Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαυρα χαλια στα οικονομικα εχουμε , φυσικα και το κοστος παιζει ρολο μη λεμε οτι ημαστε υπερανω  :P  

Παικτη παρανοησες αυτο που εγραψα. Δεν μιλησα για την οικονομικη δυνατοτητα που εχει ο καθενας μας προκειμενου να αγοραζει παιχνιδια. Ουτε εγω ειμαι ανετος και πολυ σπανιως αγοραζω day one. Mιλω για τον τροπο με τον οποιο κρινουμε την αξια των παιχνιδιων. Αν τα κριναμε με βαση τη διαρκεια, τοτε η π.χ Ubisoft θα ειχε σαρωσει τα βραβεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η πλάκα είναι το ανακατασκευασμένο να σου κρατήσει περισσότερο από το καινούριο.

Τώρα για το Quantum Break δεν ξέρω τι λέτε. Για κάθε αρνητικό review υπάρχει και ένα θετικό αλλά στην τελική δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να ασπαζόμαστε κάθε βαθμολογία που προστίθεται στο metacritics για να βγάλουμε άκρη. Το Quantum Break για τους λάτρεις του Alan Wake είναι μούρλια. Το ότι μπορεί να πάρει 70-76 μέσο όρο (δεν ξέρω γω δεν το κοίταξα) δεν λέει κάτι. Και τα Uncharted έχουν πάρει υψηλότερες βαθμολογίες αλλά στα δικά μου χέρια δεν κάθονται καλά ως απολαυστικές gaming εμπειρίες. Το metacritic παίδες περισσότερο κακό κάνει στις επιλογές παρά καλό. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι χρόνιοι gamers, δεν χρειάζονται βαθμολογίες από κάθε τυχάρπαστο δημοσιογραφίσκο ( που σήμερα έχουν καταντήσει σαν κριτές America Got Talent) για να μάθουν να διασκεδάζουν.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που διασκέδασαν με το The Order ή το Ryse. Τι σημασία έχει αν πήραν χαμηλό σκορ. Αν εμένα μου αρέσει τελείωσε. Το να παπαγαλίζω την άποψη του κριτικού ενώ εγώ δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται είναι τλχ. αστείο.

Έχουμε επιτρέψει μεγάλο μέρος της gaming διασκέδασής μας να επηρεάζεται από τα άρθρα που βγαίνουν στο διαδίκτυο και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τους gamers/καταναλωτές που ξέρουν τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Κανενας που εσκασε 60ευρω για τα παραπανω παιχνιδια δεν διασκεδασε πραγματικα ακομα και να ηθελε.Γιατι πολυ απλα μολις πεσουν οι τιτλοι τελους κλαιει τα χρηματα του. Αν εννοεις διασκεδαση με χαμηλο κοστος αγορας ή ενοικιαση τοτε ναι μαζι σου.

Εκει ακριβως και πατανε τα αρθρα στο χρηματικο,και ακομα καλυτερα αρθρα/reviews απο youtubers που τις περισσοτερες φορες ειναι και πιο αντικειμενικοι απο τα μεγαλα site.

Και καλα πες στο Ps4 υπαρχει η δυνατοτητα να ενοικιασεις το παιχνιδι να δεις τι ρολο βαραει.Στο Xbox που δεν παιζει αυτο και οι τιμες στα υψη το σκεφτεσαι ή δεν το σκεφτεσαι 2 και 3φορες πριν κανεις την αγορα??

• Like 1

Όλα τα linear story driven games πολλές ώρες δεν διαρκούν ώστε να λες ότι έπιασαν τα 60ευρώ τόπο αλλά στο κάτω κάτω της γραφής στις μέρες που ζούμε γιατί να τρέξεις να πάρεις full price ένα τίτλο από την στιγμή που δεν είσαι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα; Άμα δεν μπορείς να βάλεις φρένο στις ''κάψες'' σου και θέλεις να παίξεις day one ένα τίτλο αλλά παρόλα αυτά παραπονιέσαι για την διάρκειά του, με συγχωρείς Fulgore αλλά το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι του κατασκευαστή.

Δεν μπορώ να συλλάβω πως τα πράγματα είναι τόσο πολύπλοκα για τους gamers.

Στις μέρες του Internet υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να βρεις ένα game σε προσιτή τιμή ή τλχ. αν περιμένεις κάμποσους μήνες να το βρεις φθηνότερα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αν βρω ένα παιχνίδι που θέλω σε καλή τιμή το αγοράζω, αν πάλι το θέλω αλλά η τιμή είναι ταβάνι όπως έγινε τόσο καιρό με το Bloodborne GOTY δεν το αγοράζω. Δεν θα πάθω και τίποτα.

Θα βγει το Uncharted 4 και πάλι ορισμένοι θα λένε ότι είναι μικρό και διαρκεί 10 ώρες. Η διασκέδαση και η ποιότητα ενός game δεν είναι στενά συνυφασμένη με την διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά με το πόσο καλά πέρασες με αυτό. Αν είναι να παίζω open world games με βάθος τύπου Far Cry και Assassin's Creed να μου λείπει το βύσσινο.

Ακόμα πάντως αναρωτιέμαι πως το 7 μέσο όρο από το metacritics επηρεάζει τις τσέπες μας από το αντίστοιχο 8. Μου φαίνεται ότι έχουμε έλλειψη από προσωπική άποψη και χρειαζόμαστε τρίτες γνώμες για να ισχυροποιήσουμε την θέση μας. Truly pathetic if you ask me.

• Like 2

Και εμενα μου αρεσε το The Order και το πηρα αλλα δεν μπορω να ισχυριστω οτι αξιζει πανω απο 6/10 ουτε να το προτεινω για αγορα πανω απο 20$  :P . Οχι D1 .  Tο Bloodborne μου κοστισε πριν 1 χρονο 45 και 10 το dlc = 55 . Και με 1 χρονο ενασχοληση δεν ειναι ιδια περιπτωση ουτε μπορεις να το πεις ακριβο. Και το ειχα ενοικιασει πρωτα για να δω αν μου αρεσει η ολο το hype ειναι bullshit που με τα digital only παιχνιδια δεν μπορεις .

Όλα τα linear story driven games πολλές ώρες δεν διαρκούν ώστε να λες ότι έπιασαν τα 60ευρώ τόπο αλλά στο κάτω κάτω της γραφής στις μέρες που ζούμε γιατί να τρέξεις να πάρεις full price ένα τίτλο από την στιγμή που δεν είσαι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα; Άμα δεν μπορείς να βάλεις φρένο στις ''κάψες'' σου και θέλεις να παίξεις day one ένα τίτλο αλλά παρόλα αυτά παραπονιέσαι για την διάρκειά του, με συγχωρείς Fulgore αλλά το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι του κατασκευαστή.

Δεν μπορώ να συλλάβω πως τα πράγματα είναι τόσο πολύπλοκα για τους gamers.

Στις μέρες του Internet υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να βρεις ένα game σε προσιτή τιμή ή τλχ. αν περιμένεις κάμποσους μήνες να το βρεις φθηνότερα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αν βρω ένα παιχνίδι που θέλω σε καλή τιμή το αγοράζω, αν πάλι το θέλω αλλά η τιμή είναι ταβάνι όπως έγινε τόσο καιρό με το Bloodborne GOTY δεν το αγοράζω. Δεν θα πάθω και τίποτα.

Θα βγει το Uncharted 4 και πάλι ορισμένοι θα λένε ότι είναι μικρό και διαρκεί 10 ώρες. Η διασκέδαση και η ποιότητα ενός game δεν είναι στενά συνυφασμένη με την διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά με το πόσο καλά πέρασες με αυτό. Αν είναι να παίζω open world games με βάθος τύπου Far Cry και Assassin's Creed να μου λείπει το βύσσινο.

Ακόμα πάντως αναρωτιέμαι πως το 7 μέσο όρο από το metacritics επηρεάζει τις τσέπες μας από το αντίστοιχο 8. Μου φαίνεται ότι έχουμε έλλειψη από προσωπική άποψη και χρειαζόμαστε τρίτες γνώμες για να ισχυροποιήσουμε την θέση μας. Truly pathetic if you ask me.

Οχι αγαπητε εχουν τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο.Το Uncharted οσες ωρες και να σου βγαλει το κεντρικο παιχνιδι εχει και multiplayer..Και αν ειχες παιξει την beta του παιχιδιου θα ξερεις οτι δειχνει αξιολογο.Το ιδιο και το Halo 5 πχ.Απο την αλλη τα παραπανω παιχνιδια οταν ειναι του 6ωρου και μετα δεν θα τα ξαναπαιξεις/ξαναδεις ποτε ε εκει καταλαβαινεις γιατι τα θεωρω παιχνιδια του 5ευρου ή της ενοικιασης.

Τωρα στα περι Quantum Break,εχει την ιδιομορφια οτι αν το αγορασεις/αγοραζες digital σου εδινε και κωδικο για τα Windows που αν γινεται να τον πουλησεις στην ουσια το παιχνιδι σου βγαινει τουλαχιστον μισο τιμης day one. Για τις βαθμολογιες περι 7 ή 8 προσωπικα δεν μου λενε κατι.

Video Review για το Quantum Break.

Συγγνώμη, εδώ μέσα δεν κάνω ποτέ προώθηση του site,
αλλά θα 'θελα τόσο να δείτε το game για να το συζητήσουμε,
όσο και feedback για το video.

Ευχαριστώ.

• Like 3

παιδια πηρα πριν μερες xbox one, μολις ειδα οτι τα demos στα καλα παιχνιδια ειναι 10GB+ και πηρα ενα παιχνιδι με τρελη ορεξη να παιξω και μολις βλεπω οτι θελει κανα μισαωρο να κανει install και καμια 1ωρα ακομα για να γινει το update…και εχω 5mbps ταχυτητα internet….το πουλαω οπως ειναι…δεν ειχα ιδεα οτι επρεπε να εχω και vdsl και γενικα υπομονηηηηηηη…εγω ειχα κολλησει στις εποχες που αγοραζες game το βγαζες απο ζελατινα και επαιζες κατευθειαν, δηλαδη εποχες ps2 αντε και ps3….απογοητευτηκα…..πως αλλαξαν ετσι τα πραγματα...

παιδια πηρα πριν μερες xbox one, μολις ειδα οτι τα demos στα καλα παιχνιδια ειναι 10GB+ και πηρα ενα παιχνιδι με τρελη ορεξη να παιξω και μολις βλεπω οτι θελει κανα μισαωρο να κανει install και καμια 1ωρα ακομα για να γινει το update…και εχω 5mbps ταχυτητα internet….το πουλαω οπως ειναι…δεν ειχα ιδεα οτι επρεπε να εχω και vdsl και γενικα υπομονηηηηηηη…εγω ειχα κολλησει στις εποχες που αγοραζες game το βγαζες απο ζελατινα και επαιζες κατευθειαν, δηλαδη εποχες ps2 αντε και ps3….απογοητευτηκα…..πως αλλαξαν ετσι τα πραγματα...

Τωρα σκεφτομαι.Σε χρηστη με τετοια ονομα και με τα παραπανω που γραφονται να απαντησω αναλογα ή θα φαω δικαιολογημενα ban?:P

Τελος παντως ας πω απλα οτι και στο ps3 υπηρχε και το Install και τα updates.Ειναι λογικο επειδη ακριβως εγινε η μεταβαση και σε ορισμενα παιχνιδια ειναι οπτικα οφθαλμολουτρα απο αλλα να εχουν ανεβει οι χωροι. Για τα περι υπομονης δεν θα το σχολιασω απλα.

welcome to the current gen κ ετσι

οσο και να θελουμε δεν γινετε να μην δεχτουμε οτι ολη η φαση με τα mandatory installations ειναι *** και χαλαει σε μεγαλο βαθμο την εμπειρια.

ακριβως το ιδιο επαθα οταν πηρα το one και 3-4 παιχνιδια και την πρωτη μερα δεν επαιξα τπτ αλλο περαν του προφανους :ph34r:

και εχω και vdsl

το ιδιο οταν πηρα το halo 5 οπου ηταν ακριβως η φαση για την οποια ζω σαν gamer που περιμενει με μεγαλη λαχταρα ενα συγκεκριμενο τιτλο,δηλαδη,ξυπναω σαββατο πρωι και βρεχει.απο την *** μου ξυπναω και νωρις και παιρνω αυτοκινητο παιρνω ζεστο καφε κατεβενω κεντρο παιρνω το game και μεχρι το βραδυ το κοιταζα να κατεβενει...παει το σουκου!

ε ειναι ντεκαυλε αλλα οκ προσαρμοζομαστε τι να κανουμε...τωρα σε σπρωχνει ολο αυτο να ψωνιζεις digital και με preorder για να κανεις pre install αμα θες στις 12 το βραδυ να μπεις online οπως καναμε τοσα χρονια με το 360/ps3

• Like 1

Ισως γιατι οταν αγορασες το xbox one δεν ειχαν προσθεσει ακομα το quick installations που ειχε απο την αρχη του το ps4 με αποτελεσμα να πρεπει να περιμενεις 15-20 λεπτα για καθε παιχνιδι να εγκατασταθει πριν μπορεις να παιξεις.

Πλεον ομως εχει και το xbox one quick installations με αποτελεσμα στο 5λεπτο με το που βαλεις το οποιοδηποτε παιχνιδι να μπορεις να παιξεις και παραλληλα ενω παιζεις να συνεχιζει την εγκατασταση του παιχνιδιου.

Μιλαω καθαρα για εγκατασταση παιχνιδιων απο δισκακια οχι για οτιδηποτε κανεις download απο internet.

μια ερωτηση, games του xbox 360 παιζουν στο one? δηλαδη αν βαλω τωρα ενα δισκακι απο ενα game xbox 360 του 2006 θα το παιξει ή πρεπει να ειναι διαθεσιμο στα backwards compatible xbox one list?

Οχι ολα μονο οσα υποστηρίζονται που στην ουσια βαζεις το δισκακι του xbox360 και πρεπει να περιμενεις να κατεβασει αρκετα αρχεια ωστε να παιξει το παιχνιδι στο xbox one.

Να και η λιστα συμβαττητας xbox 360 -> xbox one.

Οχι ολα μονο οσα υποστηρίζονται που στην ουσια βαζεις το δισκακι του xbox360 και πρεπει να περιμενεις να κατεβασει αρκετα αρχεια ωστε να παιξει το παιχνιδι στο xbox one.

Να και η λιστα συμβαττητας xbox 360 -> xbox one.

Με μια γρήγορη ματιά στη λίστα είδα ότι λείπει Dark Souls και Tekken Tag Tournament 2. Αυτή εδώ είναι πιο ενημερωμένη -> https://majornelson.com/blog/xbox-one-backward-compatibility/

Ε ρε φίλε με αυτό το όνομα και με αυτά που γράφεις τι μου θύμισες τώρα! Ωραίες εποχές εκείνες! Μαζευόμασταν με την παρέα σπίτι βάζαμε το δισκάκι στο πλειστέισο και παίζαμε προ εβολούσιο! Θα μου την δώσει καμιά μέρα και θα τα πουλήσω όλα, θα κατεβάσω το ps2 απ το πατάρι θα κουμπώσω μέσα και το προ και μην με είδατε μετά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...