Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια πηρα πριν μερες xbox one, μολις ειδα οτι τα demos στα καλα παιχνιδια ειναι 10GB+ και πηρα ενα παιχνιδι με τρελη ορεξη να παιξω και μολις βλεπω οτι θελει κανα μισαωρο να κανει install και καμια 1ωρα ακομα για να γινει το update…και εχω 5mbps ταχυτητα internet….το πουλαω οπως ειναι…δεν ειχα ιδεα οτι επρεπε να εχω και vdsl και γενικα υπομονηηηηηηη…εγω ειχα κολλησει στις εποχες που αγοραζες game το βγαζες απο ζελατινα και επαιζες κατευθειαν, δηλαδη εποχες ps2 αντε και ps3….απογοητευτηκα…..πως αλλαξαν ετσι τα πραγματα...

Δηλαδή αποφάσισες να πουλήσεις το xbox one επειδή επειδη διαρκεί πολύ το installation και το update;

Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πρωτότυπος λόγος πάντως, δεν το έχω ακούσει ξανά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα τα γραφικά QB ultra στο πισι. Δεν ξέρω αν πρεπει να αισθάνομαι τύψεις για τους πισι gamers. Το μόνο παράπονο που έχω μέχρι στιγμής με το xone είναι ότι δεν έχουμε street fighter και το killer instict είναι κλεψιά. Ακου εκεί 3 σεζον με 8 χαρακτηρες η μια. ΟΥΣΤ.

Ωραίο παιχνιδάκι το wolf among us, γενικώς μου αρέσε που το παιχνίδι ήταν σαν μία interactive ιστοριούλα. Το lords of the fallen δεν μου άρεσε και τόσο προτιμώ απείρως τα souls.

Δεν μυγιάζομαι, άλλοι μυγιάζονται με τέτοια σχόλια και αρχίζουν και κράζουν το PC σαν πλατφόρμα, όπως είχε γίνει με το Arkham Knight.

Τι να σε πω... κακογραμμένα παιχνίδια υπάρχουν παντού. Απλά όταν βγαίνουν στις κονσόλες (βλ. AC Unity), τρώει κράξιμο το hardware. Εκεί περιέργως δεν βλέπω καμία «αλληλεγγύη»... δεν είπε κανείς ότι η GTX 980 Ti είναι πιο αδύναμη από την X1 GPU, αλίμονο. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα.

Εσύ που ξέρεις δυό-τρία πράγματα, δεν θα πείς πατάτα.

Το "άλλο" κοινό είναι που τσουβαλιάζει γιατί απλά βρίσκει ευκαιρία.

...

Βέβαια η θετική πλευρά του θέματος (γιατί είμαστε και στο θέμα του one μην ξεχνάμε) είναι ότι θα παίξουμε το πιο εντυπωσιακό game μέχρι στιγμής στo one, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να σκάσουν ένα σωρό χρήματα για να το παιξουν στο pc και σχεδόν χωρίς καμία διαφορά. Αν και είπα ότι δεν θα το πάρω σύντομα γιατί τον τελευταίο καιρό αγόρασα πολλά παιχνίδια, πιστεύω τελικά ότι θα το έχω στα χέρια μου μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πάντως αυτό το feeling που έχεις ρε παιδί μου όταν παίζεις παιχνίδια της Remedy δεν το συναντάς σε κανένα άλλο, πραγματικά αξεπέραστο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...