kostiger Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Παρα πολυ καλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ξεπέρασε τις 20 εκ. πωλήσεις το Xbox One 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Προσοχή στο ONE controller.. Αν ζοριστεί εστω και λίγο το LS αρχίζει και χαλάει..Γενικά δεν ειναι για πολλά ζόρια.. Καμία σχέση με του 360. Προσωπικά μαγκώνει λίγο (σαν να πατιέται προς τα κάτω) στην διεύθυνση κάτω και δεξιά του LS. εψαξα στο google Και βρήκα πολλές αναφορές με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αμέσως άνοιξα case για αντικατάσταση. Οσοι πάντως είχατε πιάσει τα controller του 360 θα καταλάβατε οτι η ποιότητα εχει πέσει αρκετά. Επίσης απο την πρώτη μέρα στο RS οταν το πατάς στο κέντρο ακουγεται ενας ήχος λες και εχει μαζέψει σκόνη απο κάτω του.. Ακόμη και αυτό το βρήκα ψάχνοντας στο google.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Θα τα φτυσει στο souls δηλαδη. Παει το jump settings πηδηχτηκε Kαι τα Bumpers δεν τα ακουω καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Προσοχή στο ONE controller.. Αν ζοριστεί εστω και λίγο το LS αρχίζει και χαλάει..Γενικά δεν ειναι για πολλά ζόρια.. Καμία σχέση με του 360. Προσωπικά μαγκώνει λίγο (σαν να πατιέται προς τα κάτω) στην διεύθυνση κάτω και δεξιά του LS. εψαξα στο google Και βρήκα πολλές αναφορές με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αμέσως άνοιξα case για αντικατάσταση. Οσοι πάντως είχατε πιάσει τα controller του 360 θα καταλάβατε οτι η ποιότητα εχει πέσει αρκετά. Επίσης απο την πρώτη μέρα στο RS οταν το πατάς στο κέντρο ακουγεται ενας ήχος λες και εχει μαζέψει σκόνη απο κάτω του.. Ακόμη και αυτό το βρήκα ψάχνοντας στο google.. Η μερα με την νυχτα ειναι το One σε θεμα ποιοτητας μην γραφουμε οτι να ναι.Κατι θεματακια ειχαν τα triggers του που τα εφτιαξαν. Το οτι πετυχες προβληματικες παρτιδες δεν εχει να πει κατι. Ξερεις ποσες προβληματικες παρτιδες ειχαν φυγει και απο μεριας Sony στα πρωτα dualshock 4??? Μαλλον θα σου εκατσε οντως ελλατωματικο μοντελο και καλα εκανες και εστειλες για αλλαγη οσο εισαι ακομα μεσα στην εγγυηση. Ερωτηση.Εχεις το παλιο ή το νεο XboxOne controller?το καταλαβαινεις αν εχει απο κατω το controller σου εισοδο 3.5mm jack για ακουστικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 το νεο χειριστηριο δεν εχει καμμια σχεση με τα πρωτα,πολυ καλυτερο και πιο μαλακές οι LB+RB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Έχω τα πρώτα μοντέλα δυστυχώς με τα χάλια LB+RB .Dualshock 4 το πρόβλημα είναι ότι μου κρατάει πλέων μόνο 4-5 ώρες ανά φόρτιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οι αναφορές αν ψάξετε ειναι παρα πολλές ειδικά με το LS αλλα και RS. Μακάρι να έπεσα εγώ σε ελαττωματική μεμονωμένη παρτίδα και να μην είναι γενικότερο το θέμα γιατι και στο καινουργιο θα την ξαναπάθω. Οπως και να χει παιδιά το χειριστήριο ειναι με το Jack και παρουσίασε προβληματάκια στις διευθύνσεις του LS. Απο την πρώτη μέρα το δεξί RS οταν το πατάς κάτω ακουγεται περίεργα. Χρήση 1 μήνα περίπου και μόνο Fifa16 που παίζω αραιά. Σε μια φάση λίγο πήγε πιο σφιχτά το δάχτυλο δεξιά και άκουσα κάτι περίεργο. Μετα το LS μάγκώνει λίγο προς τα δεξιά . Μην φανταστείτε οτι έβαλα δύναμη ή οτι έχω χέρια γκοντζίλα. Αν ηταν παιδάκι που βάζουν δύναμη πρώτη μέρα θα είχε βγεί οφ. Ωστόσο δουλεύει αλλά οχι για πολύ. Μου έστειλαν ενα voucher UPS να κλείσω ενα ραντεβού. Φαντάζομαι οτι δεν θα πληρώσω μεταφορικά κάτι μιας και πάνω γράφει οτι χρεώνουν τον Receiver. Θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ναι και εγώ θέμα με τον ένα controller στο LS και δεν έχω ιδέα πως να το διορθώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ναι και εγώ θέμα με τον ένα controller στο LS και δεν έχω ιδέα πως να το διορθώσω. αν είναι μέσα στους πρώτους 6 μηνες επικοινωνησε στο chat της MS να σου στείλουν αντικατάσταση. Αν όχι βρήκα αρκετά video tutorials που το ανοίγουν κολλάνε ενα κοματάκι πλαστικό που έχει σπάσει και μάλιστα κάποιοι το ενισχύουν κιόλας για να μην ξανασυμβεί. Μόνο και μόνο που υπάρχουν τόσα θέματα δείχνει οτι υπάρχει ελλατωματική παρτίδα με jack. πατα στο google " xbox one LS problem " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 https://soundcloud.com/microsoftstudios/sets/quantum-break-soundtrack-preview 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ποσο θα πρέπει να ανοίξει η ψαλίδα με το PS4 για να σοβαρευτούν εκεί στην MS....... νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δηλαδή να πάρεις πίσω 6 δολάρια ή 7 ευρώ (day 1/full price)... μάλλον όντως ψάχνουν για κορόιδα, δεδομένου ότι στα δισκάκια παίρνεις χαλαρά το 50% πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ποσο θα πρέπει να ανοίξει η ψαλίδα με το PS4 για να σοβαρευτούν εκεί στην MS....... νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Γιαυτό λέγεται survey... Ρωτάνε, δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μη σου πω ότι τα αμερικανάκια το κάνουν .Τα Gamestop 10 δολάρια δίνουν για δισκάκια κιόλας. Βεβαία και εδώ το έχω δει σε συνοικιακά πηγαίνει το μικρο 3 δισκάκια και τα αλλάζει με ένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις