UncleKim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως να πω την αμαρτία μου δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που μένει απορημένος κάθε φορά που διαβάζει για ενοικιάσεις παιχνιδιών. Δεν ξέρω πραγματικά σε ποιους gamers απευθύνονται. Σε αυτούς που θέλουν να πάρουν το game και να το κάνουν ένα speedrun να τελειώνουν ή σε αυτούς που θέλουν απλά να το δοκιμάσουν? Για τους πρώτους ίσως μάλλον αξίζει, για τους δεύτερους υπάρχουν και τα demos και οι beta εκδόσεις. Πάντως ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα παιχνίδια μου και τις ώρες που έχω γράψει σε αυτά (και να φανταστεί κανείς δεν είμαι κανένας που πάει για 100% στα achievements) παρατηρώ ότι σίγουρα θα μου έβγαιναν πολύ ακριβότερα αν τα νοίκιαζα απ ότι τα αγόρασα. Η συμβουλή μου είναι καλύτερα να ψάχνει κανείς προσφορές να πληρώνει λίγα παραπάνω αλλά σε βάθος χρόνου να βγαίνει κερδισμένος παρά να νοικιάζει. Βέβαια υπάρχουν και τα κινηματογραφικά παιχνίδια, και το ps έχει την τιμητική του σε αυτά (The Order, Until Dawn etc) που δεν ξέρω αν αξίζουν κάτι παραπάνω από μια ενοικίαση. Έχεις xbox one, έχω xbox one, έρχεσαι σπίτι μου για καφέ, δεν έχω το Pro, νοικιάζω το Pro, παίζουμε Pro, επιστρέφω το Pro So simple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως να πω την αμαρτία μου δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που μένει απορημένος κάθε φορά που διαβάζει για ενοικιάσεις παιχνιδιών. Δεν ξέρω πραγματικά σε ποιους gamers απευθύνονται. Σε αυτούς που θέλουν να πάρουν το game και να το κάνουν ένα speedrun να τελειώνουν ή σε αυτούς που θέλουν απλά να το δοκιμάσουν? Για τους πρώτους ίσως μάλλον αξίζει, για τους δεύτερους υπάρχουν και τα demos και οι beta εκδόσεις. Πάντως ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα παιχνίδια μου και τις ώρες που έχω γράψει σε αυτά (και να φανταστεί κανείς δεν είμαι κανένας που πάει για 100% στα achievements) παρατηρώ ότι σίγουρα θα μου έβγαιναν πολύ ακριβότερα αν τα νοίκιαζα απ ότι τα αγόρασα. Η συμβουλή μου είναι καλύτερα να ψάχνει κανείς προσφορές να πληρώνει λίγα παραπάνω αλλά σε βάθος χρόνου να βγαίνει κερδισμένος παρά να νοικιάζει. Βέβαια υπάρχουν και τα κινηματογραφικά παιχνίδια, και το ps έχει την τιμητική του σε αυτά (The Order, Until Dawn etc) που δεν ξέρω αν αξίζουν κάτι παραπάνω από μια ενοικίαση. Προφανως και δεν θα πας να χτυπησεις ενοικιαση στο Halo 5 παρα μονο αν δεν σε ενδιαφερει το online του(ασχολιαστο βεβαια)αρα αναγκαστικα το αγοραζεις. Μια απο τα ιδια και για μεγαλα παιχνιδια τυπου Witcher,Dark Souls κλπ Σε παιχνιδια παλι τυπου Tomb raider,devil may cry,The Order κλπ ναι δεν ειναι υπερβολη η ενοικιαση. Οσο για demo και Beta δεν βγαινουν για πολλα παιχνιδια αρα παλι δεν πολυ στεκει. Κοινως οι ενοικιασεις ειναι ειτε για μικρα παιχνιδια,ειτε για παιχνιδια που δεν υπαρχει ενδιαφερον για το online(ή αργοτερα αγορα μονο για το online βλεπε πχ BF,ή για splitscreen multiplayer. Το παραδειγμα του pro δεν ειναι πολυ πετυχημενο καθως το pro 2015 καινουργιο εχει μολις 10ευρω δηλαδη ουτε η ενοικιαση αξιζει(που στα seven πχ ειναι 2.40)και επισης υποτιθεται οτι θα εχεις και δευτερο controller αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το μεγαλυτερο ατου του Xbox αυτη τη στιγμη ειναι η επιθετικη πολιτικη τιμολογισης των παιχνιδιων και οι εξαιρετικες προσφορες που κανει και μεσω του store αλλα και του Gold η Microsoft. Επισης η συμβατοτητα με το 360 για καποιον που ειχε ηδη αυτη την κονσολα ειναι απο μονη της ενα κινητρο να παει καποιος στο One. Θα ειμαστε τυχεροι αν συνεχιστει αυτη η πολιτικη της Microsoft γιατι οποιος εχει ηδη την κονσολα μπορει να την γεμισει με παιχνιδαρες σχεδον τσαμπα ειδικα αν δεν κυνηγαει τα ολοκαινουργια games που εκ των πραγματων ειναι πανακριβα την 1η μερα της κυκλοφοριας τους. Οσοι εχουν υπομονη πετυχαινουν τα καλυτερα deal.... Μην ξεχασετε στο games with Gold του μηνα να κατεβασετε το Gears of War 3 για 360 που το κατεβαζεις για το One και ξαναζεις μεγαλες στιγμες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 πηγα σημερα σε ενα μεγαλο video club της περιοχης μου. λοιπον. εχει παρα πολλα games για ps3-xbox360, αρκετα για ps4 κυριως τα ποιο "διασημα" και ΚΑΝΕΝΑ για Xbox One. καταληγω στο συμπερασμα οτι εχετε δικιο οσοι εχουν αναφερει οτι υπαρχει ελλειψη και μη ενδιαφερον στην Ελλαδα για Xbox One…τελικα ειναι ενας λογος μεγαλος ωστε καποιος να στραφει στο Ps4. οπως εχω ξαναπει ειχα αγορασει Ps4 και Xbox One και πουλησα το Ps4..μετα απο καιρο βλεπω οτι τελικα το PS4 ειναι ποιο "βολικο¨ σε πολλα…με την πρωτη ευκαιρια θα το ξαναπαρω αφου πεσει η τιμη σε κανα 299 παλι... Ευχαριστουμε για τη παντελως αχρειαστη πληροφορια της ημερας...καλυτερα να το εγραφες και στο αναλογο thread.Οχι βεβαια οτι θα ηταν πιο χρησιμο και εκει αλλα λεμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστουμε για τη παντελως αχρειαστη πληροφορια της ημερας...καλυτερα να το εγραφες και στο αναλογο thread.Οχι βεβαια οτι θα ηταν πιο χρησιμο και εκει αλλα λεμε... την αποψη του ειπε o isspro και εχει και δικιο. οποτε αυτο που λες εσυ ειναι αχρειαστο post με ενδειξη κομπλεξ προς το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the greek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα σε ολα τα παιδια. Αντιμετωπιζω ενα θεμα με το one.Μπαινω να κανω ελεγχο του ιντερνετ κ μου δινει 100% packet loss. Το εψαξα σε xbox.com k σε xbox support κ οσοι ειχαν αυτο το προβλημα δεν μπορουσαν να παιξουν online η να μπουν σε παρτυ κτλ. Αντιθετως εμενα με αφηνει να κανω τα παντα, βα παιξω ,να κατεβασω, να μπω σε παρτυ κτλ. Εχω δοκιμασει επανεκινησεις του ρουτερ κτλ αλλα το packet loss βαραει κοκκινα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις WiFi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the greek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με καλωδδιο το εχω συνδεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5093801/Rise-of-the-Tomb-Raider-XBOX-ONE.htmlvshttp://www.base.com/buy/product/rise-of-the-tomb-raider-xbox-one/dgc-rottrxbox.htm (βέβαια εδώ δεν ξέρω αν περνάνε οι ελληνικές κάρτες λόγω capital controls) Αναρωτιέμαι πόσο θα έχει πέσει η τιμή του μέχρι τα Χριστούγεννα και πόσο θα τιμολογήσουν την PS4 έκδοση... θα δούμε κανά 60άρι και θα γελάμε με την SE ότι δεν πούλησε όσο περίμεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5093801/Rise-of-the-Tomb-Raider-XBOX-ONE.html vs http://www.base.com/buy/product/rise-of-the-tomb-raider-xbox-one/dgc-rottrxbox.htm (βέβαια εδώ δεν ξέρω αν περνάνε οι ελληνικές κάρτες λόγω capital controls) Αναρωτιέμαι πόσο θα έχει πέσει η τιμή του μέχρι τα Χριστούγεννα και πόσο θα τιμολογήσουν την PS4 έκδοση... θα δούμε κανά 60άρι και θα γελάμε με την SE ότι δεν πούλησε όσο περίμεναν. https://www.germanos.gr/product/rise-of-the-tomb-raider-xbox-one/20305023/ Απο τον Γεναρη ισχυει αυτο, Οσο για την playstation εκδοση μαλλον για να αργει θα ερθει με το season pass κοινως οτι extra κυκλοφορησει σαν Complete Edition ενω σου λεει μεχρι τοτε η εκδοση του Xbox θα εχει πεσει σε τιμη. Καλα μην κοιτατε τιμες skroutz σε παιχνιδια Xbox γιατι προκαλουν πονοκεφαλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Α νόμιζα είχε τελειώσει η προσφορά του Γερμανού... και πάλι όμως απ' έξω είναι φθηνότερο. Γενικά στα 1st party είναι χαμηλότερες οι τιμές συνήθως... με €10 κατά καιρούς έβρισκες Halo MCC, Ryse, DR3 κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 To base.com θελει καιρο ; βλεπω μας εχουν στην πιο ακριβη ζωνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Συνήθως 1-2 βδομάδες για παραλαβή... άμα δοκιμάσεις, πες αν περνάει η κάρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 To σκεφτομαι για το Sunset Overdrive με 13 αν περισεψει τιποτα απο τα σουβλακια http://www.base.com/Games/Sunset-Overdrive-Xbox-One/SUNOONE/product.htm?awc=2694_1456763843_e4fa8c3194b4d7925e08b5316e718d01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μακάρι να σου κάτσει καλά διότι εγώ με Alpha Visa δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από εξωτερικό. Όλο denials τρώω είτε με paypal είτε σκέτο. Αναγκαστικά Ελλάδα αλλά όταν συγκρίνω τιμές του έξω με το μέσα αποθαρρύνομαι. Πάλι καλά που έχω ένα Masterchief Collection και με την συνδρομή XLB, έχω κατσουνιάρει GwG αξιοπρεπή games στο Xbox One για να λιώνουμε μήνες ειδάλλως Που και που γίνονται προσφορές στα ψηφιακά games αλλά όταν ένας τίτλος υπάρχει και σε retail προτιμώ το δεύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις