garrett156 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 το forza οπως ειναι standalone εχει κανα χρονο gameplay.ουτε να αγορασεις αυτοκινητα ουτε τπτ.το παιχνιδι ειναι για να παιζεις για παντα φαση... 2
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πήρα Forza και halo master chef .. Νομίζω αξίζει το Halo στα 20 ευρώ Σε συνδιασμό με witcher 2 που πήραμε δωρεάν νομίζω υπάρχει υλικό για αρκετό καιρό
zarzonis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πήρα Forza και halo master chef .. Νομίζω αξίζει το Halo στα 20 ευρώ Σε συνδιασμό με witcher 2 που πήραμε δωρεάν νομίζω υπάρχει υλικό για αρκετό καιρό Το Ηalo Master Chief είναι παιχνιδάρα. Στην αρχή το 1 ήταν καλό αλλά δεν με τρέλανε, το 2 με ψιλοξενέρωσε στο τέλος αλλά με το 3 και μετά πορώθηκα. Η αγορά του Halo 3: ODST στα 5 ευρώ είναι επιτακτική. 2
Κάβουρας Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εντωμεταξύ ακόμα δεν εχω ανοίξει την κονσόλα και ήδη εχω 10 retail παιχνίδια με τις προσφορές. Βάλε και του λάιβ, του χρόνου πάλι θα ξαναγοράσουμε. Να είστε καλά παιδιά που βάλατε τις προσφορές.
spartan29gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Χτυπησα και εγω forza 6(σε τετοια τιμη ειναι must have)
zarzonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ήμουν σε δίλημμα αν έπρεπε να πάρω ή όχι το Forza 6 μιας και δεν έχω παίξει αρκετά ακόμη το Forza 5 και τώρα που το αποφάσισα να το πάρω, έχει εξαντληθεί. Κρίμα.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Porsche expansion pack για το Forza 6 τον Μάρτιο. http://busted.gr/porsche-epektasi-gia-to-forza-motorsport-6/ 2
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδιά στο αρχικό setup της κονσόλας στο στάδιο που σου λέει για τον 1 μήνα δωρεάν gold , εαν επιλέξεις no thank you την χάνεις ή μπορείς να την βρείς και να την ενεργοποιήσεις όποια στιγμή θέλεις; Απο τι κατάλαβα το χάνεις.. Βέβαια εχει μέσα και μια κάρτα με 15 ημέρες gold Επρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας .. Τελικά μετα απο αρκετή ώρα κατάφερα να το ενεργοποιήσω μέσα απο τον υπολογιστή και τον λογαριασμό μου στο live απο τα subscriptions.. Μπλέξιμο.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από Prof_Chaos
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Porsche expansion pack για το Forza 6 τον Μάρτιο. http://busted.gr/porsche-epektasi-gia-to-forza-motorsport-6/ 20 ευρώ ρε κερατάδες; Στα νιάτα μας στο NFS Porsche Unleashed είχαμε δυο ντουζίνες Πόρσε τζάμπα.
papeipa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Πολλές εκπτώσεις και καλές προσφορές στα gold deals ,αυτή την εβδομάδα έχει η εα ξεπούλημα . 1
athanasiou2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα μολις αγορασα xbox one αλλα εχω ενα προβλημα οταν το κλεινω απο το χειριστηριο ακουγεται ενας θορυβος σα να δουλευει ενω ειναι κλειστο.σταματαει μονο οταν το βγαλω απο την πριζα.ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει
nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, λογικά είναι το standby του τροφοδοτικού. Ο ίδιο θόρυβος που ενοχλεί και εμένα και γι' αυτό έχω ενεργοποιήσει την επιλογή Energy Saving και όχι το Instant on. Περισσότερα εδώ.
pateras88 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καληπσερα παιδια σκεφτομαι να παρω κονσολα ,γερνω προς το xbox one λογο χαμηλής τιμης στις αγγελίες, απλως εχω τρομαξει με καποια προγματα που διαβαζω του τυπου οτι δεν εχει παίκτες στο online και οτι στην Ελλάδα οι πιο πολυ πανε σε ps4 και θα λαγκαρει σε multiplayer τυπου black ops 3 γιατι θα παιζεις μονο με ξενους κτλπ κτλπ, τι ισχύει ρε παιδια? ειναι ζωντανη η κοινότητα του xbox one στην Ελλάδα ?
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στην Ελλάδα έχουν μάθει "πλέιστέσιο και ξερό ψωμί" οπότε μην περιμένεις κάτι διαφορετικό. Αυτό όμως επηρεάζει μόνο την ευκολία εύρεσης μεταχειρισμένων παιχνιδιών. Τα υπόλοιπα νομίζω πως δεν ευσταθούν. Υπάρχει άφθονο online κοινό και καθόλου lag. Ούτως ή άλλως οι Έλληνες δεν συνδέονται σε ελληνικούς servers, όλες οι συνδέσεις στο εξωτερικό πάνε για όλους μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις