bedazzled Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το Black Ops 3 p2p δεν είναι; Έχει dedicated servers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Συγκεκριμένα για το BO3 δεν γνωρίζω (τα έχω σιχαθεί τα CoD εδώ και χρόνια), μιλάω γενικά για το online του Χ1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καληπσερα παιδια σκεφτομαι να παρω κονσολα ,γερνω προς το xbox one λογο χαμηλής τιμης στις αγγελίες, απλως εχω τρομαξει με καποια προγματα που διαβαζω του τυπου οτι δεν εχει παίκτες στο online και οτι στην Ελλάδα οι πιο πολυ πανε σε ps4 και θα λαγκαρει σε multiplayer τυπου black ops 3 γιατι θα παιζεις μονο με ξενους κτλπ κτλπ, τι ισχύει ρε παιδια? ειναι ζωντανη η κοινότητα του xbox one στην Ελλάδα ? Χωρις να ειμαι gamer αλλα απο οτι βλεπω οταν παιζουν online τα παιδια(το ΜΚΧ το παιζω και εγω για να πω την αληθεια και εχω και 60% σε νικες)στο Xbox One δεν εχω δει ποτε lag ουτε τα παιδια μου εχουν αναφερει κατι. Και παικτες βρισκει γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etf13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις να ειμαι gamer αλλα απο οτι βλεπω οταν παιζουν online τα παιδια(το ΜΚΧ το παιζω και εγω για να πω την αληθεια και εχω και 60% σε νικες)στο Xbox One δεν εχω δει ποτε lag ουτε τα παιδια μου εχουν αναφερει κατι. Και παικτες βρισκει γρηγορα. πλην φιφα που ειναι γενικως απαραδεκτο,lag δυσκολα θα βρεις και στο xbox one.απλα εχει πολύ λιγοτερους παικτες γενικώς και πολυ μα πολυ λιγότερους ελληνες στην online κοινοτητα.οχι φυσικα πως θα σε εμποδίσει αυτο να παιξεις online.Για παράδειγμα στο bf4 δεν υπαρχει κανεις στο xbox one που να παιζει το naval strike dlc.Στο PS4 λογω του περισσότερου κοσμου υπαρχουν χιλιάδες που το παιζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τα DLC απο τι βλέπω δεν μπορείς να τα πουλήσεις . Δηλαδή να μεταφέρω το licence ενoς παιχνιδιού που κατέβασα απο το δικό μου account σε ενα διαφορετικό . Ταυτόχρονα να ακυρωθουν τα δικαιώματα του licence απο το δικό μου account και να έχει αποκλειστικά δικαιώματα μόνο ο νέος κάτοχος με το διαφορετικό account. Εαν όντως δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα τότε χάνει πολύ μεγάλη αξία το DLC εκτός και αν το αγοράζεις σε τιμή χώμα δηλαδή 10-15 ευρώ max.. αν και δεν το βλέπω κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω για το one, αλλά στο ps4 έχω λιγότερο lag στο cod:aw απο ότι είχα στο xbox360. Απο την άλλη, στα παιχνίδια όπου υπάρχει skill-based matchmaking, δεν βρισκω και πολλούς Έλληνες. Βέβαια όταν βρισκω ειναι κάθε φορά και διαφορετικοί. Σίγουρα είναι περισσότεροι απο ότι στο one αλλά θα το δεις σε αλλα multiplayer παιχνίδια, όχι στο cod. Τώρα βέβαια αν σε ενδιαφέρει το competitive κομμάτι του bo3, ειναι πιο ελπιδοφόρο στο ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες , δεν εχω κολημα να παιζω με Ελληνες στο ονλινε , απλως ετσι οπως τα λενε σε διαφορα site νιωθω λες και θα ειμαι ο μονος στην Ελλαδα που θα παιζω με xbox , γενικα αν υπαρχει καποια κοινοτητα καποιο φορουμ που ειναι για xboxone στην Ελλαδα και γνωριζει κανεις θα ηθελα να συμετεχω ας μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 http://www.myxbox.gr/forum/ ...και φυσικά εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κοινότητες αλλά μην περιμένεις και τίποτα πλήρες. Νομίζω η πιο ενεργη ειναι το myxbox.gr Αλλά αυτά που λες θα έπρεπε να είναι απο τους τελευταίους λόγους για την επιλογή σου...Δες πρώτα τι θες απο τα exclusives και ποια κονσόλα σε εξυπηρετεί καλύτερα σε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κοινότητες αλλά μην περιμένεις και τίποτα πλήρες. Νομίζω η πιο ενεργη ειναι το myxbox.gr Αλλά αυτά που λες θα έπρεπε να είναι απο τους τελευταίους λόγους για την επιλογή σου...Δες πρώτα τι θες απο τα exclusives και ποια κονσόλα σε εξυπηρετεί καλύτερα σε αυτά. δεν εχω θεμα με τα αποκλειστικα ειμαι casual gamer να το πω ετσι δλδ τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι και στις δυο κονσολες αρα δεν υπαρχει θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τα multiplatform είναι τα περισσότερα καλύτερα στο ps4. Μεγαλύτερη κοινότητα, πληθώρα σε μεταχειρισμένα, ενδοιασμούς σε exclusives δεν έχεις, τι ειναι αυτό που σε κρατάει απο το να πάρεις ps4 ,χθες; Εγώ είχα πολύ δυσκολότερη επιλογή να κάνω...η δικη σου φαίνεται εύκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ φίλε αυτό το διάστημα παίζω αρκετά Black Ops 3 και δεν υπάρχει ίχνος lag. Όσον αφορά παίκτες μην σε προβληματίζει θα βρεις αρκετούς και από διάφορες κοινότητες όπως το myxbox.gr που έχει αναφερθεί πιο πάνω αλλά και φυσικά μέσα από το insomnia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 δεν εχω θεμα με τα αποκλειστικα ειμαι casual gamer να το πω ετσι δλδ τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι και στις δυο κονσολες αρα δεν υπαρχει θεμα Ρίξε μία ματιά κ στα exclusives να δεις τι σου αρέσει περισσότερο, γιατί μπορεί να σου αρέσει το halo ή το gears ή το forza ή το uncharted κτλ. Επίσης δοκίμασε τα χειριστήρια, το περιβάλλον του λογισμικού κτλ. Για συμπαίχτες έλληνες μην σκας θα βρεις, και καλό θα είναι να βρεις παρέα συγκεκριμένη να παίξεις γιατί είναι πολλά τα "μαργαριτάρια" του ελληνικού online gaming community πίστεψε με.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είστε τυχερούληδες καθώς το PUBLIC επανέφερε την τιμή του Masterchief Collection στα 20 ευρώ. Όσοι πιστοί Halo fans το θέλετε και δεν το πάρετε τώρα για τα campaigns + Spartan Ops και μόνο...θα σας έλεγα τίποτα . Από την μεριά μου ταλανιζόμουν για το τι κονσόλα θα πάρω. Μία πήγαινα PS 4 και την άλλη Xbox One. Τελικά κατέληξα στο δεύτερο αφού στην τιμή των 329 ευρώ πήρα ένα γερό πακέτο και σε συνδυασμό με το Halo: MCC που έχω από καιρό + καμιά 35 τίτλους Xbox One που έχω με την συνδρομή (έστω και νοικιασμένους) δεν μου άφησαν περιθώρια να το σκεφτώ περισσότερο (όχι ότι δεν το σκεφτόμουν 2 χρόνια τώρα). Άντε να μου κάτσει ένα και Halo 5 σε λίγο καιρό. Ξέρω 900p vs 1080p τις περισσότερες φορές αλλά σε 32 ιντσών οθόνη πόσο πρόβλημα να έχω πια; Α και ο ανόητος ο φίλος μου πούλησε το PS 4 που του δώρισα για να πάρει κινητό. Μου αρέσει που λέγαμε ότι θα παίζαμε μαζί. Από δω και πέρα μόνο κολώνιες θα δίνω στις γιορτές. Όταν τελειώσω με κάτι παιχνιδάκια στο 360 θα αρχίσω το One. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είστε τυχερούληδες καθώς το PUBLIC επανέφερε την τιμή του Masterchief Collection στα 20 ευρώ. Όσοι πιστοί Halo fans το θέλετε και δεν το πάρετε τώρα για τα campaigns + Spartan Ops και μόνο...θα σας έλεγα τίποτα . Από την μεριά μου ταλανιζόμουν για το τι κονσόλα θα πάρω. Μία πήγαινα PS 4 και την άλλη Xbox One. Τελικά κατέληξα στο δεύτερο αφού στην τιμή των 329 ευρώ πήρα ένα γερό πακέτο και σε συνδυασμό με το Halo: MCC που έχω από καιρό + καμιά 35 τίτλους Xbox One που έχω με την συνδρομή (έστω και νοικιασμένους) δεν μου άφησαν περιθώρια να το σκεφτώ περισσότερο (όχι ότι δεν το σκεφτόμουν 2 χρόνια τώρα). Άντε να μου κάτσει ένα και Halo 5 σε λίγο καιρό. Ξέρω 900p vs 1080p τις περισσότερες φορές αλλά σε 32 ιντσών οθόνη πόσο πρόβλημα να έχω πια; Α και ο ανόητος ο φίλος μου πούλησε το PS 4 που του δώρισα για να πάρει κινητό. Μου αρέσει που λέγαμε ότι θα παίζαμε μαζί. Από δω και πέρα μόνο κολώνιες θα δίνω στις γιορτές. Όταν τελειώσω με κάτι παιχνιδάκια στο 360 θα αρχίσω το One. Εχεις μεινει κατι μερες πισω μαλλον ή δεν το εψαξες Εδω και μερες εχω αναφερει ολες τις προσφορες για Xbox παιχνιδια http://www.insomnia.gr/topic/598451-forza-motorsport-6-349%E2%82%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C/ Οσο για τους φιλους και κολλητους αστο καλυτερα.Γιαυτο και υπαρχει κινηση στα forums οσον αφορα τα παιχνιδια γιατι στην Ελλαδα μονο αν σου αρεσουν τα pro και το lol αν παιζεις παιχνιδια με φιλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις