lepaterious Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καθαρά και ξάστερα ενώ η Microsoft σαν εταιρεία βλέπει πολύ μπροστά , όταν πάει να κάνει πρώτη την ανατρεπτική κίνηση πάντα μαυροπινακίζεται και τρώει άκυρο, γιατί στην πλειοψηφία του κόσμου ακόμη και σήμερα θεωρείται ότι είναι ο "διάβολος" της βιομηχανίας. Όταν όμως άλλες εταιρείες προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις θεωρούνται innovators και τα λοιπά. Εντάξει η ms επειδή είναι τόσο μεγάλη εταιρία με πολλούς πόρους, σε καμιά 30αρια διαφορετικές αγορές ότι και να κάνει παίζει κράξιμο, πάντα! Δεν έχει υπάρξει προϊόν που να μην έχει φάει κράξιμο! Αυτό σημαίνει ότι έχει τεράστιο impact γενικώς. Βέβαια έχει και μερικές φορές που κάνει κάτι που ίσως στο συγκεκριμένο timing να μην είναι σωστό και να έφαγε τέτοιο κράξιμο. Ας δοκιμάσουν να κάνουν digital-only τα NX/PS5 και θα δεις μαύρο που έχουν να φάνε... Καταλαβαίνω ότι κάποιους σας έχει βολέψει το digital, αλλά καλό είναι να υπάρχει επιλογή. Δεν ενδιαφέρονται όλοι π.χ. για gamesharing. Δεν προχωράει όμως και το πράγμα έτσι με τα δισκάκια....
gkalas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κανένα μαύρο δε θα φάνε. Όλα οδηγούν στο digital και κάποια στιγμη θα γίνει. Το θέμα είναι τι τιμές θα υπάρχουν. Αμφιβάλλω κατά πολύ οτι θα δουμε τιμες κλειδαδικων.Σε περιπτωση που ανακοινωναν οτι το ακριβότερο παιχνίδι θα κοστίζει 35 ευρώ τοτε όλοι ευτυχισμένοι θα ηταν. 4
lepaterious Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κανένα μαύρο δε θα φάνε. Όλα οδηγούν στο digital και κάποια στιγμη θα γίνει. Το θέμα είναι τι τιμές θα υπάρχουν. Αμφιβάλλω κατά πολύ οτι θα δουμε τιμες κλειδαδικων.Σε περιπτωση που ανακοινωναν οτι το ακριβότερο παιχνίδι θα κοστίζει 35 ευρώ τοτε όλοι ευτυχισμένοι θα ηταν. Αυτό πάντως που θα δούμε από πλευρά ms μέσω του uni store είναι ότι το game θα είναι διαθέσιμο σε pc - xbox.... μια αγορά 2 πλατφόρμες μέχρι στιγμής και σε κάποια φάση και σε κινητό... Και θεωρώ πως θα παίξουν πολύ καλές τιμές γιατί υπάρχει και ο ανταγωνισμός.
bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Έχει δρόμο ακόμα το cross-buy. To RoTR όσοι το αγόρασαν από Windows Store ήταν μόνο για PC, όχι X1.
lepaterious Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Έχει δρόμο ακόμα το cross-buy. To RoTR όσοι το αγόρασαν από Windows Store ήταν μόνο για PC, όχι X1. Ναι το πρώτο θα είναι το quantum.
gkalas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως με τις τιμες των κλειδαδικων δε ξαναγορασα κουτατο. Στο xbox one και στο wiiu εβρισκα προσφορές απο ξένα stores και πανω απο 35 δεν έδωσα ποτέ. Καταλαβαίνω οτι το κουτατο έχει αλλη χάρη αλλά οι εταιρειες νοιάζονται για το χρήμα και σιγά σιγά το κουτί και τα μεταχειρισμένα θα αποτελούν παρελθόν.Το μονο που με τρομάζει είναι τι τιμές θα βλέπουμε. 1
dimyok Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Και εμενα με βολευει το digital , αλλα χωρις ανταγωνισμο και με την ενοποιηση τιμων που σπρωχνουν υπογειως θα δουμε κατι αγγουρια ναααα . Σου λεει σου εξασφαλιζουμε D1 digital κατευθειαν στην κονσολα σου ΑΛΛΑ αρπα μια τιμη 95$ οπως ειναι στο store τωρα το DS3. 1
gkalas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δεν αντιλεγω dimyok.Kαι εγω δε πιστευω οτι θα εχουν καλες τιμες παρολο που θα γλυτωνουν πολλα εξοδα που θα ειχαν με κουτατα παιχνιδια.Το θεμα ειναι οτι παει προς τα κει το θεμα και ας ελπισουμε να δουμε αντιστοιχα κλειδαδικα και στις κονσολες.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παντως αυτο το XboxOne καλως ή κακως εχει μαζεψει πολλη αρνητικη ενεργεια γυρω του.Φυσικα ολα ξεκινησαν πριν καν κυκλοφορησει η κονσολα με τα γνωστα Drm και μετα απο καποια χρονια ερχονται παλι στην φορα διαφορα.Ειτε αυτα ειναι κραξιμο λογω μεταφορας των exclusive στο Pc,ειτε τωρα με τα upgrades. Προσωπικα αυτο για τα Upgrades δεν νομιζω να περασει. Γιαυτο το λογο δεν εβαλαν μεσα Amd για να μειωθει το κοστος???Τωρα θελουν να το ανεβασουν?? 1
dimyok Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το πιστευεις οτι πηγα να το ανοιξω σημερα το *** και δε μου εκανε login στο λογαριασμο μου ; Τι setup τι reset oλες τις ρυθμισεις κατεβαζε κανονικα αυτα που του εβαζα απο το pc , τελικα εκανα reset dns και του εδωσα γραμμη με powerplug . διπλα το 360 να εχω να το ανοιξω μηνα και να μην εχει χασει ποτε το παραμικρο . Φυσικα και δεν το βλεπουν με καλο ματι τοσο DRM .
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ναι το πρώτο θα είναι το quantum. Δεν είναι το GoW: Ultimate το πρώτο;
SaFiS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πριν ένα χρόνο (βλ. προ capital controls) που αγοράζαμε αβέρτα από Hong Kong store, δεν υπήρχαν 60άρια και 70άρια. Τις περισσότερες φορές το παιχνίδι έκανε 30-40 ευρώ από day one. Πληροφοριακά μόνο, απο την στιγμή που χαλάρωσαν λίγο τα CC έχω κάνει ήδη 3 αγορές τίτλων απο HK Store. Έχω περασμένο PayPal με προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς (WEBUY) και λειτουργεί κανονικότατα διότι όλες οι συναλλαγές προς μεγάλες εταιρίες έχουν ανοίξει.
gkalas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οι τιμες στο Hong Kong είναι ακόμα καλές; Έχω καιρό να ασχοληθω. 1
dimyok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ειναι , αλλα πως θα αγορασεις ; Με φορτιση καρτας και paypal δεν εχει προμηθεια ;
gkalas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ο safis είπε οτι πέρασε η κάρτα με το paypal.Θα δοκιμασω και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις