Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το read dead redemption διάβασα οτι ακόμη και όσοι το κατέβασαν υποχρεώθηκαν σε patch το οποιο το καθιστα unplayable.

Με λίγα λόγια το διόρθωσαν το λάθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το πιστεύω βρε παιδιά αυτό που συνέβη με το One. Είμαι 25 χρόνια ενεργός gamer και τέτοια κάτασταση δεν έχω ξαναματαδεί. Μου έστειλε το Πλαίσιο το Xbox One με το πακέτο Ori, Gears και Rare Replay και μόλις έβγαλα την κονσόλα, το πάνω μέρος της είχε 3 γρατσουνιές ΝΑΑΑΑΑΑ και η κάτω αριστερά γωνία στο μπροστινό μέρος της κονσόλας είχε ψιλοσπάσει σαν φυστίκι Αιγίνης. Εξυπακούεται ότι δεν έκανα περαιτέρω ενέργειες παρά μόνο το ξαναπακέταρα και σήμερα το στέλνω πίσω στο κατάστημα της Πάτρας να το ελέγξουνε. Υποψιάζομαι ότι θα ήταν κανά παραμελημένο κομμάτι στην αποθήκη τους και μου το πουλήσανε. Είναι κρίμα που δεν μπορώ να πεταχτώ κι εγώ στην πόλη διότι είμαι από επαρχία και η δουλειά μου δεν επιτρέπει να κάνω τέτοιες αποστάσεις τις καθημερινές. Δεν ξέρω τι θα πούνε στον αδερφό μου εκεί αλλά είμαι μέσα στην εγγύηση και θα πάρω τα λεφτά μου πίσω αλλώς θα σφαχτούμε. Από μικρομάγαζα περίμενα περιστασιακές προχειρότητες κι όχι από το Πλαίσιο που καυχιέται για αλυσιδάρα.. :mad:

Όταν τελειώσω με την υπόθεση τέρμα οι αγορές από Πλαίσιο, παρόλο που είναι αριθμητικά λίγες, έτσι για σπάσιμο. Από ότι φαίνεται ο  Hirai με μελετάει αυτές τις ημέρες.

bedazzled είπες τη λέξη καζουαλά και με γκαντέμιασες :wacko:

Θα στην αντικαταστησουν σιγουρα την κονσολα. Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια για αυτο.

Φυσικα υπάρχει DOA 7 ημερών.

Να ρωτήσω η συσκευασία ηταν σφραγισμένη με τα αυτοκόλλητα. 

Οταν την άνοιξες φαινόταν οτι ηταν ανοιγμένη απο πρίν;

Δεν το πιστεύω βρε παιδιά αυτό που συνέβη με το One. Είμαι 25 χρόνια ενεργός gamer και τέτοια κάτασταση δεν έχω ξαναματαδεί. Μου έστειλε το Πλαίσιο το Xbox One με το πακέτο Ori, Gears και Rare Replay και μόλις έβγαλα την κονσόλα, το πάνω μέρος της είχε 3 γρατσουνιές ΝΑΑΑΑΑΑ και η κάτω αριστερά γωνία στο μπροστινό μέρος της κονσόλας είχε ψιλοσπάσει σαν φυστίκι Αιγίνης. Εξυπακούεται ότι δεν έκανα περαιτέρω ενέργειες παρά μόνο το ξαναπακέταρα και σήμερα το στέλνω πίσω στο κατάστημα της Πάτρας να το ελέγξουνε. Υποψιάζομαι ότι θα ήταν κανά παραμελημένο κομμάτι στην αποθήκη τους και μου το πουλήσανε. Είναι κρίμα που δεν μπορώ να πεταχτώ κι εγώ στην πόλη διότι είμαι από επαρχία και η δουλειά μου δεν επιτρέπει να κάνω τέτοιες αποστάσεις τις καθημερινές. Δεν ξέρω τι θα πούνε στον αδερφό μου εκεί αλλά είμαι μέσα στην εγγύηση και θα πάρω τα λεφτά μου πίσω αλλώς θα σφαχτούμε. Από μικρομάγαζα περίμενα περιστασιακές προχειρότητες κι όχι από το Πλαίσιο που καυχιέται για αλυσιδάρα.. :mad:

Όταν τελειώσω με την υπόθεση τέρμα οι αγορές από Πλαίσιο, παρόλο που είναι αριθμητικά λίγες, έτσι για σπάσιμο. Από ότι φαίνεται ο  Hirai με μελετάει αυτές τις ημέρες.

bedazzled είπες τη λέξη καζουαλά και με γκαντέμιασες :wacko:

Πως είναι λόγο αυτός να στραφείς προς Sony;

Δεν είναι λόγος. Αστειάκι της στιγμής είναι. :)

Αν με βολέψουν με νέο μηχάνημα έχει καλώς, ειδάλλως παίρνω τα χρήματά μου πίσω και περιμένω καλύτερα πακέτα στο μέλλον. Πέρα από το Holiday Pack, τα υπόλοιπα bundles του Xbox One στην αντίστοιχη τιμή δεν με ενδιαφέρουν.

παιδες λιγο ενα χερι βοηθειας διοτι εχει κολλησει το μυαλο και δεν ειμαι σιγουρος.

αν υπαρχουν 2 κονσολες xbox one στον ιδιο χωρο,και η μια εχει gold συνδρομη,

μπορει η 2η κονσολα να εχει κ αυτη gold συνδρομη "παιρνοντας" απο την 1η?

κατι με το "home" παιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Καλησπερα παιδια,εδω και καιρο ειμαι ψημενος για την αγορα του x1,αλλα δυστυχως δεν ειχα την δυνατοτητα να το παρω μεσα στις γιορτες που ειχε πολλα αξιολογα holiday packs..Βλεπω τωρα ξανανεβηκαν οι τιμες..παρομοιες χριστουγεννιατικες προσφορες γινονται και το πασχα η τελοσπαντων κατα την διαρκεια  Μαρτη- Απριλη ή αδικα θα περιμενω??

παιδες λιγο ενα χερι βοηθειας διοτι εχει κολλησει το μυαλο και δεν ειμαι σιγουρος.

αν υπαρχουν 2 κονσολες xbox one στον ιδιο χωρο,και η μια εχει gold συνδρομη,

μπορει η 2η κονσολα να εχει κ αυτη gold συνδρομη "παιρνοντας" απο την 1η?

κατι με το "home" παιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

κατεβαζεις το gold account και στην δευτερη κονσολα και κανεις share gold ενω την εχεις κανει home απο τα settings.

• Like 1

Καλησπερα παιδια,εδω και καιρο ειμαι ψημενος για την αγορα του x1,αλλα δυστυχως δεν ειχα την δυνατοτητα να το παρω μεσα στις γιορτες που ειχε πολλα αξιολογα holiday packs..Βλεπω τωρα ξανανεβηκαν οι τιμες..παρομοιες χριστουγεννιατικες προσφορες γινονται και το πασχα η τελοσπαντων κατα την διαρκεια  Μαρτη- Απριλη ή αδικα θα περιμενω??

Λιγο πριν το Πασχα εχω την αισθηση μπορει να δουμε και καλυτερες προσφορες. Για τωρα φρεναρει λιγο η αγορα..

Παιδια για ψηφιακο παιχνιδι βαζω το κωδικο στο "εξαργυρωστε το κωδικο σας"..αυτο κανω αλλα λεει λυπουμαστε παρουσιαστηκε προβλημα!πρεπει να το κανω στη κονσολα η δε παιζει ρολο;κανω κατι λαθος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...