nikosjc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Λύθηκε! Φίλε Harry το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν λειτουργεί. Όμως πάνω κάτω αυτό ήταν το πρόβλημα, το που είναι καταχωρημένο το account! Αν και όλα φαίνονταν ότι ήταν Ελλάδα, προφανώς κάπου είχε φάει σκάλωμα και ηταν δηλωμένος ο λογαριασμός μου αλλού (μάλλον αμέρικα!). Έκανα Account migration που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο και όλα ΟΚ!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά εχθές η Microsoft έδινε δωρεάν σε όλους το Witcher 2 για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Απ'ό,τι βλέπω τώρα είναι ακόμη διαθέσιμο. Είναι και backwards compatible με το Xbox One. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέχρι τις 4 φεβρουαριου ειναι νομιζω δωρεαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Κ γω αυτο διαβασα. Οτι θα ειναι διαθεσιμο μεχρι τις 5 του επομενου βασικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παιζουν καποια ενδιαφερονται πακετα αυτη την περιοδο οσον αφορα το XboxOne για οσους ενδιαφερονται Μερικα απο τα καλα πακετα ειναι http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-500GB-EA-Sports-FIFA-16-5C7-00169.htm Για τους λατρεις του ποδοσφαιρου Και μετα διαφορα στα 329 https://www.skroutz.gr/s/7592811/Microsoft-Xbox-One-1TB-Gears-of-War-Ultimate-Edition-Rare-Replay-Ori-and-the-Blind-Forest.html https://www.skroutz.gr/s/7625079/Microsoft-Xbox-One-1TB-Rise-of-the-Tomb-Raider-Tomb-Raider-Defivitive-Edition.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Far cry 4 12ευρω και 20 η gold edition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 αυτο το 1 μήνα access απο ΕΑ σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις δωρεάν οτι έχει διαθέσιμο και μετα την λήξη του access να μπορείς να το παίξεις ή μπορείς να παίζεις τα ελεύθερα παιχνίδια μόνο όσο είσαι συνδρομητής; Το Tomb raider είναι πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως γι όσους εχουν αμφιβολία για το συγκεκριμένο bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Προφανως το δευτερο ρε φιλε....ειναι δυνατον να σε αφηνε να τα κατεβαζεις και να τα κρατας μετα χωρις να εισαι συνδρομητης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μόνο στα GwG του 360 γίνεται αυτό. Πουθενά αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Προφανως το δευτερο ρε φιλε....ειναι δυνατον να σε αφηνε να τα κατεβαζεις και να τα κρατας μετα χωρις να εισαι συνδρομητης; χαχα το προφανώς μου άρεσε αλλά και το "ρε φίλε" νόστιμο ηταν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ps: Δεν ειμαι fanboy. This is so funny! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι που είμαι Xbox fanboy εδώ και 15 χρόνια (τώρα πια fan-κωλόγερος), το βρίσκω εξίσου αστείο (επιπλέον εν αντιθέσει με τα προηγούμενα mini Xbox, τούτο εδώ κάνει και φασαρία παναθεμά το) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Οταν ανακοινωθει το xbox slim(λογικα στην E3)..στη συσκευασια θα παιρνεις 2 xbox στην τιμη του ενος! ;p Περα απο την πλακα, περιμενω πως και πως να βγει το slim για να παρω xbox επιτελους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παίδες μπορεί να μου απαντήσετε κάτι . Διαβάζω ότι το one είναι συμβατό με το 360. Αυτό ισχύει για digital games η πχ αν έχω σε δισκάκι το πρώτο παλιό gears of War το βάζω και λειτουργεί κανονικά (αναφέρομαι μόνο για single player) Και τέλος είναι όλοι οι τίτλοι συμβατοι? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου μια λίστα που ανανεώνεται . δήλ πέρα των halo κτλ Πχ παιχνίδια ψιλοσπανια όπως nier η lost Odyssey είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panozit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μπορειτε να με βαλετε σε ενα δρομο.. Προσφατα αφορασα το x1 με το lego στα 299 ευρω και επισης αγορασα και το RE 2 revelations το οποιο και τερματισα. Ειμαι λοιπον για καινουριο παιχνιδι και απ οτι βλεπω οι τιμες στο χ1 ειναι τσιμπιμενες. Πως την "βγαζετε" απο παιχνιδια; Θελω να πω, κανετε συνεχεια ανταλλαγες με seven/public για παραδειγμα; σκεφτηκα επισης και την λυση των 360 games με backward compatibility mode που εχω διαβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις