Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και κυκλοφορει μεθαυριο σε περιπτωση που δεν το εχετε δει,μπορειτε να αγορασετε to division gold edition σε ψηφιακη μορφη απο 100 ευρώ 43 ενω η απλη εκδοση κάνει 33 ευρώ

http://www.insomnia.gr/topic/601106-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-division-gold-edition-%CE%B1%CF%80%CE%BF-xbox-store-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82/

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Επειδη μονο σαν media player δεν εχω ασχοληθει με το one μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να δω ταινεια mkv απο usb ??

(Γκρινιαζει ο αδελφος γιατι του περνω τον media player οποτε λειπω κ θελει να βλεπει καμια 720p ταινεια με υποτιτλους)

Δημοσ.

Έκλεισε η Lionhead Studios, δημιουργός των παιχνιδιών Fable:

http://www.vg24.gr/microsoft-shuts-down-lionhead-studios-fable-legends-cancelled/

p.s: A moment of silence for the masterpieces they created, Fable 1 & Fable 2...

Και όχι μόνο, μην ξεχνάμε και τα φοβερά και τρομερά Black & White. Κρίμας. Το Fable όμως είναι μεγάλο όνομα, οπότε ελπίζω πως όλο και κάποιος θα αγοράσει τα δικαιώματα για να συνεχίσει το franchise.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά χαιρετώ! Είμαι σχετικά νέος στο κόσμο των κονσολών και έχω να κάνω μια ερώτηση. Αγόρασα το Fifa 16 σε digital μορφή και παρατήρησα ένα πρόβλημα. Έχω το Xbox one offline λόγω προβλήματος στη γραμμή του Ίντερνετ, και βλέπω ότι δεν αποθηκεύεται η πρόοδος μου ενώ κάνω κανονικά save. Τελευταίο save εμφανίζεται πριν απο 3 μέρες που είχα Ίντερνετ. Πρέπει να είναι πάντα online; Νόμιζα ότι μόνο τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί απο Xbox live gold, χρειάζεται να έχεις συνδρομή για να παίξεις, ομως τα αλλα όχι.

ΥΓ Επίσης βλέπω πως το προτελευταίο save έγινε 5 Μαρτίου, ενώ το τελευταίο χθες 1 Σεπτεμβρίου 2015.!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Επειδη μονο σαν media player δεν εχω ασχοληθει με το one μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να δω ταινεια mkv απο usb ??

(Γκρινιαζει ο αδελφος γιατι του περνω τον media player οποτε λειπω κ θελει να βλεπει καμια 720p ταινεια με υποτιτλους)

Νομίζω πως ναι, εγω βλέπω ταινίες μέχρι και 1080p στο one αλλά δεν θυμάμαι αν είναι .mkv, λογικά θα είναι, αλλά και να μην είναι σίγουρα θα παίζει κάποιο άλλο format.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...