dorinpro Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 goldxbox.gr πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δωρεάν τα dlc Dragon's Teeth και Robbery για τους gold συνδρομητές. edit: επίσης στο ea access προστέθηκε η premium έκδοση του Battlefield 4, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι free όλα τα dlc του Hardline. Καθόλου άσχημα νομίζω http://www.ea.com/eaaccess/battlefield 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπορω με καποιο τροπος να κανω τη κονσολα με το που την ανοιγω να βλεπει ποια παιχνιδια και εφαρμογες θελουν αναβαθμηση και να τις κατεβαζει ωστε να τις κανει μετα. Και να μην πρεπει να τρεχω καθε παιχνιδι ωστε να δω αν εχει καποιο update για να το κατεβασει και να το κανει μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπορω με καποιο τροπος να κανω τη κονσολα με το που την ανοιγω να βλεπει ποια παιχνιδια και εφαρμογες θελουν αναβαθμηση και να τις κατεβαζει ωστε να τις κανει μετα. Και να μην πρεπει να τρεχω καθε παιχνιδι ωστε να δω αν εχει καποιο update για να το κατεβασει και να το κανει μετα. Ενεργοποίησε το instant on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ααα δηλαδη αν δεν εχεις το instant on και το εχεις στο energy saver ωστε να κλεινει κανονικα η κονσολα και να μην μπαινει σε standby mode που στην ουσια ειναι το instant on δεν μπορει να τσεκαρει καθε φορα που ανοιγεις τη κονσολα ποιες εφαρμογες και παιχνιδια εχουν updates να τα κατεβαζει και να τα εγκαθιστα αυτοματα κατι σαν αυτο που κανει το ps4 εν ολιγης. Γιατι δεν το κανει? Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατι τετοιο μιας και το ps4 μια χαρα το κανει χωρις να εχεις σε standby(rest mode) τη κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εχμ μπορείς να κλείσεις κανονικά την κονσολα όταν είναι σε instant on πατώντας για λίγα δευτερόλεπτα το power button. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κανενας για overwatch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κανενας για overwatch? Παρα πολυ χλωμο αν σκεφτεις οτι ουτε δικο του θεμα δεν εχει(και στο Xbox χρειαζεται να εχεις και συνδρομη για να παιξεις σε αντιθεση με του Play δυστηχως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εχμ μπορείς να κλείσεις κανονικά την κονσολα όταν είναι σε instant on πατώντας για λίγα δευτερόλεπτα το power button. Το ξερω οτι μπορω να κλεισω τη κονσολα χειροκινητα ή οχι σε instant-on(standby mode στην ουσια) αλλα δεν ρωταω αυτο αλλα αν υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρει αν υπαρχουν game updates σε οτιδηποτε ειναι εγκατεστημενο στη κονσολα χωρις να πρεπει να την κλεισεις σε standby mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το ξερω οτι μπορω να κλεισω τη κονσολα χειροκινητα ή οχι σε instant-on(standby mode στην ουσια) αλλα δεν ρωταω αυτο αλλα αν υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρει αν υπαρχουν game updates σε οτιδηποτε ειναι εγκατεστημενο στη κονσολα χωρις να πρεπει να την κλεισεις σε standby mode. δεν υπαρχει φιλε μου αυτην την σιγμη αυτη η δυνατοτητα..σε αυτο το θεμα το one με νευριαζει και εμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παιδιά την βοήθεια σας ! Πούλησα την κονσόλα μου σε ένα παιδί εντός του φόρουμ . Ήταν η συλλεκτική έκδοση forza με το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή.(το έιχα κατεβάσει) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί να παίξει το παιχνίδι και ο νέος κάτοχος με τα δικά του στοιχεία? Επίσης τρέχει και μια συνδρομή 3μηνη στην ίδια κονσόλα που θα επιθυμούσα να του την μεταβιβάσω,αν γίνεται φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 δεν υπαρχει φιλε μου αυτην την σιγμη αυτη η δυνατοτητα..σε αυτο το θεμα το one με νευριαζει και εμενα! Δυστυχως ή ευτυχως να και σε ενα αλλο θεμα που η sony ειναι μπροστα. Παιδιά την βοήθεια σας ! Πούλησα την κονσόλα μου σε ένα παιδί εντός του φόρουμ . Ήταν η συλλεκτική έκδοση forza με το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή.(το έιχα κατεβάσει) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί να παίξει το παιχνίδι και ο νέος κάτοχος με τα δικά του στοιχεία? Επίσης τρέχει και μια συνδρομή 3μηνη στην ίδια κονσόλα που θα επιθυμούσα να του την μεταβιβάσω,αν γίνεται φυσικά. Πρεπει εσυ με τα στοιχεια σου να μπεις στο xbox.com και αφου συνδεθεις πρεπει να του πεις να σου δωσει ενα mail ωστε να αλλαξεις το μειλ που εχεις στο λογαριασμο με αυτο που θα σου δωσει το παιδι που του πουλησες τη κονσολα και μετα απλα να κανει ενεργοποιηση εσυ ή αυτος. Πιστευω μετα απο αυτο θα ειναι οκ με το δικο σου gamertag γιατι αν θελει να το αλλαξει πρεπει να πληρωσει νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παιδιά την βοήθεια σας ! Πούλησα την κονσόλα μου σε ένα παιδί εντός του φόρουμ . Ήταν η συλλεκτική έκδοση forza με το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή.(το έιχα κατεβάσει) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί να παίξει το παιχνίδι και ο νέος κάτοχος με τα δικά του στοιχεία? Επίσης τρέχει και μια συνδρομή 3μηνη στην ίδια κονσόλα που θα επιθυμούσα να του την μεταβιβάσω,αν γίνεται φυσικά. Αν μπει με τον λογαριασμο σου στην κονσόλα και κατεβάσει το παιχνίδι και εχει home xbox την κονσόλα θα μπορεί να έχει και την συνδρομη με δικό του λογαριασμο νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλημέρα. Μόλις αγόρασα το rise of the tomb raider Region Free απο ebay σφραγισμένο 28 ευρώ τελική. Γνωστός πωλητής απο Αγγλία που πουλάει παιχνίδια. Πέρασε την χρεωστική μου μέσω paypal άνετα Κοίταζα τιμές amazon αλλά και σε άλλα Ευρωπαικά εχει πέσει κοντά 35 ευρώ . Εδω στην Ελλάδα 45 ευρώ ο Γερμανός η ποιο χαμηλή τιμή και 50+ οι άλλοι... ! Τι διαφορές ειναι αυτές; Περιμένουν οτι θα ψωνίσει ο κόσμος με τέτοιες τιμές; Εαν το είχαν στην Ελλάδα 35 φυσικά θα προτιμούσα Ελλάδα.. Αλλα με τέτοιες τιμές και να θές να στηρίξεις τα Ελληνικά μαγαζιά δεν μπορείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλημέρα. Μόλις αγόρασα το rise of the tomb raider Region Free απο ebay σφραγισμένο 28 ευρώ τελική. Γνωστός πωλητής απο Αγγλία που πουλάει παιχνίδια. Πέρασε την χρεωστική μου μέσω paypal άνετα Κοίταζα τιμές amazon αλλά και σε άλλα Ευρωπαικά εχει πέσει κοντά 35 ευρώ . Εδω στην Ελλάδα 45 ευρώ ο Γερμανός η ποιο χαμηλή τιμή και 50+ οι άλλοι... ! Τι διαφορές ειναι αυτές; Περιμένουν οτι θα ψωνίσει ο κόσμος με τέτοιες τιμές; Εαν το είχαν στην Ελλάδα 35 φυσικά θα προτιμούσα Ελλάδα.. Αλλα με τέτοιες τιμές και να θές να στηρίξεις τα Ελληνικά μαγαζιά δεν μπορείς.. Φίλε μου ευχαριστώ για την πληροφορία. Το περίμενα πως και πως να πέσει το παιχνίδι γιατί 45 ευρώ δεν έδινα. Δεν ήξερα ότι eBay παίζουν τέτοιες τιμές. Θα προβώ κι εγώ σε αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις