metallica 13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 παρελαβε κανενας quantum break? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 παιδια πηρα πριν μερες xbox one, μολις ειδα οτι τα demos στα καλα παιχνιδια ειναι 10GB+ και πηρα ενα παιχνιδι με τρελη ορεξη να παιξω και μολις βλεπω οτι θελει κανα μισαωρο να κανει install και καμια 1ωρα ακομα για να γινει το update…και εχω 5mbps ταχυτητα internet….το πουλαω οπως ειναι…δεν ειχα ιδεα οτι επρεπε να εχω και vdsl και γενικα υπομονηηηηηηη…εγω ειχα κολλησει στις εποχες που αγοραζες game το βγαζες απο ζελατινα και επαιζες κατευθειαν, δηλαδη εποχες ps2 αντε και ps3….απογοητευτηκα…..πως αλλαξαν ετσι τα πραγματα... Δηλαδή αποφάσισες να πουλήσεις το xbox one επειδή επειδη διαρκεί πολύ το installation και το update; Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πρωτότυπος λόγος πάντως, δεν το έχω ακούσει ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Κανα site αξιοπιστο εξωτερικου για παραγγελια παιχνιδιων ξερουμε.Η μονο skroutz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγώ παίζω ήδη QB αλλά δεν έχω λάβει ακόμα τον win10 code. FYI παιχνιδάρα για μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 παρελαβε κανενας quantum break? Σε πολυ λιγο ξεκιναω , εχει γινει preinstall εδω και μερες!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Είδα τα γραφικά QB ultra στο πισι. Δεν ξέρω αν πρεπει να αισθάνομαι τύψεις για τους πισι gamers. Το μόνο παράπονο που έχω μέχρι στιγμής με το xone είναι ότι δεν έχουμε street fighter και το killer instict είναι κλεψιά. Ακου εκεί 3 σεζον με 8 χαρακτηρες η μια. ΟΥΣΤ. Ωραίο παιχνιδάκι το wolf among us, γενικώς μου αρέσε που το παιχνίδι ήταν σαν μία interactive ιστοριούλα. Το lords of the fallen δεν μου άρεσε και τόσο προτιμώ απείρως τα souls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δυσκολεύομαι να εντοπίσω διαφορές ανάμεσα σε κονσόλα των €250 και PC των €1000... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δυσκολεύομαι να εντοπίσω διαφορές ανάμεσα σε κονσόλα των €250 και PC των €1000...Και ποιός ευθύνεται γι' αυτό..? Κακό PC ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Και ποιός ευθύνεται γι' αυτό..? Κακό PC ε? Δεν είπα αυτό. Μην μυγιάζεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν μυγιάζομαι, άλλοι μυγιάζονται με τέτοια σχόλια και αρχίζουν και κράζουν το PC σαν πλατφόρμα, όπως είχε γίνει με το Arkham Knight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τι να σε πω... κακογραμμένα παιχνίδια υπάρχουν παντού. Απλά όταν βγαίνουν στις κονσόλες (βλ. AC Unity), τρώει κράξιμο το hardware. Εκεί περιέργως δεν βλέπω καμία «αλληλεγγύη»... δεν είπε κανείς ότι η GTX 980 Ti είναι πιο αδύναμη από την X1 GPU, αλίμονο. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εσύ που ξέρεις δυό-τρία πράγματα, δεν θα πείς πατάτα. Το "άλλο" κοινό είναι που τσουβαλιάζει γιατί απλά βρίσκει ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Στο PC ειναι καλυτερο σε αναλυση ,sharpness , σκιες και fps Πλακα κανω χαλια ειναι απο το blur . H ms εχει βαλθει να *** οτιδηποτε μεταφερει σε windows 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ... Βέβαια η θετική πλευρά του θέματος (γιατί είμαστε και στο θέμα του one μην ξεχνάμε) είναι ότι θα παίξουμε το πιο εντυπωσιακό game μέχρι στιγμής στo one, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να σκάσουν ένα σωρό χρήματα για να το παιξουν στο pc και σχεδόν χωρίς καμία διαφορά. Αν και είπα ότι δεν θα το πάρω σύντομα γιατί τον τελευταίο καιρό αγόρασα πολλά παιχνίδια, πιστεύω τελικά ότι θα το έχω στα χέρια μου μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πάντως αυτό το feeling που έχεις ρε παιδί μου όταν παίζεις παιχνίδια της Remedy δεν το συναντάς σε κανένα άλλο, πραγματικά αξεπέραστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις