Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μαγκες μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος…θελω να αγορασω τωρα με τις προσφορες ενα xbox one. γνωριζει καποιος αν μεσα στο πακετο θα εχει το παλιο controller η το νεο? λογικα τον καινουργιο δεν θα εχει?…..θελω να εχει το νεο controller με το headphone in και τα διορθωμενα bumpers LB + RB. οριστε και ενα βιντεο που εξηγει τελεια τις διαφορες του πρωτου μοχλου με τον νεο..https://www.youtube.com/watch?v=TO0jD6cx6YU

φιλε στο κουτι του bundle που θα παρεις εχει γραμμενο απο εξω τι περιεχει μεσα στο κουτι και με πιον κοντρολερ ερχεται.

εγω αυτο που πηρα το εγραφε απο εξω οτι εχει αυτο με το 3,5 βυσμα

Δημοσ.

Παιδια με το xbox one ποσο latency/ping σας διχνει;Εμενα 200ms και μου φαινεται παρα πολυ.Δεν ξερω τωρα αν ειναι δικο μου το προβλημα η του xbox live οι servers να μην ειναι τοσο καλοι.Παντως στη γραμμη εντολων κανω ping σε google.com και πιανω 15ms

Δημοσ.

Παιδια με το xbox one ποσο latency/ping σας διχνει;Εμενα 200ms και μου φαινεται παρα πολυ.Δεν ξερω τωρα αν ειναι δικο μου το προβλημα η του xbox live οι servers να μην ειναι τοσο καλοι.Παντως στη γραμμη εντολων κανω ping σε google.com και πιανω 15ms

Και εμένα το test 200 μου βγάζει ενώ σε pc games  έχω από 49-60.

Δημοσ.

Και σε εμενα 200 βγαζει το ιδιο και σε ενα φιλο μου που το δοκιμασε, και εχω καλη συνδεση 50 mbps και συνδεδεμενο το xbox με ethernet.

Δημοσ.

Και εγω στο pc εχω πολυ καλο ping.Μαλλον παιδες κατι με τους server και την αποσταση τους απο Ελλαδα παιζει ωστε να εχουμε ολοι ιδιο latency.Κοιταξα τους server της micro και βλεπω βρισκονται σε Ιρλανδια,Ολλανδια,Γερμανια 2 servers και Αγγλια To be announced.Μου κανει εντυπωση τετοια καθυστερηση

Δημοσ.

ο ping server της MS για το xbox one ειναι στο seattle.απο εκει παιρνετε το ping και ειναι τοσο υψηλο και λανθασμενο,αλλα λογικο με τετοια αποσταση.στα παιχνιδια το ping εξαρταται απο τον server του εκαστοτε παιχνιδιου.Με λιγα λογια το ping που βγαζει το xbox δεν λεει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω γράψει και σε άλλο θέμα αλλά δεν είχα απάντηση. Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει.

Έχω gold συνδρομή με δηλωμένη πιστωτική κάρτα. Μπαίνω στο www.xbox.com/el-GR/ επιλέγω τα games with gold και το παιχνίδι που θέλω (πχ dirt showdown - όσο ήταν ενεργό) και με πετάει στο marketplace.xbox.com/el-GR. Επιλέγω να το "αγοράσω", μου ανοίγει το παράθυρο του παιχνιδιού με τιμή free, όμως μου γράφει "You have no valid payment options on file" και επιλογή για Change Payment Options. Προσπάθησα να με ξαναδηλώσω ως χρήστη όμως μου έχει επιλεγμένη μόνο την Αμερική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γραφτώ! Καμία ιδέα τι κάνω λάθος? Γιατί στο www.xbox.com/el-GR/ όταν συνδέομαι αναγνωρίζει ότι έχω gold συνδρομή (το καταλαβαίνω από τα banners που πριν συνδεθώ λένε να γίνω συνδρομιτής ενώ όταν συνδέομαι λένε "ευχαριστούμε που είστε συνδρομιτής, κλπ), ενώ στο marketplace μου λέει ότι δεν έχω δηλώσει τρόπο πληρωμής? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το έχω γράψει και σε άλλο θέμα αλλά δεν είχα απάντηση. Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει.

Έχω gold συνδρομή με δηλωμένη πιστωτική κάρτα. Μπαίνω στο www.xbox.com/el-GR/ επιλέγω τα games with gold και το παιχνίδι που θέλω (πχ dirt showdown - όσο ήταν ενεργό) και με πετάει στο marketplace.xbox.com/el-GR. Επιλέγω να το "αγοράσω", μου ανοίγει το παράθυρο του παιχνιδιού με τιμή free, όμως μου γράφει "You have no valid payment options on file" και επιλογή για Change Payment Options. Προσπάθησα να με ξαναδηλώσω ως χρήστη όμως μου έχει επιλεγμένη μόνο την Αμερική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γραφτώ! Καμία ιδέα τι κάνω λάθος? Γιατί στο www.xbox.com/el-GR/ όταν συνδέομαι αναγνωρίζει ότι έχω gold συνδρομή (το καταλαβαίνω από τα banners που πριν συνδεθώ λένε να γίνω συνδρομιτής ενώ όταν συνδέομαι λένε "ευχαριστούμε που είστε συνδρομιτής, κλπ), ενώ στο marketplace μου λέει ότι δεν έχω δηλώσει τρόπο πληρωμής? Ευχαριστώ!

Εχεις συνδεσει καποια πιστωτικη ή προπληρωμενη καρτα με τον λογαριασμο σου;

Δημοσ.

Λογικά κάνει ping στην Αμερική για να είναι τόσο πολύ.

Με Αγγλία έχουμε γύρω στα 100ms και Γερμανία λιγότερο...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουν 300.000 servers (Azure Cloud) και να μην βρίσκει κάτι πιο κοντινό (αν όχι στην Ελλάδα, τουλάχιστον στας Ευρώπας).

Δημοσ.

Ποιος λέει ότι ο server που χρησιμοποιείται για το τεστ χρησιμοποιείται και για όλα τα υπόλοιπα; Πιστεύω πως δεν έχει καμια σημασία το νούμερο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις συνδεσει καποια πιστωτικη ή προπληρωμενη καρτα με τον λογαριασμο σου;

Ναι φίλε μου, στο xbox φαίνεται κανονικά και κάνω αγορές, όπως και στο site της ms στον λογαριασμό μου. Το περίεργο είναι ότι στο site της ms στις πληροφορίες χρέωσης έχει ένα μενου επιλογών για λογαριασμό GR αλλά και US(?). Στον GR είναι από κάτω τα στοιχεία μου και η κάρτα. Στον US δεν έχει τίποτα. Όταν πάω να κάνω αγορά λοιπόν προφανώς "βλέπει" τον US που δεν ξέρω καν τι είναι, λογικά το βγάζει αυτόματα, εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να κάνω us λογαριασμό!

Δημοσ.

Ναι φίλε μου, στο xbox φαίνεται κανονικά και κάνω αγορές, όπως και στο site της ms στον λογαριασμό μου. Το περίεργο είναι ότι στο site της ms στις πληροφορίες χρέωσης έχει ένα μενου επιλογών για λογαριασμό GR αλλά και US(?). Στον GR είναι από κάτω τα στοιχεία μου και η κάρτα. Στον US δεν έχει τίποτα. Όταν πάω να κάνω αγορά λοιπόν προφανώς "βλέπει" τον US που δεν ξέρω καν τι είναι, λογικά το βγάζει αυτόματα, εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να κάνω us λογαριασμό!

Στο xbox.com τέρμα κάτω δοκίμασε να αλλάξεις από English (United States) σε Ελληνικά (Ελλάδα). Η διεύθυνση τώρα θα πρέπει να έχει αυτή τη μορφή -> http://www.xbox.com/el-GR/Τώρα θα μπορείς να κάνεις αγορές απ το ελληνικό store και αυτό λογικά θα λύσει το προβλημά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...