Κάβουρας Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τελικα το χειριστηριο σαπισε. Ολη την ώρα αριστερά παει μονο του. Θα ζητησω επιστροφη. Απο ότι λενε αλλαξαν τα κλιπ που συγκρατούν τα στικ απο μεταλλικά σε πλαστικά.Fail.
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οι τιμες στο Hong Kong είναι ακόμα καλές; Έχω καιρό να ασχοληθω. Δεν είναι πάντα καλές, πχ. τις προάλλες κοίταζα το FC Primal και είχε κάπου 60 ευρώ. 1
lepaterious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν είναι το GoW: Ultimate το πρώτο; Όχι, από τι είπανε αυτό θα είναι!
spartan29gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τελικα το χειριστηριο σαπισε. Ολη την ώρα αριστερά παει μονο του. Θα ζητησω επιστροφη. Απο ότι λενε αλλαξαν τα κλιπ που συγκρατούν τα στικ απο μεταλλικά σε πλαστικά.Fail. Για πια εκδοση χειριστηριου μιλας?
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για την επιστροφή του PAD εντός εγγύησης. Μου έστειλαν μέσω chat ενα email με αριθμό αποστολής UPS τον οποίο και εκτύπωσα . Στο παραστατικό γράφει χρέωση receiver και θα πάει Γερμανία. Ακολουθώ τον σύνδεσμο που μου έστειλαν για να κλείσω ραντεβού με UPS αλλά δεν βγάζει κάποια φόρμα επικοινωνίας. Ξερουμε αν καλούμε μόνο τηλεφωνικά για ραντεβού ; Βρίσκω 2 UPS . Μια στο Αεροδρόμιο ΕΛ Βελ και μια στο Κορωπί. Οποιος εχει ξανακάνει την διαδικασία ας κάνει ενα κόπο να ενημερώσει. Ευχαριστώ.
SaFiS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για την επιστροφή του PAD εντός εγγύησης. Μου έστειλαν μέσω chat ενα email με αριθμό αποστολής UPS τον οποίο και εκτύπωσα . Στο παραστατικό γράφει χρέωση receiver και θα πάει Γερμανία. Ακολουθώ τον σύνδεσμο που μου έστειλαν για να κλείσω ραντεβού με UPS αλλά δεν βγάζει κάποια φόρμα επικοινωνίας. Ξερουμε αν καλούμε μόνο τηλεφωνικά για ραντεβού ; Βρίσκω 2 UPS . Μια στο Αεροδρόμιο ΕΛ Βελ και μια στο Κορωπί. Οποιος εχει ξανακάνει την διαδικασία ας κάνει ενα κόπο να ενημερώσει. Ευχαριστώ. Η UPS αν θυμάμαι καλά συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική. Πάρε σε αυτούς και ρώτα, αφού τους πεις οτι έχεις προεκτυπωμένη ετικέτα... Αυτά που βρήκες είναι αποθήκες, μιας και δεν έχουν πλέον καταστήματα...
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Η UPS αν θυμάμαι καλά συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική. Πάρε σε αυτούς και ρώτα, αφού τους πεις οτι έχεις προεκτυπωμένη ετικέτα... Αυτά που βρήκες είναι αποθήκες, μιας και δεν έχουν πλέον καταστήματα... Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τους καλέσω αυριο και ελπίζω να βγάλω άκρη.
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-500GB-Refurbished-5CM-00010.htm
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σκετο και refubrished????Ουτε καν. Καλυτερα οποιος ενδιαφερεται να περιμενει μεχρι το Πασχα μηπως δουμε κανενα bundle. 1
dimyok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 "Ανακατασκευασμενο" με τη γνωστη φοβερη εγγυηση απο πλαισιο :P
SaFiS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 "Ανακατασκευασμενο" με τη γνωστη φοβερη εγγυηση απο πλαισιο :P Δεν είναι απο το Πλαίσιο ανακατασκευασμένο. Μην λέμε ότι θέλουμε. Επίσημα απο την Microsoft πουλιέται και σε άλλες χώρες... Πρώτα απ'όλα αν το πρόσεξες το γράφει και στο κουτί. Θα έβγαζε το Πλαίσιο νέα κουτιά?? http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Refurbished-Xbox-One-Console/productID.328659400
dimyok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το πλαισιο δεν θα στο πουλαει ; Ρωτα ποσους μηνες εγγυηση εχει .Ειπα οτι τα ανακατασκευαζει το πλαισιο σαν τα τουβλαX ;
mikele13- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 παιδες θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεματακι που εχω στο multiplay κομματι στο Battlefield 4. (*να επισημανω οτι στο ps4 που το εχω δεν εχω κανενα θεμα*) την 1η φορα που το ετρεξα,ξεκιναει με το εισαγωγικο video κλπ. μετα καθε φορα,οταν το τρεχω,μπαινει κατευθειαν στο μενου(!!!) επισης αυτο που ειναι κ το σημαντικο,την ωρα του παιχνιδιου, μενουν οι παιχτες στασιμοι,(τρεχουν ακινητοι) και μετα απο 3-4 δευτερα, με μεταφερει σε αλλο σημειο ειτε πιο πισω ειτε πιο μπροστα(!!!) το κανει αρκετες φορες και ειναι σπαστικο.... ιντερνετ εχω 30αρι vdsl οτε και η ταχυτητα ειναι 25-26 mbps τι μπορει να φταιει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις