Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά σκέφτομαι για αγορά του HALO5 τώρα που υπάρχουν εκπτώσεις στο live, αξίζει;

Αν το θες μονο για το campaign/story οχι δεν αξιζει με τπτ.Αν ομως θες να ασχοληθεις με το Multiplayer του τοτε ναι ειναι καλο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το θες μονο για το campaign/story οχι δεν αξιζει με τπτ.Αν ομως θες να ασχοληθεις με το Multiplayer του τοτε ναι ειναι καλο.

Βασικά ενδιαφέρομαι και για τα δύο, δλδ τόσο χάλια είναι το campaign;

Βασικά ενδιαφέρομαι και για τα δύο, δλδ τόσο χάλια είναι το campaign;

Χαλια δεν ειναι αλλα για παιχνιδι που κουβαλαει μεγαλη ιστορια απο πισω του δεν ειναι αυτο που περιμενε ο κοσμος,οχι μονο το campaign αλλα και το Multiplayer. Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο που ολος ο ντορος για το παιχνιδι κρατησε για τον μηνα που κυκλοφορησε πραγμα αστειο για ενα απο τα μεγαλυτερα exclusive της κονσολας.

Ρε παιδιά σκέφτομαι για αγορά του HALO5 τώρα που υπάρχουν εκπτώσεις στο live, αξίζει;

Το campaign είναι ανώτερο απ τα προηγούμενα όσον αφορά το level design που σε συνδυασμό με το καλοζυγισμένο gameplay θα σου αφήσουν άριστες εντυπώσεις. Είναι κατώτερο απ τα προηγούμενα όσον αφορά το story, είναι πιο "αμερικανιά" θα έλεγα. Όσον αφορά το multiplayer είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής που σε συνδυασμό με τα νεα abilities γίνεται ακόμα πιο γρήγορο χωρίς να χασει την αίγλη του παρελθόντος. 

Το Halo 5 είναι ανώτερο απ το 90% των παιχνιδιών που βγήκαν τελευταία, και ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που εστιάζουν στο gameplay κρατώντας σταθερά τα 60 fps δίνοντας μας το αποτέλεσμα που πρέπει, και δεν τα θυσιάζουν όπως άλλοι για να δώσουν ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, που τελικά πολύ αμφιβάλλω αν το πετυχαίνουν και αυτό.

Πάντως με αυτή την "μόδα" που επικρατεί τελευταία που έχουμε πήξει στα κινηματογραφικά παιχνίδια(που σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και remastered παλαιότερων) το Halo 5 θα σου προσφέρει άριστο gameplay, ένα καλοφτιαγένο campaign και σε συνδυασμό με το mutli(που είναι και όλο το ζουμί και ανανεώνεται συνεχώς) θα σου κρατήσει παρέα για πολύ καιρό.

• Like 5

παιδια αγορασα πριν 4 ημερες xbox one 500GB (πρωτη φορα κανω αγορα xbox) μαζι με 2 games και charge&play kit, το θεμα ειναι οτι τελικα δεν με βολεψε καθολου ο μοχλος δεν μπορω να τον συνηθισω με τιποτα (παντα ειμουν fanboy playstation) και αναγκαστικα θα το πουλησω, ειναι σαν καινουργιο εκανα μονο τα update δοκιμασα και μερικα games και μετα το κλεισα στο κουτι του. ειμαι offtopic το ξερω αλλα αν το θελει καποιος ειναι πραγματικα ευκαιρια, το εχω βαλει και στις αγγελιες απλα το λεω και εδω μηπως το θελει καποιος φιλος η συγγενεις απο τα ατομα που παρακολουθουν το topic…ευχαριστω. (σε περιπτωση που υπαρχει ομως εναλλακτικος μοχλος η κανα hack ωστε να λειτουργει με αλλο μοχλο εκτος xbox one τοτε ευχαριστως θα κρατησω την κονσολα) επισης θελω να πω οτι επειδη μου εχει φερει φιλος το PS4, το xbox one εχει λιγο καλυτερα χρωματα, ποιο θερμα θα ελεγα ποιο ωραια στα ματια.)

παιδια αγορασα πριν 4 ημερες xbox one 500GB (πρωτη φορα κανω αγορα xbox) μαζι με 2 games και charge&play kit, το θεμα ειναι οτι τελικα δεν με βολεψε καθολου ο μοχλος δεν μπορω να τον συνηθισω με τιποτα (παντα ειμουν fanboy playstation) και αναγκαστικα θα το πουλησω, ειναι σαν καινουργιο εκανα μονο τα update δοκιμασα και μερικα games και μετα το κλεισα στο κουτι του. ειμαι offtopic το ξερω αλλα αν το θελει καποιος ειναι πραγματικα ευκαιρια, το εχω βαλει και στις αγγελιες απλα το λεω και εδω μηπως το θελει καποιος φιλος η συγγενεις απο τα ατομα που παρακολουθουν το topic…ευχαριστω. (σε περιπτωση που υπαρχει ομως εναλλακτικος μοχλος η κανα hack ωστε να λειτουργει με αλλο μοχλο εκτος xbox one τοτε ευχαριστως θα κρατησω την κονσολα) επισης θελω να πω οτι επειδη μου εχει φερει φιλος το PS4, το xbox one εχει λιγο καλυτερα χρωματα, ποιο θερμα θα ελεγα ποιο ωραια στα ματια.)

Μπορεις να παρεις αυτο τον ανταπτορα που σου δινει την δυνατοτητα να συνδεσεις και dualshock 4 στο xbox http://cronusmax.com/ καιμεσω streaming εχει βγει οδηγος και παιζεις κανονικα με dualshock 4. http://www.gamefaqs.com/boards/691088-xbox-one/72416432

Καλησπερα.

Τα παιχνιδια που παιρνεις δωρεαν αν εχεις Live Gold συνδρομη, μπορεις να τα παιξεις αν ληξει η συνδρομη;

οχι δεν μπορεις,μονο αν εχεις συνδρομη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο χωρο εχεις στο cloud για το backup των saves σου?

Αν εχω παιξει ενα παιχνιδι στο xbox360 π.χ. το gears of war1 και εχω save στο xbox360

μπορω να μεταφερω το save στο xbox one ωστε να το φορτώσω κανονικα και στο xbox one.

Δεν μπορω ενα παιχνιδι που παιζω να το κλεισω αμεσως χωρις να πατησω το κεντρικο κουμπι στο μοχλο και μετα να πατησω το μενου για εξοδος?

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Καλησπερα.

Τα παιχνιδια που παιρνεις δωρεαν αν εχεις Live Gold συνδρομη, μπορεις να τα παιξεις αν ληξει η συνδρομη;

Μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που δίνονται για το One μόνο όσο διαρκεί η συνδρομή σου. Τα παιχνίδια του Xbox 360 που παίζεις μέσω Xbox 360 ή μέσω Xbox One (backward compatibility) τα κρατάς για πάντα.

Ποσο χωρο εχεις στο cloud για το backup των saves σου?

Αν εχω παιξει ενα παιχνιδι στο xbox360 π.χ. το gears of war1 και εχω save στο xbox360

μπορω να μεταφερω το save στο xbox one ωστε να το φορτώσω κανονικα και στο xbox one.

Δεν μπορω ενα παιχνιδι που παιζω να το κλεισω αμεσως χωρις να πατησω το κεντρικο κουμπι στο μοχλο και μετα να πατησω το μενου για εξοδος?

Η μεταφορα saves, μεταξυ των 2 κονσολων, γινεται αυστηρα και μονο μεσω cloud, δυνατοτητα η οποια στο 360 παρεχεται μονα στους συνδρομητες Gold. Εφοσον εισδαι συνδρομητης δεν θα εχεις προβλημα, διαφορετικα παπαλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως ειναι δυνατον η δονηση του μοχλου να δουλευει κανονικα στο gears of war 1 -> xbox360 game και να μην δουλευουν καθολου στο killer instict του xbox one????

Σε παιχνιδια απο το xbox360 πρεπει υποχρεωτικα να εισαι online για να μπορεις να κανεις load/save το οποιοδηποτε παιχνιδι γιατι απ' οτι ειδα κραταει τα save των xbox360 μονο στο cloud με αποτελεσμα αν εισαι ofline να μην μπορεις να κανεις load καποιο save που εχεις.

Τα λεω σωστα?

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...