SaFiS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Port Forward έχεις κάνει?? Το ΝΑΤ είναι ΟΡΕΝ?? Εκτός απο τα προηγούμενα μπορείς να ζητήσεις και απο τον Πάροχό σου, να σε βάλει σε Fast Path που θα βοηθήσει πολύ τα ping... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Port Forward έχεις κάνει?? Το ΝΑΤ είναι ΟΡΕΝ?? Εκτός απο τα προηγούμενα μπορείς να ζητήσεις και απο τον Πάροχό σου, να σε βάλει σε Fast Path που θα βοηθήσει πολύ τα ping... δεν εχω κανει port forward,το nat ειναι open. στο ps4 δεν εχω τετοια θεματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 παιδες θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεματακι που εχω στο multiplay κομματι στο Battlefield 4. (*να επισημανω οτι στο ps4 που το εχω δεν εχω κανενα θεμα*) την 1η φορα που το ετρεξα,ξεκιναει με το εισαγωγικο video κλπ. μετα καθε φορα,οταν το τρεχω,μπαινει κατευθειαν στο μενου(!!!) επισης αυτο που ειναι κ το σημαντικο,την ωρα του παιχνιδιου, μενουν οι παιχτες στασιμοι,(τρεχουν ακινητοι) και μετα απο 3-4 δευτερα, με μεταφερει σε αλλο σημειο ειτε πιο πισω ειτε πιο μπροστα(!!!) το κανει αρκετες φορες και ειναι σπαστικο.... ιντερνετ εχω 30αρι vdsl οτε και η ταχυτητα ειναι 25-26 mbps τι μπορει να φταιει??? Έχεις WiFi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Έχεις WiFi; ethernet παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanasiou2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ρε παιδια μια βοηθεια στο xbox one τα παιχνιδια του xbox 360 πως τα κατεβαζω εγω μονο τα δυο που ειναι για το one βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ρε παιδια μια βοηθεια στο xbox one τα παιχνιδια του xbox 360 πως τα κατεβαζω εγω μονο τα δυο που ειναι για το one βλεπω Μπες απο το επισημο σαιτ και κατεβασετα απο εκει.http://www.xbox.com/el-GR/live/games-with-gold?xr=shellnav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν εχω κανει port forward,το nat ειναι open. στο ps4 δεν εχω τετοια θεματα... Latency 208 ms δειχνει η κονσολα. Να υποθεσω ειναι τραγικο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Κάνει ping στην Αμερική νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Κάνει ping στην Αμερική νομίζω. να μιλησω με οτε μπας κ δω διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oramatica Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 επειδη δεν με βολευει με τιποτα το gamepad του xbox one, υπαρχει τροπος να συνδεσω οποιοδηποτε αλλο εκτος απο αυτο? οπως ps3,ps4,xbox360 η pc controller? σαν 1ο gamepad στο xbox one.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Απ' όσο ξέρω όχι, εκτός κι αν έχει βγει κανα περίεργο mod (χλωμό). Υπάρχουν 3rd party χειριστήρια που συνεργάζονται με Xbox One αλλά όσα είδα δεν μου γέμισαν το μάτι και πολύ αμφιβάλλω αν είναι καλύτερα από το αυθεντικό. Τι πάει να πει όμως δεν σε βολεύει; Όλα τα χειριστήρια συνήθεια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oramatica Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ενω μου αρεσει η ποιοτητα του συγκριτικα με ps3,ps4,xbox360, δεν με βολευει καθολου ο σταυρος, επειδη παιζω κυριως με αυτον, θα αρχισω τοτε να παιζω με το analog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σκεφτομαι να παρω το quantum break απο κορεα με το γνωστο κολπο μεσω vpn λογω του οτι το εχει 46 ευρω λετε να χω θεμα με την γλωσσα και να μην εχει αγγλικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν ξερω κατα ποσο παιζει το ενδεχομενο να εκμεταλευτει καποιος την προσφορα και αν μπορει να πουλησει το κλειδι για την εκδοση του Pc και να του βγει πολυ φθηνα το παιχνιδι για το XboxOne. http://www.quantumbreak.com/windows10/ Ισχυει μεχρι 4Απριλιου. Για οσους δεν τους πειραζει αν το παιχνιδι ειναι digital,αλλα μπας και γινεται να τους ερθει φθηνοτερα για ψαξτε το λιγο καλυτερα το συγκεκριμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εγώ θα το χτυπήσω απο HK Store μιας και η Prepaid της Πειραιώς λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με το PayPal. Στα 48€ το έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις