Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βγήκε νέο trailer για το Gears 4! Βλέποντας το είχα ακριβώς το ίδιο feeling που είχα και τότε όταν είδα το αντίστοιχο του πρώτου. Περιττό να πω πως έχω βάλει ήδη να κατεβαίνουν όλα τα προηγούμενα για ένα μικρό φρεσκάρισμα στη μνήμη μου. Τα Gears πάντα είχαν ***  trailers αλλά αυτό νομίζω τα ξεπέρασε όλα...

https://www.youtube.com/watch?v=o3f8VgQ_dqk

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καθε χρονο το εχω μετα τις διακοπες που ειναι ολη η σαπιλα που γυρναμε δουλεια και στην ρουτινα κλπ κλπ να περιμενω ενα game να βγει και να μου φτιαχνει η διαθεση...φετος θα ειναι το gears...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είδε κανείς το video από την beta του gears?προσωπικά απογοητευτικά...τι άθλια γραφικά είναι αυτά?είναι αυτό ue4?

Επεξ/σία από metallica 13

κατσε δε παυει να ναι beta. αλλα ισως για να κρατησουν το 60ρι fps να κανανε θυσια στα γραφικα.....εγω παλι το περιμενω πως και πως...αν και νομιζω ο μηνας θα ναι στο αντιπαλο στρατοπεδο για μενα...

παιδες συγνωμη που ρωτω αλλα εχει κανενας που εχει το witcher 3 και θελει να το κανει gameshare.εχω παρει xbox one και διαβασα οτι μπορει να γινει

κατσε δε παυει να ναι beta. αλλα ισως για να κρατησουν το 60ρι fps να κανανε θυσια στα γραφικα.....εγω παλι το περιμενω πως και πως...αν και νομιζω ο μηνας θα ναι στο αντιπαλο στρατοπεδο για μενα...

Δεν έχω παίξει ακόμα την beta, αλλά τόσο χάλια είναι; Κρίμα γιατί υπάρχουν παιχνίδια που κάνουν και τα 2 όπως τα Halo 5 αλλά θα μου πεις αυτό είναι και exclusive. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, και να το βλέπαμε αυτό και στα multiplatforms και απ τα αντίπαλα στρατόπεδα όπως λες. Βέβαια όπως και να χει το Doom φαίνεται πολύ oldschool για τα γούστα μου, ωστόσο πρώτα θα ρίξω και μια δοκιμή στην beta και μετά θα γράψω την τελική μου άποψη. 

Δεν έχω παίξει ακόμα την beta, αλλά τόσο χάλια είναι; Κρίμα γιατί υπάρχουν παιχνίδια που κάνουν και τα 2 όπως τα Halo 5 αλλά θα μου πεις αυτό είναι και exclusive. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, και να το βλέπαμε αυτό και στα multiplatforms και απ τα αντίπαλα στρατόπεδα όπως λες. Βέβαια όπως και να χει το Doom φαίνεται πολύ oldschool για τα γούστα μου, ωστόσο πρώτα θα ρίξω και μια δοκιμή στην beta και μετά θα γράψω την τελική μου άποψη. 

ειλικρινα και γω δε ξερω, μου ρθε Mail εχθες για την beta οποτε απο σημερα θα το δοκιμασω και θα χω αποψη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...