Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για την beta του gears 4 ελεγα!ξέχασα να το γράψω!!το doom μία χαρά γραφικαρες έχει!!

Μην ανυσηχεις διοτι η συγκεκριμενη build ειναι πρωιμη σε σχεση με την τελικη εκδοση που θα δουμε.Και επιπλεον το campaign μερος του παιχνιδιου θα εχει ανωτερα γραφικα μιας και θα τρεχει στα 30 καρε σε σχεση με τα 60 του multiplayer.(Οτι κανει και η naughty dog με το uncharted 4 δηλαδη)

• Like 3
Δημοσ.

Η beta του Doom εληξε?Την κατεβασα εχθες και μπηκα σημερα να το παιξω και γραφει συνεχεια servers offline.

Νομίζω απο σήμερα ξεκινάει η open beta.

Δημοσ.

Μην ανυσηχεις διοτι η συγκεκριμενη build ειναι πρωιμη σε σχεση με την τελικη εκδοση που θα δουμε.Και επιπλεον το campaign μερος του παιχνιδιου θα εχει ανωτερα γραφικα μιας και θα τρεχει στα 30 καρε σε σχεση με τα 60 του multiplayer.(Οτι κανει και η naughty dog με το uncharted 4 δηλαδη)

Αυτό ακριβώς. Μην ξεχνάμε ότι το u4 έμοιαζε με παιχνίδι του ps3 στο multiplayer.

Δημοσ.

Καμία σχέση όμως. Όποιος θέλει ας φορτώσει online game στο PS3 να δει την διαφορά.

Το TLOU MP μπορεί να είναι 1080p60, αλλά το Uncharted 4 σε 900p60 έχει ανώτερα γραφικά (shaders, φωτισμοί), physics/destructibility, χώρια η AI με τους NPCs. Γενικά πολύ πιο βαρύ τεχνικά παιχνίδι.

Τεσπά, προσωπικά τον βρίσκω δίκαιο τον συμβιβασμό SP/30fps vs MP/60 fps, όμως θυμάμαι κάποιους να κράζουν το Uncharted 4 για αυτό τον λόγο. Τώρα με το Gears of War 4 φαίνεται άλλαξαν τα goal posts για κάποιον λόγο. :P

Δημοσ.

Καμία σχέση όμως. Όποιος θέλει ας φορτώσει online game στο PS3 να δει την διαφορά.

Τεσπά, προσωπικά τον βρίσκω δίκαιο τον συμβιβασμό SP/30fps vs MP/60 fps, όμως θυμάμαι κάποιους να κράζουν το Uncharted 4 για αυτό τον λόγο. Τώρα με το Gears of War 4 φαίνεται άλλαξαν τα goal posts για κάποιον λόγο. :P

Μάλλον ξέχασες το Gears Ultimate που έτρεχε 60 mp και 30 στο sp, και ναι χάνει πάρα πολύ στο sp. Τέσπα ας μην βάζουμε στο ίδιο ποστ το multi του Gears με το uncharted και tlou γιατί θα πέσει κεραυνός να μας κάψει :P

• Like 1
Δημοσ.

παντως αυτο που βλεπω στα βιντεο ειναι παιχνιδι 360 και οχι one!καταλαβαινω οτι ειναι πρωιμη εκδοση κτλπ αλλα θυμαμαι και την beta του gears 3 που εριχνε σαγονια εκεινη την εποχη...

Δημοσ.

Περί ορέξεως. Το top exclusive online MP στο PS brand είναι το Uncharted. Killzone, Resistance κλπ είναι πολύ πίσω σε αριθμό παιχτών/δημοφιλία.

Πάντως έχω φίλους στο PSN που γουστάρουν εξίσου Gears, Uncharted & TLOU online, αν λέει κάτι αυτό... ;)

Όσο για τα γραφικά, ακόμα και στα πολύγωνα δεν υπάρχει σύγκριση... αναφέρω το TLOU γιατί είναι το μοναδικό exclusive remastered online. Εκεί λοιπόν που στο TLOU βλέπεις εξαγωνικούς σωλήνες, στο Uncharted 4 ακόμα στην κάνη του όπλου δεν θα δεις κάτι τέτοιο. Generational leap λέγεται αυτό, πιθανότατα λόγω tesselation.

Δημοσ.

Περί ορέξεως. Το top exclusive online MP στο PS brand είναι το Uncharted. Killzone, Resistance κλπ είναι πολύ πίσω σε αριθμό παιχτών/δημοφιλία.

Πάντως έχω φίλους στο PSN που γουστάρουν εξίσου Gears, Uncharted & TLOU online, αν λέει κάτι αυτό... ;)

Διαφωνώ, αν ήταν όλα περί ορέξεως, δεν θα υπήρχαν ούτε στάνταρντς, ούτε τεκμηριωμένες κριτικές, δεν θα κάναμε βήματα μπροστά και θα επιστρέφαμε στον Μεσαίωνα, όχι μόνο στο gaming αλλά σε όλα τα πράγματα. ;) Και μιας και ανέφερες το Killzone, αν και σέβομαι τα προηγούμενα της σειράς, το τελευταίο τι απογοήτευση ήταν ρε συ. Είπα ότι δεν πρόκειται να φάω μεγαλύτερη απογοήτευση μετά το Crysis 3, αλλά αυτή του killzone τις ξεπέρασε όλες. Κρίμα, γιατί ήταν πολύ δυνατή σειρά. Περιμένω δυναμικό comeback πάντως στο επόμενο! Ειδικά το 2 ήταν πραγματικά φοβερό παιχνίδι!

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν οι κριτικές, μπορείς να δεις στο Metacritic τι σκορ έπιασαν τα Uncharted/TLOU, καθώς και διάφορα άρθρα για τα online τους. ΟΚ, αντιλαμβάνομαι ότι η ND φημίζεται για το SP πρωτίστως, αλλά μια δοκιμή σίγουρα δεν βλάπτει. Η τελευταία beta του 4 ήταν free για όλους και άφησε καλές εντυπώσεις, όχι μόνο στα γραφικά, αλλά και σε βελτιωμένο gameplay/shooting σε σχέση με τα παλιά.

Από εκεί και πέρα, γιατί να μην μετράει και το προσωπικό γούστο του καθενός; Δηλαδή με αυτή την λογική να παίζουμε μόνο CoD, BF, Destiny, The Division...

Τώρα για το Killzone, τι να σου πω... μπορεί η Sony να το προόριζε για Halo killer, αλλά ποτέ δεν έγινε μεγάλη επιτυχία όπως το Uncharted. Το τελευταίο Killzone έχει μέτριο SP και καλούτσικο MP με μεγάλο learning curve (μάλλον γι'αυτό δεν έχει κόσμο). Δεν νομίζω να βγάλει άλλο η Guerrilla, δεν φαίνεται να τραβάει εμπορικά η σειρά για να συνεχιστεί. Με λίγα λόγια ότι έγινε και με το Resistance.

/offtopic

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν οι κριτικές, μπορείς να δεις στο Metacritic τι σκορ έπιασαν τα Uncharted/TLOU, καθώς και διάφορα άρθρα για τα online τους. ΟΚ, αντιλαμβάνομαι ότι η ND φημίζεται για το SP πρωτίστως, αλλά μια δοκιμή σίγουρα δεν βλάπτει. Η τελευταία beta του 4 ήταν free για όλους και άφησε καλές εντυπώσεις, όχι μόνο στα γραφικά, αλλά και σε βελτιωμένο gameplay/shooting σε σχέση με τα παλιά.

Από εκεί και πέρα, γιατί να μην μετράει και το προσωπικό γούστο του καθενός; Δηλαδή με αυτή την λογική να παίζουμε μόνο CoD, BF, Destiny, The Division...

Τώρα για το Killzone, τι να σου πω... μπορεί η Sony να το προόριζε για Halo killer, αλλά ποτέ δεν έγινε μεγάλη επιτυχία όπως το Uncharted. Το τελευταίο Killzone έχει μέτριο SP και καλούτσικο MP με μεγάλο learning curve (μάλλον γι'αυτό δεν έχει κόσμο). Δεν νομίζω να βγάλει άλλο η Guerrilla, δεν φαίνεται να τραβάει εμπορικά η σειρά για να συνεχιστεί. Με λίγα λόγια ότι έγινε και με το Resistance.

/offtopic

Μπορεί να έχουν γραφικάρες (ίσως τα καλύτερα στις κονσόλες) αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα game της είναι άκρως υπερεκτιμημένα. Αν πχ το The order, το Rise of the Tomp Raider ή το Quantum Break έγραφαν απεξω Naughty Dog θεωρώ Θα έπερναν πολύ καλύτερες κριτικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία σχέση. Ειδικά τα TLOU/Uncharted 4 με τον semi open/sandbox σχεδιασμό (ακόμα και το Uncharted 3 έχει ένα πρώιμο δείγμα τέτοιου gameplay στην πίστα με το νεκροταφείο πλοίων).

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσοι υποτιμούν τα Uncharted έχουν μείνει ακόμα στον γραμμικό σχεδιασμό (λογικό για τα δεδομένα εκείνης της εποχής) που είχαν τα 2 πρώτα... το ότι τα The Order/Quantum Break έχουν μείνει ακόμα στο 2007-2009 από άποψη γραμμικότητας, ενώ η ND στα 2 τελευταία παιχνίδια πήγε μπροστά τον σχεδιασμό, λέει πολλά πράγματα. Αν ήθελε να βγάλει καραγραμμικό Uncharted 4 με γραφικάρες The Order, θα το είχε κάνει ήδη. Αυτή είναι η εύκολη λύση όμως.

Το Rise που λες δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά από άποψη storytelling και ταυτότητας, δεν τα πάει και τόσο καλά. Αν λοιπόν το αναλάμβανε η ND να του φτιάξει το storytelling, να βρει μια συγκεκριμένη ταυτότητα σαν παιχνίδι και έπαιρνε καλύτερη βαθμολογία για αυτούς τους λόγους, τότε που είναι το παράξενο; Όλα αυτά όμως δεν έχουν σχέση με τα γραφικά. Πάντως σαν βαθμολογία Metacritic δεν το λες και πάτο.

Επεξ/σία από bedazzled
Δημοσ.

Όσο για τα γραφικά, ακόμα και στα πολύγωνα δεν υπάρχει σύγκριση... αναφέρω το TLOU γιατί είναι το μοναδικό exclusive remastered online. Εκεί λοιπόν που στο TLOU βλέπεις εξαγωνικούς σωλήνες, στο Uncharted 4 ακόμα στην κάνη του όπλου δεν θα δεις κάτι τέτοιο. Generational leap λέγεται αυτό, πιθανότατα λόγω tesselation.

Τα top multiplayer ειναι ουτως ή αλλως multiplatform.Στα exclusives πιο πολυ για να παιξεις παραπανω μπας και δικαιολογηθει το μεγαλο ποσο ειναι το Multiplayer των exclusive.Οχι οτι πχ το Halo δεν εχει καλο Multiplayer.Αλλα οπως και να το κανουμε χρονια τωρα τα CoD/BF αλλα και τα πιο καινουργια τυπου Destiny, Division,Battlefront και οτι αλλο βγει μονοπωλουν το online ενδιαφερον.

Γιαυτο αλλωστε και ειναι και συνεχεια μεσα στις top 10 πωλησεις των διαφορων χωρων,σε αντιθεση με τα exclusive που μετα απο 2-3μηνες,ουτε στα top 10 δεν ειναι.

Ας παρουμε για παραδειγμα την Αγγλια που εχουν και λιγο καλυτερα γουστα απο μας.Δειτε πχ τον Γεναρη ποια Fps ειναι μεσα στην πρωτη 10αδα

http://www.gamespot.com/articles/call-of-duty-black-ops-3-starts-2016-top-of-uk-cha/1100-6433667/

Ουτε καν το Halo 5 δεν ειναι μεσα ενω βλεπουμε το Battlefield 4,παιχνιδι του 2013 παρακαλω στην 10αδα.

Δημοσ.

Νομίζω έγραψα το top exclusive online MP, όχι το top multiplatform MP. :)

Εμένα η παρέα μου Uncharted παίζει χρόνια τώρα (για κάποιον άλλον μπορεί να είναι το Halo), οπότε τι να τα κάνω τα multiplatform; Κάποια από αυτά τα έχω, αλλά no friends = no fun.

Μ' αρέσει κιόλας που κράζουμε τους casuals που παίζουν τα ίδια και τα ίδια... παίξτε και τίποτα διαφορετικό για αλλαγή. :P

Δημοσ.

Το Rise που λες δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά από άποψη storytelling και ταυτότητας, δεν τα πάει και τόσο καλά. Αν λοιπόν το αναλάμβανε η ND να του φτιάξει το storytelling

Εγώ πάλι θα ήθελα ακριβώς το αντίθετο, η Crystal Dynamic να αναλάβει το επόμενο Uncharted καθώς ειδικά το rise of the tomb raider το θεωρώ ανώτερο από τα uncharted. Και απ ότι φαίνεται δεν είμαι και ο μόνος καθώς έχουμε ακούσει αυτή την άποψη και από άλλους κατά καιρούς εδώ μέσα. Και μιας και αναφέρεσαι στο metacritic δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την φράση "δεν το λες και πάτο" καθώς το rise of the tomb raider έχει 86 βαθμολογία όση ακριβώς και το nathan drake collection και μάλιστα είναι ανώτερο στο user score με 8 σε αντίθεση με το uncharted που έχει 7.9.

Βέβαια το uncharted 4 με τις τόσες αναβολές που έχει πάρει περιμένω να κάνει παπάδες και να γλυκάνει και λίγο τους κατόχους της κονσόλας όσον αφορά τα exclusives που περίμεναν καθώς ούτε καινούριο tlou είδαμε, ούτε καινούριο god of war, ούτε καινούριο gran turismo(στη θέση του είχαμε το driveclub που θα το χαρακτήριζα επιεικώς μέτριο), αλλά και το killzone που είδαμε και ήταν launch τίτλος ήταν με διαφορά το χειρότερο της σειράς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...