anamenos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 HarryGrey ειμαι στα μεσα του δευτερου act και μπορω να πω οτι ελαχιστα παιχνιδια τα τελευταια χρονια με εχουν κρατησει σε τοση ενταση. Μπορω να δεκτω αυτο που λενε διαφοροι reviewers για χαμηλο οπλοστασιο, υπερδυναμεις κτλ, αλλα ο ρυθμος και γενικοτερα η σκηνοθεσια του παθχνιδιου σε συνδυασμο με τα live videos σου δημιουργειτε ενα πολυ ωραιο συναισθημα να μην θες να χασεις δευτερολεπτο απο το gane και να εξερευνησεις τα παντα στο χωρο. 2
Ren_of_Heavens Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Η πλάκα είναι ότι σείστηκε ο κόσμος με τις κυκλοφορίες σε Xbox One και PC και τα αποκλειστικά games που χάνει η κονσόλα με την πάροδο του χρόνου. Στο τέλος μόλις βλέπουν το κακό optimization που έχουν οι Windows 10 games εκδόσεις στο PC γυρνάς πίσω και λες καλά είναι και στο One. Ειρωνικό λιγάκι και μου κάνει εντύπωση γιατί (χωρίς να φταίει ο άνθρωπος) ο Phil Spencer βγαίνει και μιλάει για το μέλλον του Xbox ως brand και πως θα σχετίζεται καλύτερα με το PC αλλά ρε σεις ας είστε λίγο πιο προσγειωμένοι. Δεν μπορείς να λες για Windows 10 AAA games και τα μεγαλεπήβολα σχέδια της MS στο gaming και ταυτόχρονα να σκοτίζεις τους καταναλωτές με προβλήματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε τέτοια έκταση. Στο Quantum Break λες αη στο διάτανο κυκλοφόρησε γρήγορα στο PC, σου πα, μου 'πες και τα σχετικά, αλλά στην περίπτωση του Gears που το μυρμιράνε μήνες θα έπρεπε να έχει μια ''υγιής'' κυκλοφορία. 1
steveevo Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 υπαρχει κανα videoclub που να νοικιαζει το quantum break? πηρα στο seven να ρωτησω αλλα μου ειπανε πως δεν φερνουν πλεον για xbox one....
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 11 Οκτωβριου το Gears of War 4 http://www.gameslife.gr/gears-of-war-4-release-date-announced-14904 υπαρχει κανα videoclub που να νοικιαζει το quantum break? πηρα στο seven να ρωτησω αλλα μου ειπανε πως δεν φερνουν πλεον για xbox one.... Βασικα ποτε δεν φερνανε.Λιγο τον πρωτο καιρο κυκλοφοριας φερανε 4-5τιτλους και απο τοτε τα παρατησανε.Απο την αλλη να μου πεις,γιατι και ποσοι αγοραζουν απο τα seven πλεον(γιαυτο και το γυρισανε και σε pc razer hardware ή και στα κινητα γιατι δεν βλεπανε μελλον ειδικα με τετοιες τιμες) Απο την αλλη οταν εισαι σε χωρα που βλεπεις καθε μηνα να πωλουνται τα ιδια και τα ιδια(αλλα και στις ενοικιασεις ολως τυχαιως)http://www.gameslife.gr/top-10-greece-games-best-46381 ε τοτε καταλαβαινεις οτι απλα....ΔΕν. Ηδη επεσε ακυρο στο pc gaming λογω activation key,steam,battle net κλπ και μετα και στο XboxOne λογω ζητησης. Η μονη επιλογη ειναι να παρεις το παιχνιδι να το βγαλεις και μετα αγγελιες ή να περιμενεις να πεσει αρκετα η τιμη του.
HarryGrey Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ορίστε και το cover! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2016 από HarryGrey 2
kostiger Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ωραιο! Μου αρεσει πολυ το γεγονος, οτι οι πρωταγωνιστες δεν ειναι τοσο ''φουσκωτοι'', οσο οι over the top brutal macho της παλιας τριλογιας. Τους κανει λιγο πιο ανθρωπινους..
isim Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μολις πηρα το Quantum Break! Για να δουμε τι λεει... 1
spartan29gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δωρεαν στο xbox live αυτην την στιγμη τα expansions του Alan Wake (The Writer and The Signal) για Xbox one και 360. http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Alan-Wake/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d530805?noSplash=1 4
metallica 13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τελειώσα πριν λίγο το quantum break..πολύ καλό..εξαιρετική ατμόσφαιρα,γραφικά από άλλον πλανήτη και το πείραμα με την σειρά πετυχημένο. Μόνο το σενάριο το βρήκα κάπως ανάλαφρο..δεν μου άρεσε πολύ..στα μάτια μου το alan wake κρατάει άνετα τα σκήπτρα του καλύτερου παιχνιδιού της remedy..ένα οχτώ από μένα! 2
metallica 13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Έντεκα ώρες και έντεκα λεπτά!!!!θα το τερμάτισω άλλη μία φορά για να δω τις εξελίξεις αν κάνω άλλες επιλογές!! 1
nzeppos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μια χαρά είναι οι 11 ώρες. Υπάρχει η δυνατότητα να επιμηκυνθούν; Πχ. με side missions και τα συναφή; Έχει replayability; Υπάρχει online; (χαζές ερωτήσεις που σίγουρα θα απαντηθούν με ένα γκουκλάρισμα, αλλά προσπαθώ να καταλάβω τη διάρκεια του παιχνιδιού)
metallica 13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Όπως ανεφερα και πιο πάνω υπάρχουν κάποια σημεία όπου το παιχνίδι σου ζητά να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες επηρεάζουν τη ροή της ιστορίας. Υπό αυτή την σκοπιά υπάρχει replayablity για να δεις όλες τις εκδοχές της ιστορίας!!online δεν υπάρχει και δεν νομίζω ότι θα πάρει κάποιον πάνω από δώδεκα ώρες για να το ολοκληρωσει..προσωπικά το παιχνίδι δεν το ετρεξα.!!
dimyok Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 7/10 για το παιχνιδι -1 για τα τεχνικα προβληματα και την υπερβολικη σκηνοθεσια που το κουκουλωνει . Στο pc -5 για τα τεχνικα προβληματα ουτε 3/10 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις