Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για ψηφιακο παιχνιδι βαζω το κωδικο στο "εξαργυρωστε το κωδικο σας"..αυτο κανω αλλα λεει λυπουμαστε παρουσιαστηκε προβλημα!πρεπει να το κανω στη κονσολα η δε παιζει ρολο;κανω κατι λαθος;

Δοκιμασε να τον εξαργυρωσεις μεσα απο την κονσολα τοτε.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xbox-One-Quantum-Break-Bundle-625x350.jp

500gb????χαοχοαοχαοχαοχαοαχοαχ καλο το αστειο.Ουτε καν ειναι καποια Limited εκδοση αλα halo 5 να πεις παει στο καλο να υπαρχει ενδιαφερον(αλλα και η Halo εκδοση ειχε 1tb μεσα).Και το playstation θα βγαλει Uncharted 4 500gb εκδοση(και αυτοι για γελια εν ετη 2016)αλλα τουλαχιστον θα εχει ενα skin πανω στην κονσολα,στην MS τι εγινε μονο τα Forza και Halo με limited editions??

Δημοσ.

Ειχε παιξει και το καλοκαιρι με το Lumia 930 και xbox one με halo mcc destiny forza 5 και κατι αλλα χαζα παιχνιδακια στα 400 κατι. Επισης το πλαισιο (οπως και τα περισσοτερα μαγαζια φθηνα bundles - καθυστερημενα αφου μεσα στις γιορτες ειχαν ξεπουλησει τα ps4 bundles) λιγο μετα τις γιορτες ειχε βγαλει 369 την συλλεκτικη του forza 6 ή διαφορα αλλα μαγαζια 1TB bundles με το Halo 5 δωρο στα 349-399.

Απο τοτε που πηρα Xbox το PS4 το τρωει η σκονη παντως. Απορω ποσο χαζους χειρισμους εκανε η microsoft και καταφερνει να χανει ενω εχει τοσο ωραια exclusive games και οι διαφορες στα 3rd party ειναι το λιγοτερο αστειες. Απλα μου καθεται στο λαιμο το χειριστηριο με μπαταριες το τουβλο τροφοδοτικο, το kinect με το στανιο στην αρχη και η εμμονη με τα digital και τα μετρια bundle κατα την διαρκεια των διακοπων (ενω μετα τα διναν σε ανταγωνιστικες τιμες).

Ελπιζω να βαλουν μυαλο να δωσουν τσαμπα το online μπας και αναστρεψουν το κλιμα και να βγαλουν μερικα exclusives ακομα τωρα που ακομα πασχει το ps4. 

Δημοσ.

το tomb raider Definite edition στα 7.50 ευρώ η digital μορφή του για τους κατόχους gold.

Ευτυχώς πρόλαβα και το πείρα όταν το είχε δώσει free το καλοκαίρι.Εξαιρετικό παιχνίδι πάντως.

Δημοσ.

Ευτυχώς πρόλαβα και το πείρα όταν το είχε δώσει free το καλοκαίρι.Εξαιρετικό παιχνίδι πάντως.

Μήπως είχε δώσει το ίδιο αλλά με τα γραφικά του 360;

Νομίζω οτι το definite βγήκε με ανανεωμένα γραφικά για τις next gen κονσόλες.

Το τερμάτισα προ ημερών στο 360 απλά παιχνιδάρα.

Δημοσ.
Παιδες εγω εχω το εξης προβλημα στο λειτουργικο της κονσολας.Δεν μπορω να κανω share καθολου εικονες και κλιπακια απο την HDR εφαρμογη του μηχανηματος.Το κουφο ειναι οτι το συγκεκριμενο προβλημα εξαφανιζεται μολις αλλαξω το region της χωρας(που εχω δηλωσει μεσα απο τις ρυθμισεις)π.χ απο ελλαδα σε αμερικη.Εχει κανεις γνωση πανω σε αυτο που σας αναφερω?ευχαριστω.

Δημοσ.

Μήπως είχε δώσει το ίδιο αλλά με τα γραφικά του 360;

Νομίζω οτι το definite βγήκε με ανανεωμένα γραφικά για τις next gen κονσόλες.

Το τερμάτισα προ ημερών στο 360 απλά παιχνιδάρα.

Όχι φίλε μου, είχαν δώσει το definitive edition δωρεάν στους συνδρομητές gold

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες εγω εχω το εξης προβλημα στο λειτουργικο της κονσολας.Δεν μπορω να κανω share καθολου εικονες και κλιπακια απο την HDR εφαρμογη του μηχανηματος.Το κουφο ειναι οτι το συγκεκριμενο προβλημα εξαφανιζεται μολις αλλαξω το region της χωρας(που εχω δηλωσει μεσα απο τις ρυθμισεις)π.χ απο ελλαδα σε αμερικη.Εχει κανεις γνωση πανω σε αυτο που σας αναφερω?ευχαριστω.

Ναι φίλε και σε μένα το ίδιο.   Κάποτε λειτουργούσε αλλά τους τελευταίους μήνες όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλε και σε μένα το ίδιο.   Κάποτε λειτουργούσε αλλά τους τελευταίους μήνες όχι.

Οπωτε περιμενουμε αναβαθμιση λογισμικου που θα διορθωνει το υπαρχον προβλημα.

Δημοσ.

Τα parties είναι χαλια απο το Νοεμβρη όπως και τα Notifications.Τωρα μαθαινω αυτό.Για τα πανηγύρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...