paronio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είστε τυχερούληδες καθώς το PUBLIC επανέφερε την τιμή του Masterchief Collection στα 20 ευρώ. Όσοι πιστοί Halo fans το θέλετε και δεν το πάρετε τώρα για τα campaigns + Spartan Ops και μόνο...θα σας έλεγα τίποτα . Από την μεριά μου ταλανιζόμουν για το τι κονσόλα θα πάρω. Μία πήγαινα PS 4 και την άλλη Xbox One. Τελικά κατέληξα στο δεύτερο αφού στην τιμή των 329 ευρώ πήρα ένα γερό πακέτο και σε συνδυασμό με το Halo: MCC που έχω από καιρό + καμιά 35 τίτλους Xbox One που έχω με την συνδρομή (έστω και νοικιασμένους) δεν μου άφησαν περιθώρια να το σκεφτώ περισσότερο (όχι ότι δεν το σκεφτόμουν 2 χρόνια τώρα). Άντε να μου κάτσει ένα και Halo 5 σε λίγο καιρό. Ξέρω 900p vs 1080p τις περισσότερες φορές αλλά σε 32 ιντσών οθόνη πόσο πρόβλημα να έχω πια; Α και ο ανόητος ο φίλος μου πούλησε το PS 4 που του δώρισα για να πάρει κινητό. Μου αρέσει που λέγαμε ότι θα παίζαμε μαζί. Από δω και πέρα μόνο κολώνιες θα δίνω στις γιορτές. Όταν τελειώσω με κάτι παιχνιδάκια στο 360 θα αρχίσω το One. Δεν το βρίσκω το masterchief collection στo site του public.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 paronio το έχει και ο Γερμανός όπως αναφέρει ο μετρ των προσφορών Fulgore. Για το Public δεν το πιστεύω πριν μιάμιση ώρα το είχε. Βρε βρε πουλιά πιάνει στον αέρα ο Έλληνας καταναλωτής.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 paronio το έχει και ο Γερμανός όπως αναφέρει ο μετρ των προσφορών Fulgore. Για το Public δεν το πιστεύω πριν μιάμιση ώρα το είχε. Βρε βρε πουλιά πιάνει στον αέρα ο Έλληνας καταναλωτής. Κλασσικο Public. Το ειχα πετυχει και εγω πιο παλια οταν ειχε ανεβασει ο Γερμανος στις προσφορες στην τιμη αυτη και οντως μετα ξαναεξαφανιστηκε. Προφανως και θα ειχαν ελαχιστα κομματια.
bedazzled Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως δεν έχω φίλους να μου κάνουν τόσο ακριβά δώρα. Μα κι εσύ ρε Heavens σε καζουαλά πήγες και πήρες κονσόλα; Λέω καζουαλά, γιατί αυτοί μόνο κινητά και ταμπλέτες θέλουν. Άντε, καλορίζικη η κονσόλα και αργότερα παίρνεις και κάνα PS4 αν ψήνεσαι για αχαρτογράφητο...
paronio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στον Γερμανό έχει εξαντληθεί εδώ κ μια βδομάδα
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είστε τυχερούληδες καθώς το PUBLIC επανέφερε την τιμή του Masterchief Collection στα 20 ευρώ. Όσοι πιστοί Halo fans το θέλετε και δεν το πάρετε τώρα για τα campaigns + Spartan Ops και μόνο...θα σας έλεγα τίποτα . Από την μεριά μου ταλανιζόμουν για το τι κονσόλα θα πάρω. Μία πήγαινα PS 4 και την άλλη Xbox One. Τελικά κατέληξα στο δεύτερο αφού στην τιμή των 329 ευρώ πήρα ένα γερό πακέτο και σε συνδυασμό με το Halo: MCC που έχω από καιρό + καμιά 35 τίτλους Xbox One που έχω με την συνδρομή (έστω και νοικιασμένους) δεν μου άφησαν περιθώρια να το σκεφτώ περισσότερο (όχι ότι δεν το σκεφτόμουν 2 χρόνια τώρα). Άντε να μου κάτσει ένα και Halo 5 σε λίγο καιρό. Ξέρω 900p vs 1080p τις περισσότερες φορές αλλά σε 32 ιντσών οθόνη πόσο πρόβλημα να έχω πια; Α και ο ανόητος ο φίλος μου πούλησε το PS 4 που του δώρισα για να πάρει κινητό. Μου αρέσει που λέγαμε ότι θα παίζαμε μαζί. Από δω και πέρα μόνο κολώνιες θα δίνω στις γιορτές. Όταν τελειώσω με κάτι παιχνιδάκια στο 360 θα αρχίσω το One. Ε κι εγώ πήγαινα μια για PS4 και μια για Xbox one αλλά οι προσφορές του one δεν μου άφησαν περιθώριο επιλογής και πήρα κι εγώ το δεύτερο. Το δικό μου πακέτο είναι η έκδοση 1TB στα 329 με Fifa16 + 1 χρόνο EA access + 1 μήνα gold + δώρο το lumia532 .. Παράλληλα έδωσαν το witcher 2 δωρεάν στο live οπότε βρέθηκα με 2 δικά μου παιχνίδια . Αγόρασα και σε προσφορά το Halo master chief στα 20 ευρώ και 35 το forza6.. Σε καμία περίπτωση δεν ειδα το playstation 4 να έχει τέτοια πακέτα ή προσφορές. Εβλεπα το 500άρι PS4 (που δεν φτάνει ουτε για αστείοη χωρητικότητα) bundle με περσινά παιχνίδια και επίσης δεν είδα καμια προσφορά καλή στο store τους. Του εριξα ενα άκυρο μια και καλή μιας και δεν συμφέρει καθόλου. Επίσης αλλος ενα λόγος ειναι οτι μου αρέσει πολύ το Halo και το tomb rider (αν και νομίζω οτι το δεύτερο θα κυκλοφορίσει σε ps4) To χειριστήριο ειναι εξαιρετικά βολικό και διάβασα οτι στο ps4 εχει θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας. 2
anamenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ε κι εγώ πήγαινα μια για PS4 και μια για Xbox one αλλά οι προσφορές του one δεν μου άφησαν περιθώριο επιλογής και πήρα κι εγώ το δεύτερο. Το δικό μου πακέτο είναι η έκδοση 1TB στα 329 με Fifa16 + 1 χρόνο EA access + 1 μήνα gold + δώρο το lumia532 .. Παράλληλα έδωσαν το witcher 2 δωρεάν στο live οπότε βρέθηκα με 2 δικά μου παιχνίδια . Αγόρασα και σε προσφορά το Halo master chief στα 20 ευρώ και 35 το forza6.. Σε καμία περίπτωση δεν ειδα το playstation 4 να έχει τέτοια πακέτα ή προσφορές. Εβλεπα το 500άρι PS4 (που δεν φτάνει ουτε για αστείοη χωρητικότητα) bundle με περσινά παιχνίδια και επίσης δεν είδα καμια προσφορά καλή στο store τους. Του εριξα ενα άκυρο μια και καλή μιας και δεν συμφέρει καθόλου. Επίσης αλλος ενα λόγος ειναι οτι μου αρέσει πολύ το Halo και το tomb rider (αν και νομίζω οτι το δεύτερο θα κυκλοφορίσει σε ps4) To χειριστήριο ειναι εξαιρετικά βολικό και διάβασα οτι στο ps4 εχει θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας. wise choice. Ένας που θα βάλει κάτω τι πραγματικά του προσφέρει η κάθε κονσόλα και τι θέλει πραγματικά ο ίδιος, θα κάνει το άθροισμα θα καταλήξει σε αυτό που τελικά θα αγοράσει. Μπράβο πάντως πολύ καλή έρευνα αγοράς!!! 1
JohnVani18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Άουτς...!! Στα μούτρα της Sony..! Red Dead Redemption is now backward compatible on Xbox One 4
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για να το καταλάβω (χωρίς να έχω πολυδιαβάσει το άρθρο). Εγώ που έχω το δισκάκι στο 360, πως θα γίνει να παίξω αυτό το αριστούργημα στο Χ1; edit: χμμμ... According to Xboxyen, the Rockstar Games western is now able to be played on Xbox One; however, the site notes their disc isn’t working with the feature just yet – only the digital version of the game. So, it may just be a matter of time before the Xbox 360 disc is recognized.
anamenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δλδ Red Dead Redemption και σε λίγες μέρες Call of Duty: Blacks Ops 1, αυτή την περίοδο του XBOX ONE αποτελεί καλύτερη αγορά από τον ανταγωνισμό και ειδικότερα για τους κατόχους XBOX 360.
adok13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ξερετε καμια καλη προσφορα αυτο ντο διαστημα για xbox one;
bedazzled Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-1ΤΒ-Gears-of-War-Rare-Replay-Ori.htm
bedazzled Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ωχ ναι, τώρα το είδα. Στο Σκρουτζ έχει ανέβει η τιμή του, οπότε μάλλον τέλος οι προσφορές.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το πιστεύω βρε παιδιά αυτό που συνέβη με το One. Είμαι 25 χρόνια ενεργός gamer και τέτοια κάτασταση δεν έχω ξαναματαδεί. Μου έστειλε το Πλαίσιο το Xbox One με το πακέτο Ori, Gears και Rare Replay και μόλις έβγαλα την κονσόλα, το πάνω μέρος της είχε 3 γρατσουνιές ΝΑΑΑΑΑΑ και η κάτω αριστερά γωνία στο μπροστινό μέρος της κονσόλας είχε ψιλοσπάσει σαν φυστίκι Αιγίνης. Εξυπακούεται ότι δεν έκανα περαιτέρω ενέργειες παρά μόνο το ξαναπακέταρα και σήμερα το στέλνω πίσω στο κατάστημα της Πάτρας να το ελέγξουνε. Υποψιάζομαι ότι θα ήταν κανά παραμελημένο κομμάτι στην αποθήκη τους και μου το πουλήσανε. Είναι κρίμα που δεν μπορώ να πεταχτώ κι εγώ στην πόλη διότι είμαι από επαρχία και η δουλειά μου δεν επιτρέπει να κάνω τέτοιες αποστάσεις τις καθημερινές. Δεν ξέρω τι θα πούνε στον αδερφό μου εκεί αλλά είμαι μέσα στην εγγύηση και θα πάρω τα λεφτά μου πίσω αλλώς θα σφαχτούμε. Από μικρομάγαζα περίμενα περιστασιακές προχειρότητες κι όχι από το Πλαίσιο που καυχιέται για αλυσιδάρα.. Όταν τελειώσω με την υπόθεση τέρμα οι αγορές από Πλαίσιο, παρόλο που είναι αριθμητικά λίγες, έτσι για σπάσιμο. Από ότι φαίνεται ο Hirai με μελετάει αυτές τις ημέρες. bedazzled είπες τη λέξη καζουαλά και με γκαντέμιασες
Προτεινόμενες αναρτήσεις