Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Κυρίως γιατί δεν είναι! Tο impact του Mario 64 δεν μπορει να συγκριθει με κανενα R&C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 για να επιστρεψουμε στα του τοπικ η παιχνιδαρα ειναι δαθεσιμη δωρεαν για κατεβασμα απο σημερα για τους χρυσους....sunset overdrive ladies and gents...μονο η microsoft τα κανει αυτα...να τα λεμε ολα Tο impact του Mario 64 δεν μπορει να συγκριθει με κανενα R&C. Ενταξυ ειπαμε παμε παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 για να επιστρεψουμε στα του τοπικ η παιχνιδαρα ειναι δαθεσιμη δωρεαν για κατεβασμα απο σημερα για τους χρυσους....sunset overdrive ladies and gents...μονο η microsoft τα κανει αυτα...να τα λεμε ολα οποιος εχει One και δεν το επαιξε , πρεπει επειγοντως . Το παιχνιδι ειναι φανταστικο...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το ori and the blind forest γιατι δεν μου δειχνει τιμη αγορας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το ori and the blind forest γιατι δεν μου δειχνει τιμη αγορας? Εδώ είσαι https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Ori-and-the-Blind-Forest-Definitive-Edition/371a3e23-9b44-40fb-9fa1-69810990a8ee#gameDetailsSection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πήρε κανείς κωδικό για το early access στην beta του gears4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πήρε κανείς κωδικό για το early access στην beta του gears4? Τιποτα ακομα, ειμαστε σε αναμονη.......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εδώ είσαι https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Ori-and-the-Blind-Forest-Definitive-Edition/371a3e23-9b44-40fb-9fa1-69810990a8ee#gameDetailsSection Εκει που εψαχνα εγω γιατι δεν ειχε τιμη? Και το λινκ που μου εδωσες εχει σε λιρες αγγλιας οχι σε ευρω ελλαδας. Και οσο αφορα το early access για την beta του gears of war 4 την παιρνουν ολοι ή μονο οσοι εχουν αγορασει την ultimate collection του gears of war 1 - 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εκει που εψαχνα εγω γιατι δεν ειχε τιμη? Και το λινκ που μου εδωσες εχει σε λιρες αγγλιας οχι σε ευρω ελλαδας. Η απλή έκδοση που ψάχνεις αντικαταστάθηκε από την Definitive Edition. Θα ήταν χαζομάρα να αγοράσεις την απλή στα ίδια χρήματα, γι αυτό σου γράφει μόνο πακέτο. Το link που σου έδωσα είναι copy paste από την ελληνική σελίδα, το πρόβλημα είναι σε σένα. Πήγαινε τέρμα κάτω αριστερά και άλλαξε την χώρα σε Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι θα γίνει με τα beta codes του gears??δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη!!έλεος!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2016 από metallica 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Τι θα γίνει με τα beta codes του gears??δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη!!έλεος!! Μόλις άνοιξα την κονσόλα και βρήκα μαζεμένους τους κωδικούς για Alan Wake, Quantum Break για PC, Fallout 4 Chryslus Rocket 2069 για Forza 6 και φυσικά την Beta Access για Gears 4 (3h ago έλεγε στο μήνυμα). Οπότε περίμενε και λογικά θα σου έρθει. Φαντάζομαι έχεις Gold συνδρομή, έτσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μπράβο, του Fallout4 μου ήρθε κι εμένα που δεν έχω καν το παιχνίδι, ενώ Forza 6 έχω να παίξω κανα δίμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα. Σκεφτομαι την αγορα του Xbox One σε καποιο πακετο με παιχνιδι ή παιχνιδια. Εχω ομως καποιες αποριες που θα ηθελα να μου απαντησετε αν ειναι ευκολο: 1. Απο τιτλους για παιδια πως τα παμε; Παιχνιδια τυπου Mario, με καποιον χαρακτηρα και πολλες πιστες σε διαφορους κοσμους κτλ υπαρχουν; Ή δεν ενδεικνεται για παιδι; 2. Εχει το Xbox One δικο του Store για κατεβασμα παιχνιδιων; Αν ναι τι τιτλους εχιε διαθεσιμο; Εννοω ειναι σαν το Store των Windows 10 σε PC; Βρισκει κανεις τους ιδιους τιτλους; 3. Στο Xbox One μπορω με καποιο τροπο να συνδεσω εξωτερικο δισκο με ταινιες και να τις αναπαραγει ως media player; Κυριως HD ταινιες σε μορφη .mkv με υποτιτλους σε αρχειο .srt ωστε να απαλλαγω καποια στιγμη απο τον WM media player.... 4. Χειρηστηρια με motion control οπως στο Wii υποστηριζονται; Αν ναι υπαρχουν τιτλοι με σπορ και τετοια;; 5. Περα απο παιχνιδια προσφερει κατι αλλο στο κομματι του συνολικου entertainment; Τι αλλες λειτουργιες προσφερει π.χ. YouTube κτλ σαν λειτουργικο; Ειναι, πλεον με τα W10, σαν ενα pc. Εχει Edge browser; 6. Με το kinect τι γινεται; Αξιζει; Εχει καλη αποκριση; Υπαρχουν παιδικα παιχνιδια που να το εκμεταλλευονται σωστα; Γενικα θεωρειτε οτι για οικογενειακη/παιδικη χρηση απο αποψη τιτλων παιχνιδιων ειναι καλυτερο να παω σε Wii U ή να κοιταγα και σε μερια Xbox One; Βεβαια εχουμε μεγαλη αδυναμια στον Mario !!! Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα. Σκεφτομαι την αγορα του Xbox One σε καποιο πακετο με παιχνιδι ή παιχνιδια. Εχω ομως καποιες αποριες που θα ηθελα να μου απαντησετε αν ειναι ευκολο: 1. Απο τιτλους για παιδια πως τα παμε; Παιχνιδια τυπου Mario, με καποιον χαρακτηρα και πολλες πιστες σε διαφορους κοσμους κτλ υπαρχουν; Ή δεν ενδεικνεται για παιδι; 2. Εχει το Xbox One δικο του Store για κατεβασμα παιχνιδιων; Αν ναι τι τιτλους εχιε διαθεσιμο; Εννοω ειναι σαν το Store των Windows 10 σε PC; Βρισκει κανεις τους ιδιους τιτλους; 3. Στο Xbox One μπορω με καποιο τροπο να συνδεσω εξωτερικο δισκο με ταινιες και να τις αναπαραγει ως media player; Κυριως HD ταινιες σε μορφη .mkv με υποτιτλους σε αρχειο .srt ωστε να απαλλαγω καποια στιγμη απο τον WM media player.... 4. Χειρηστηρια με motion control οπως στο Wii υποστηριζονται; Αν ναι υπαρχουν τιτλοι με σπορ και τετοια;; 5. Περα απο παιχνιδια προσφερει κατι αλλο στο κομματι του συνολικου entertainment; Τι αλλες λειτουργιες προσφερει π.χ. YouTube κτλ σαν λειτουργικο; Ειναι, πλεον με τα W10, σαν ενα pc. Εχει Edge browser; 6. Με το kinect τι γινεται; Αξιζει; Εχει καλη αποκριση; Υπαρχουν παιδικα παιχνιδια που να το εκμεταλλευονται σωστα; Γενικα θεωρειτε οτι για οικογενειακη/παιδικη χρηση απο αποψη τιτλων παιχνιδιων ειναι καλυτερο να παω σε Wii U ή να κοιταγα και σε μερια Xbox One; Βεβαια εχουμε μεγαλη αδυναμια στον Mario !!! Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Όπως είπα και στο άλλο thread καλύτερα Wii U , άστο το xbox one για τα παιδιά έχει λίγες επιλογές παιχνιδιών και το wii έχει χαβαλέ και στο gameplay για τα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις