Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κακώς το συγκρίνουμε με Alan Wake και Max Payne. Άλλα παιχνίδια, άλλη προοπτική. Εδώ έχει να κάνει με χαρακτήρες, χωροχρόνο και επιλογές. Γενικά από αυτούς που δεν θάβουν το game και του βάζουν 8-9 τα θεωρώ αναμενόμενα και μια χαρά βαθμολογία. Δεν ανακαλύπτει τον τροχό όπως λέγανε, αλλά δεν είναι και χρυσή μετριότητα. Γενικά θα τιμηθεί το Πάσχα στο ΧΟΝΕ, γιατί όλο λέμε δεν υπάρχουν νέα IPs και όταν βγαίνουν με το ζόρι πιάνουν το μύριο (βλέπε Sunset Overdrive δυστυχώς).

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κακώς το συγκρίνουμε με Alan Wake και Max Payne. Άλλα παιχνίδια, άλλη προοπτική. Εδώ έχει να κάνει με χαρακτήρες, χωροχρόνο και επιλογές. Γενικά από αυτούς που δεν θάβουν το game και του βάζουν 8-9 τα θεωρώ αναμενόμενα και μια χαρά βαθμολογία. Δεν ανακαλύπτει τον τροχό όπως λέγανε, αλλά δεν είναι και χρυσή μετριότητα. Γενικά θα τιμηθεί το Πάσχα στο ΧΟΝΕ, γιατί όλο λέμε δεν υπάρχουν νέα IPs και όταν βγαίνουν με το ζόρι πιάνουν το μύριο (βλέπε Sunset Overdrive δυστυχώς).

exactly my thoughts...γκρινιάζουμε ότι η νέα γενιά πάσχει από θέμα δημιουργικότητας και πρωτότυπων ιδεών (για αναμασημένα remasters δεν μπαίνω καν σε διαδικασία συζήτησης) και σε εξαιρέσεις όπως το προαναφερθέν παιχνίδι διυλίζουμε τον κώνωπα. Και για να επεκτείνω λίγο το θέμα, ας μην γελιόμαστε που σε 2,5 χρόνια νέων συστημάτων οι δυο μεγάλοι παίχτες αναβαθμίζουν τις κονσόλες τους. Για θυμηθείτε λίγο σε εποχές PS3/X360 όλη η κουβέντα ήταν για gaming τίτλους/exclusives  και ελάχιστα μας ενδιέφερε το hardware.

• Like 1

Ενταξει αν δεν ηταν οι δυο ανεκδιηγητοι reviewers με τα σαρανταρια θα ηταν πολυ πιο ψηλο το score. Δεν ξερω τι λετε παντως, εγω το περιμενω πως και πως το game, και το ryse ειχε 60/100 στο metacritic αλλα εν τελη ηταν μια χαρα game.

Εγω εξακολουθω να αδυνατω να καταλαβω γιατι παιχνιδια του 7, θεωρουνται αναξια ενασχολησης στη χωρα μας. Επισης εχω χορτασει απο ανευρα παιχνιδια φασον που μαζευουν τα 80αρια στο metascore για πλακα.

Οταν προκειται για παιχνιδια που πουλανε κονσολες 

https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Quantum-Break/23630687-fad2-4cc8-8cfc-6f213b808b4f και τοσο hype,

δεν μπορει να ειναι μετρια 

Εγω εξακολουθω να αδυνατω να καταλαβω γιατι παιχνιδια του 7, θεωρουνται αναξια ενασχολησης στη χωρα μας. Επισης εχω χορτασει απο ανευρα παιχνιδια φασον που μαζευουν τα 80αρια στο metascore για πλακα.

Να στο θεσω πιο απλα γιατι,και συγκεκριμενα για την κονσολα του Xbox???Γιατι σε αντιθεση με το Play που μπορεις να ριξεις μια ενοικιαση να δεις αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι,στο xbox ή περιμενεις για price drop ή τα σκας day one και μετα κατευθειαν αγγελιες...

Οταν προκειται για παιχνιδια που πουλανε κονσολες 

https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Quantum-Break/23630687-fad2-4cc8-8cfc-6f213b808b4f και τοσο hype,

δεν μπορει να ειναι μετρια 

Επισης και τα παραπανω.

Να στο θεσω πιο απλα γιατι,και συγκεκριμενα για την κονσολα του Xbox???Γιατι σε αντιθεση με το Play που μπορεις να ριξεις μια ενοικιαση να δεις αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι,στο xbox ή περιμενεις για price drop ή τα σκας day one και μετα κατευθειαν αγγελιες...

Επισης και τα παραπανω.

Διαφωνω οριζοντιως,πλαγιως και καθετως. Εγω δεν κρινω τα παιχνιδια με βαση το κοστος κτησης, αλλά με βαση την εμπειρια που προσφερουν. Σεβομαι οσους θελουν να προεκτεινουν τη διαρκεια με replay value, multiplayer κλπ, αλλα για μενα πρωταρχικης σημασιας ειναι τα παιχνιδια να εχουν ενα δυνατο campaign που να στεκεται απο μονο του. 

θα επρεπε να ντρεπονται που πουλανε Refurbished Xbox One Console..αν χαλασει δηλαδη και το στηλεις για φτιαξιμο τοτε μετα θα εχεις ενα Re-Refurbished Xbox One Console. μετα απο αυτα εχασε καθε ιδανικο η microsoft σε σχεση με την sony…εκει που πηγαινε καλα ηρθε αυτο και οκ…..ο,τι να ναι...

Δεν φταιει η καθε εταιρια παραγωγης της καθε κονσολας αλλα το καταστημα που πουλαει τετοιου ειδους κονσολες.

Απ' οτι ξερω δεν νομιζω να βρεις σε μαγαζια ανακατασκευασμενα ps4 και αυτο γιατι το ps4 πουλαει σαν τρελλο και δεν χρειαζεται να κανουν καμια ιδιαιτερη τιμη για να το προωθήσουν οπως κανουν στο xbox one.

Να και γιατι.

θα επρεπε να ντρεπονται που πουλανε Refurbished Xbox One Console..αν χαλασει δηλαδη και το στηλεις για φτιαξιμο τοτε μετα θα εχεις ενα Re-Refurbished Xbox One Console. μετα απο αυτα εχασε καθε ιδανικο η microsoft σε σχεση με την sony…εκει που πηγαινε καλα ηρθε αυτο και οκ…..ο,τι να ναι...

Δεν νομιζω οτι φταιει η ms για αυτο αλλα τα μαγαζια που πουλανε τετοιου ειδους κονσολες xbox one.

Αλλα και τα μαγαζια να φταινε μονο και μονο οτι στο λενε οτι οι κονσολες αυτες ειναι ανακατασκευασμενες και αν θες τις αγοραζεις ειναι σωστο απο μεριας τους αφου θα μπορουσαν πολυ ανετα να τις πουλανε σαν καινουργιες και ο τελικος πελατης να μην καταλαβει απολυτως τιποτα.

Η πλάκα είναι το ανακατασκευασμένο να σου κρατήσει περισσότερο από το καινούριο.

Τώρα για το Quantum Break δεν ξέρω τι λέτε. Για κάθε αρνητικό review υπάρχει και ένα θετικό αλλά στην τελική δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να ασπαζόμαστε κάθε βαθμολογία που προστίθεται στο metacritics για να βγάλουμε άκρη. Το Quantum Break για τους λάτρεις του Alan Wake είναι μούρλια. Το ότι μπορεί να πάρει 70-76 μέσο όρο (δεν ξέρω γω δεν το κοίταξα) δεν λέει κάτι. Και τα Uncharted έχουν πάρει υψηλότερες βαθμολογίες αλλά στα δικά μου χέρια δεν κάθονται καλά ως απολαυστικές gaming εμπειρίες. Το metacritic παίδες περισσότερο κακό κάνει στις επιλογές παρά καλό. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι χρόνιοι gamers, δεν χρειάζονται βαθμολογίες από κάθε τυχάρπαστο δημοσιογραφίσκο ( που σήμερα έχουν καταντήσει σαν κριτές America Got Talent) για να μάθουν να διασκεδάζουν.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που διασκέδασαν με το The Order ή το Ryse. Τι σημασία έχει αν πήραν χαμηλό σκορ. Αν εμένα μου αρέσει τελείωσε. Το να παπαγαλίζω την άποψη του κριτικού ενώ εγώ δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται είναι τλχ. αστείο.

Έχουμε επιτρέψει μεγάλο μέρος της gaming διασκέδασής μας να επηρεάζεται από τα άρθρα που βγαίνουν στο διαδίκτυο και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τους gamers/καταναλωτές που ξέρουν τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...