Hellraiser76 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Οντως καλυτερα μια κονσολα με ημερομηνια ληξης παρα μια κονσολα που θα συνεχισει να εχει υποστηριξη και στο μελλον...
tsofras Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δηλαδή έπρεπε να δώσεις αυτήν την ειρωνική απάντηση ενώ θα μπορούσες πολιτισμένα να πείς την γνώμη σου? Επίσης μήπως έχει παιδιά τα οποία είναι μικρά και έχεις xbox και wii για να μπορέσεις να κάνεις την σύγκριση? Απασχολεί μήπως τα παιδιά μου τώρα ή σε 3 χρόνια αν θα σταματήσει να έχει το Wii U υποστήριξη μετά απο x χρόνια? Ενώ τα παιχνίδια του xbox για ηλικίες κάτω απο 5 χρονών είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού? Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλα τα παραπάνω καλά έκανες και απάντησες με αυτό το ποστ 1
theoritikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Οι refurbished κονσόλες που κυκλοφορούν στα καταστήματα είναι αξιόπιστες όπως οι καινούριες,ή υπάρχει περίπτωση να σου βγάλουν κάποιο πρόβλημα στο μέλλον; Επίσης, μπορείς να αναβαθμίσεις τον σκληρό (τόσο σε refurbished όσο και σε brand new) ή θέλει ειδικό όπως το 360;
Hellraiser76 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δηλαδή έπρεπε να δώσεις αυτήν την ειρωνική απάντηση ενώ θα μπορούσες πολιτισμένα να πείς την γνώμη σου? Επίσης μήπως έχει παιδιά τα οποία είναι μικρά και έχεις xbox και wii για να μπορέσεις να κάνεις την σύγκριση? Απασχολεί μήπως τα παιδιά μου τώρα ή σε 3 χρόνια αν θα σταματήσει να έχει το Wii U υποστήριξη μετά απο x χρόνια? Ενώ τα παιχνίδια του xbox για ηλικίες κάτω απο 5 χρονών είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού? Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλα τα παραπάνω καλά έκανες και απάντησες με αυτό το ποστ Αμα δεν απασχολει τα παιδια σου το οτι μια κονσολα σε πολυ λιγο χρονο θα σταματησει να εχει υποστηριξη απο την εταιρεια που τη βγαζει παρε τους Atari 2600....εκει να δεις παιχνιδια που θα εχουν να παιζουν.
Tiphonas Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα. Σκεφτομαι την αγορα του Xbox One σε καποιο πακετο με παιχνιδι ή παιχνιδια. Εχω ομως καποιες αποριες που θα ηθελα να μου απαντησετε αν ειναι ευκολο: 1. Απο τιτλους για παιδια πως τα παμε; Παιχνιδια τυπου Mario, με καποιον χαρακτηρα και πολλες πιστες σε διαφορους κοσμους κτλ υπαρχουν; Ή δεν ενδεικνεται για παιδι; 2. Εχει το Xbox One δικο του Store για κατεβασμα παιχνιδιων; Αν ναι τι τιτλους εχιε διαθεσιμο; Εννοω ειναι σαν το Store των Windows 10 σε PC; Βρισκει κανεις τους ιδιους τιτλους; 3. Στο Xbox One μπορω με καποιο τροπο να συνδεσω εξωτερικο δισκο με ταινιες και να τις αναπαραγει ως media player; Κυριως HD ταινιες σε μορφη .mkv με υποτιτλους σε αρχειο .srt ωστε να απαλλαγω καποια στιγμη απο τον WM media player.... 4. Χειρηστηρια με motion control οπως στο Wii υποστηριζονται; Αν ναι υπαρχουν τιτλοι με σπορ και τετοια;; 5. Περα απο παιχνιδια προσφερει κατι αλλο στο κομματι του συνολικου entertainment; Τι αλλες λειτουργιες προσφερει π.χ. YouTube κτλ σαν λειτουργικο; Ειναι, πλεον με τα W10, σαν ενα pc. Εχει Edge browser; 6. Με το kinect τι γινεται; Αξιζει; Εχει καλη αποκριση; Υπαρχουν παιδικα παιχνιδια που να το εκμεταλλευονται σωστα; Γενικα θεωρειτε οτι για οικογενειακη/παιδικη χρηση απο αποψη τιτλων παιχνιδιων ειναι καλυτερο να παω σε Wii U ή να κοιταγα και σε μερια Xbox One; Βεβαια εχουμε μεγαλη αδυναμια στον Mario !!! Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Καλημέρα, θα συμφωνήσω και εγω με tsofra, παρότι ειμαι fan του xbox one, αν τα παιδάκια σου ειναι μικρά ξέχνα και το xbox one και το ps4..........3ds XL ή WiiU είναι τα ιδανικά για σένα με κλειστά μάτια.
firegarden Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλημερα σε ολους. Εχω το Just Cause 3 και μερικες φορες οταν υπαρχουν πολλες εκρηξεις κλπ το παιχνιδι γινεται απελπιστικα αργο.Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωθει αυτο; πχ ειχα διαβασει οτι πριν τη μεταβαση στα Windows 10, επρεπε οι χρηστες να πατανε το power button για 10 δευτερολεπτα για να ελευθερωθει η μνημη απο τα προσωρινα αρχεια Ευχαριστω
tiniakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οι refurbished κονσόλες που κυκλοφορούν στα καταστήματα είναι αξιόπιστες όπως οι καινούριες,ή υπάρχει περίπτωση να σου βγάλουν κάποιο πρόβλημα στο μέλλον; Επίσης, μπορείς να αναβαθμίσεις τον σκληρό (τόσο σε refurbished όσο και σε brand new) ή θέλει ειδικό όπως το 360; Την ίδια απορία έχω και εγώ γιατί τώρα το Πάσχα ο ανηψιός θέλει να πάρει ένα XBOX ONE και δεν βρίσκουμε τίποτε φτηνότερο από 300 ευρώ εκτός από ανακατασκευασμένες. https://www.germanos.gr/category/xbox-one-consoles/cat10079/#
kaktos77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οι κονσόλες είναι ελεγμένες και έρχονται και με εγγύηση από την ms. Επίσης, όλα τα παρελκόμενα μέσα στη συσκευασία είναι καινούργια. Τώρα για το αν θα βγάλουν κάποιο πρόβλημα στο μέλλον αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας και για καμία κονσόλα ακόμα και για τις καινούργιες. Πάντως εγγύηση δίνεται κανονικά για ένα διάστημα από την ms ώστε να υπάρχει εξασφάλιση. Ο δίσκος δεν αναβαθμίζεται σε καμιά κονσόλα, ούτε στις καινούργιες ούτε στις refurbished, αλλά μπορείς να αγοράσεις σε κάθε περίπτωση εξωτερικό σκληρό όσα tb θέλεις και να περνάς εκεί τα παιχνίδια. Τώρα αν φοβάστε για την αγορά refurbished σε τόσο μεγάλο βαθμό δώστε 50 ευρώ παραπάνω και πάρτε την καινούργια. 1
bedazzled Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλημερα σε ολους. Εχω το Just Cause 3 και μερικες φορες οταν υπαρχουν πολλες εκρηξεις κλπ το παιχνιδι γινεται απελπιστικα αργο. Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωθει αυτο; πχ ειχα διαβασει οτι πριν τη μεταβαση στα Windows 10, επρεπε οι χρηστες να πατανε το power button για 10 δευτερολεπτα για να ελευθερωθει η μνημη απο τα προσωρινα αρχεια Ευχαριστω Το παιχνίδι πάσχει σε optimization σε όλες τις πλατφόρμες. Ακόμα και σε PC των €1000... 1
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τι ακριβως κανει το follow - unfollow στα παιχνιδια που εχεις εγκατεστημενα στη κονσολα? Και αν καποιο παιχνιδι εχει update το ελεγχει και το κατεβαζει μονο του με το που συνδεθει στο ιντερνετ ή πρεπει να το τσεκαρεις χειροκινητα ή οταν ξεκινας το καθε παιχνιδι?
Postmort3m Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τι ακριβως κανει το follow - unfollow στα παιχνιδια που εχεις εγκατεστημενα στη κονσολα? Και αν καποιο παιχνιδι εχει update το ελεγχει και το κατεβαζει μονο του με το που συνδεθει στο ιντερνετ ή πρεπει να το τσεκαρεις χειροκινητα ή οταν ξεκινας το καθε παιχνιδι? Αν κάνεις follow κάποιο παιχνίδι βλέπεις στο feed σου διάφορες ανακοινώσεις για το παιχνίδι. Νομίζω τα updates των παιχνιδιών γίνονται χειροκίνητα, εγώ που το έχω να κατεβάζει στο αυτόματο ποτέ δεν μου έχει κατεβάσει update μόνο του. Το αυτόματο είναι μόνο για τα updates της κονσόλας.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπον να αναφερω και σε αυτο το θεμα οτι οσον αφορα την ανοιχτη προς ολους beta του Overwatch 5-9 Μαιου ειναι αναγκαια η συνδρομη Xbox live για να μπορειται να παιξετε το παιχνιδι σε αντιθεση με του ps4 οπως λεει και στην επισημη σελιδα της εταιριας http://eu.battle.net/overwatch/en/blog/20055970 Q. Do I need Xbox Live Gold or PlayStation Plus to participate in the Open Beta? A. Due to the multiplayer nature of Overwatch, Xbox Live Gold is required to play during the Open Beta and at launch. PlayStation Plus is not required during the Open Beta, but will be required to play at launch.
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπον να αναφερω και σε αυτο το θεμα οτι οσον αφορα την ανοιχτη προς ολους beta του Overwatch 5-9 Μαιου ειναι αναγκαια η συνδρομη Xbox live για να μπορειται να παιξετε το παιχνιδι σε αντιθεση με του ps4 οπως λεει και στην επισημη σελιδα της εταιριας Μια χαρά δηλαδή, θα μπορούν να το παίξουν και αυτοί που σταμάτησαν την συνδρομή ps plus επειδή ήταν απογοητευμένοι από τις κακές επιλογές παιχνιδιών που έδιναν κάθε μήνα όπως διαβάζουμε και κατά καιρούς εδώ μέσα.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μια χαρά δηλαδή, θα μπορούν να το παίξουν και αυτοί που σταμάτησαν την συνδρομή ps plus επειδή ήταν απογοητευμένοι από τις κακές επιλογές παιχνιδιών που έδιναν κάθε μήνα όπως διαβάζουμε και κατά καιρούς εδώ μέσα. Βασικα εμενα αν και θα το παιξω στο pc,δεν μου αρεσει καθολου η παραπανω καλομεταχειριση στους playstation κατοχους εναντι αυτων του Xbox τουλαχιστον οσον αφορα την δοκιμη Beta. Δεν ξερω βεβαια σε αυτο ποιος φταιει,developer ή Microsoft/sony,(καθως και η multiplayer beta του uncharted ηταν free χωρις συνδρομη),αλλα σε οποιον οφειλεται αυτο ειναι για σφαλιαρες. Αν οντως αυτο ειναι αποφαση της Microsoft,μιας και για την Beta του Gears of war 4 θελει συνδρομη XboxLive τοτε για πολλα μπιπ η Microsoft https://gearsofwar.com/en-us/gears-4/beta/faq
Προτεινόμενες αναρτήσεις