Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Port Forward έχεις κάνει?? Το ΝΑΤ είναι ΟΡΕΝ?? Εκτός απο τα προηγούμενα μπορείς να ζητήσεις και απο τον Πάροχό σου, να σε βάλει σε Fast Path που θα βοηθήσει πολύ τα ping...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Port Forward έχεις κάνει?? Το ΝΑΤ είναι ΟΡΕΝ?? Εκτός απο τα προηγούμενα μπορείς να ζητήσεις και απο τον Πάροχό σου, να σε βάλει σε Fast Path που θα βοηθήσει πολύ τα ping...

δεν εχω κανει port forward,το nat ειναι open.

στο ps4 δεν εχω τετοια θεματα...

παιδες θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεματακι που εχω

στο multiplay κομματι στο Battlefield 4.

(*να επισημανω οτι στο ps4 που το εχω δεν εχω κανενα θεμα*)

την 1η φορα που το ετρεξα,ξεκιναει με το εισαγωγικο video κλπ.

μετα καθε φορα,οταν το τρεχω,μπαινει κατευθειαν στο μενου(!!!)

επισης αυτο που ειναι κ το σημαντικο,την ωρα του παιχνιδιου,

μενουν οι παιχτες στασιμοι,(τρεχουν ακινητοι) και μετα απο 3-4 δευτερα,

με μεταφερει σε αλλο σημειο ειτε πιο πισω ειτε πιο μπροστα(!!!)

το κανει αρκετες φορες και ειναι σπαστικο....

ιντερνετ εχω 30αρι vdsl οτε και η ταχυτητα ειναι 25-26 mbps

τι μπορει να φταιει???

Έχεις WiFi;

ρε παιδια μια βοηθεια στο xbox one τα παιχνιδια του xbox 360 πως τα κατεβαζω εγω μονο τα δυο που ειναι για το one βλεπω

Μπες απο το επισημο σαιτ και κατεβασετα απο εκει.http://www.xbox.com/el-GR/live/games-with-gold?xr=shellnav

επειδη δεν με βολευει με τιποτα το gamepad του xbox one, υπαρχει τροπος να συνδεσω οποιοδηποτε αλλο εκτος απο αυτο? οπως ps3,ps4,xbox360 η pc controller? σαν 1ο gamepad στο xbox one..

Απ' όσο ξέρω όχι, εκτός κι αν έχει βγει κανα περίεργο mod (χλωμό). Υπάρχουν 3rd party χειριστήρια που συνεργάζονται με Xbox One αλλά όσα είδα δεν μου γέμισαν το μάτι και πολύ αμφιβάλλω αν είναι καλύτερα από το αυθεντικό.

Τι πάει να πει όμως δεν σε βολεύει; Όλα τα χειριστήρια συνήθεια είναι.

ενω μου αρεσει η ποιοτητα του συγκριτικα με ps3,ps4,xbox360, δεν με βολευει καθολου ο σταυρος, επειδη παιζω κυριως με αυτον, θα αρχισω τοτε να παιζω με το analog.

Σκεφτομαι να παρω το quantum break απο κορεα με το γνωστο κολπο μεσω vpn λογω του οτι το εχει 46 ευρω λετε να χω θεμα με την γλωσσα και να μην εχει αγγλικα?

Δεν ξερω κατα ποσο παιζει το ενδεχομενο να εκμεταλευτει καποιος την προσφορα και αν μπορει να πουλησει το κλειδι για την εκδοση του Pc και να του βγει πολυ φθηνα το παιχνιδι για το XboxOne. http://www.quantumbreak.com/windows10/ Ισχυει μεχρι 4Απριλιου.

Για οσους δεν τους πειραζει αν το παιχνιδι ειναι digital,αλλα μπας και γινεται να τους ερθει φθηνοτερα για ψαξτε το λιγο καλυτερα το συγκεκριμενο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...