b0edbe:g:04oAAOSwtUtXA7qW

Μαζί με τα μεταφορικά έξοδα;

edit: Μου βγήκε 30 μαζί με τα μεταφορικά αλλά χαλάλι , πάλι είναι πολύ πιο κάτω από όσο το έχουν στο store και στα μαγαζιά.

Thanks για την ενημέρωση.

ρε παιδια μου ετυχε κατι απιστευτο εχθες....εχω κανει share στο one με εναν καλο φιλο κ οποτε παιρνει κανα παιχνιδι με το που την ανοιγω το βλεπω και κατεβενει αυτοματα.ανοιγω εχθες το βραδυ λοιπον την κονσολα και βλεπω να κατεβενει το quantum break.παω στο facebook και του λεω παιχταρα μου ψωνισες παιχνιδαρα κλπ κλπ και μου ειπε οτι δεν το πηρε αυτος....υποθετω οτι θα ειναι τριαλ τοτε και το αφηνω να κατεβει και παιζει κανονικα...εριξα κανα 2ωρακι απροβληματιστα,απο που εσκασε το game οεο???

αμα μου ειχαν χακαρει την πιστωτικη λογικα δεν θα με κερναγαν παιχνιδια απο οσο καταλαβενω.

Μαζί με τα μεταφορικά έξοδα;

edit: Μου βγήκε 30 μαζί με τα μεταφορικά αλλά χαλάλι , πάλι είναι πολύ πιο κάτω από όσο το έχουν στο store και στα μαγαζιά.

Thanks για την ενημέρωση.

μαζί ειναι .

Για την ακρίβεια μόλις μπήκα στο ebanking να δώ πόσα τράβηξε απο την χρεωστική και γράφει 27.78 ευρώ.

ρε παιδια μου ετυχε κατι απιστευτο εχθες....εχω κανει share στο one με εναν καλο φιλο κ οποτε παιρνει κανα παιχνιδι με το που την ανοιγω το βλεπω και κατεβενει αυτοματα.ανοιγω εχθες το βραδυ λοιπον την κονσολα και βλεπω να κατεβενει το quantum break.παω στο facebook και του λεω παιχταρα μου ψωνισες παιχνιδαρα κλπ κλπ και μου ειπε οτι δεν το πηρε αυτος....υποθετω οτι θα ειναι τριαλ τοτε και το αφηνω να κατεβει και παιζει κανονικα...εριξα κανα 2ωρακι απροβληματιστα,απο που εσκασε το game οεο???

αμα μου ειχαν χακαρει την πιστωτικη λογικα δεν θα με κερναγαν παιχνιδια απο οσο καταλαβενω.

υπαρχει quantum break trial και δεν το εχω βρει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά όσοι αγοράσατε το rise απο τον πωλητή που σας παρέθεσα σας έστειλε Tracking Number ; 

Εμενα πάντως όχι και μου έκανε εντύπωση μιας και ειναι Registered, συστημένο δηλαδή.

Edit : μου το έστειλε μετα απο μήνυμα και το πακέτο έφτασε Ελλάδα σήμερα.. Οπότε λογικά εως Δευτέρα θα το παραλάβω.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

ειναι ιδεα μου η οχι οτι τα αναλογικα του one απο θεμα ευαισθησιας εχουν

μεγαλη διαφορα απο του ps4 ?

πχ.το BF4 που παιζω multi κ στις 2 κονσολες,μετα απο καποιες ωρες στο ps4,

αν παιξω στο καπακι στο one,ειναι σαν να εχω ρυθμισει στο 1000% το sensitivity.... :-D

ειναι ιδεα μου η οχι οτι τα αναλογικα του one απο θεμα ευαισθησιας εχουν

μεγαλη διαφορα απο του ps4 ?

πχ.το BF4 που παιζω multi κ στις 2 κονσολες,μετα απο καποιες ωρες στο ps4,

αν παιξω στο καπακι στο one,ειναι σαν να εχω ρυθμισει στο 1000% το sensitivity.... :-D

Έχουν πολύ μικρότερη αντίσταση τα αναλογικά του ΟΝΕ σε σχέση με του PS4. Αυτό ήταν από τα αρνητικά του ΧΒΟΧ ΟΝΕ controller.

Έχουν πολύ μικρότερη αντίσταση τα αναλογικά του ΟΝΕ σε σχέση με του PS4. Αυτό ήταν από τα αρνητικά του ΧΒΟΧ ΟΝΕ controller.

Ή από το τα μεγάλα συν του. Όπως έχει μάθει κάνεις :D

• Like 2

Ή από το τα μεγάλα συν του. Όπως έχει μάθει κάνεις :D

Είναι όντως υποκειμενικό, απλά εγώ που είχα συνηθίσει τα αναλογικά του 360 controller, μου είχε κακοφανεί η αλλαγή. Σε πολλά reviews στο διαδίκτυο είχαν οι περισσότεροι την ίδια άποψη.

Είναι όντως υποκειμενικό, απλά εγώ που είχα συνηθίσει τα αναλογικά του 360 controller, μου είχε κακοφανεί η αλλαγή. Σε πολλά reviews στο διαδίκτυο είχαν οι περισσότεροι την ίδια άποψη.

Μετά από 4ψηφιο αριθμό ωρών και στα 2 χειριστήρια μπορώ να πω με σιγουριά ότι το χειριστήριο του one σε κάνει πιο ανταγωνίσιμο και δεν κουράζονται τόσο τα χέρια σου σε σχέση με του 360. Εγώ παθαίνω ακριβώς το ίδιο με εσένα όταν γυρνάω στο 360. Και να φανταστείς πριν πάρω one όταν μου έλεγαν ότι το χειριστήριο του είναι καλύτερο απ του 360 που ήταν το top για μένα τους κοιτούσα σαν εξωγήινους :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει δυνατότητα να αν βάζεις audio cds να τα παίζει αυτόματα; Το βρήκα ήθελε ενεργοποίηση και παίζει τα πάντα auto.

Ένα άλλο θέμα πως λειτουργουν οι φωνητικές εντολές με το kinect; Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα, δοκιμασα να βαλω united stated / english αλλα τίποτα. Το τεστ το περναει μια χαρά και επίσης μπορώ να κάνω ηχογράφηση δεν ειναι ότι δεν λειτουργει σαν μικροφώνο. Φωνητικές εντολές όμως τίποτα.

Επεξ/σία από gousgounakos

Συμπαθητική τιμή για ενα δυνατό bundle με τις παιχνιδάρες Rise of the tomb raider + tomb raider definite edition δώρο digital ->319

https://www.germanos.gr/product/xbox-one-1tb-rise-of-the-tomb-raider/20308449/

εχει κ αλλα bundle να δειτε.

μετα τις προσφορές των Χριστουγένων νομίζω οτι ειναι η αμέσως καλύτερη τιμή που παιζει για xbox one..

Να θυμήσω οτι η καλυτερη τιμη ειχε παιξει στα 319 για το 1tb ,αλλα με lumia δωρο και στο bundle του fifa16 1χρονο ea access.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...