bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλώς ή κακώς ισχύει αυτό με τα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Είτε για να αγοράσεις, είτε για να πουλήσεις multiplatform/3rd party games, είναι πιο εύκολο/γρήγορο για PS4. Αντίστροφα -υποθέτω- ότι στην αγορά της Αμερικής σε ένα craigslist, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με μεταχειρισμένα στο One... αν και εκεί έχει περισσότερη πέραση το digital. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Digital > all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλώς ή κακώς ισχύει αυτό με τα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Είτε για να αγοράσεις, είτε για να πουλήσεις multiplatform/3rd party games, είναι πιο εύκολο/γρήγορο για PS4. Αντίστροφα -υποθέτω- ότι στην αγορά της Αμερικής σε ένα craigslist, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με μεταχειρισμένα στο One... αν και εκεί έχει περισσότερη πέραση το digital. Πολύ πιο εύκολο και γρήγορο εννοείται, αλλά οι τιμές ξεφτιλίζονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Επειδή δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το δωρεάν μήνα για το Gold, πήρα τηλέφωνο και μου έκαναν δώρο ένα μήνα. Κατέβασα το Killer Instinct που είναι δωρεάν αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω το Dirt Showdown που είναι επίσης δωρεάν. Όταν ψάχνω το παιχνίδι από το Xbox One, μου βγάζει αντί για τιμή δωρεάν, bundle only. Όταν πάω από τον υπολογιστή, ενώ λέει ότι είναι δωρεάν για Gold Members, μόλις συνεχίζω μου βγάζει τιμή 14.99. Κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ βρίσκω το παιχνίδι, πατάω το bundle only και μου βγάζει μήνυμα "We did not find anything". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ βρίσκω το παιχνίδι, πατάω το bundle only και μου βγάζει μήνυμα "We did not find anything". Το έλυσα το πρόβλημα ως εξής. Πήγα από τον υπολογιστή στο xbox marketplace και το πήρα από εκεί. Αν κι έλεγε τιμή 14.99, δε χρεώθηκα. Μετά το εμφάνισε στα διαθέσιμα παιχνίδια στο Xbox και το κατέβασα κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το έλυσα το πρόβλημα ως εξής. Πήγα από τον υπολογιστή στο xbox marketplace και το πήρα από εκεί. Αν κι έλεγε τιμή 14.99, δε χρεώθηκα. Μετά το εμφάνισε στα διαθέσιμα παιχνίδια στο Xbox και το κατέβασα κανονικά. Θέλει πιστωτική για να κατεβάζεις τα παιχνίδια του 360 ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πλαίσιο/Public βγάλανε Xbone στα €299 (λίγο αργά βέβαια, αλλά ΟΚ). Καλό πακετάκι είναι αυτό στα €329:http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-1%CE%A4%CE%92-Gears-of-War-Rare-Replay-Ori.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) cdkeys forza horizon 2 21 ευρω.... Gears of war DE 23 ευρω....Ξερει κανεις αν ισχυει ακομα η προσφορα με τα 2,3,judgment ? η εληξε στις 31/12 ? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από papeipa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 τελειωσα το gears of war 2 σημερα τι παιχνιδαρα ηταν αυτη? να ναι καλα η ms με το bc που μου εδωσε την ευκαιρια να το παιξω μια και δεν ειχα ποτε xbox360 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πλαίσιο/Public βγάλανε Xbone στα €299 (λίγο αργά βέβαια, αλλά ΟΚ). Καλό πακετάκι είναι αυτό στα €329: http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-1%CE%A4%CE%92-Gears-of-War-Rare-Replay-Ori.htm Πολύ ολοκληρωμένο πακέτο για την πιο ολοκληρωμένη κονσόλα. Με 329 δηλαδή θα έχεις το rare replay, που αυτό μεταφράζεται με το ότι θα έχεις στο one περισσότερα n64 games από το wii u+τα υπόλοιπα, ένα πολύ αξιόλογο remastered της μάνας όλων των tps και ένα από τα καλύτερα platforms που βγήκαν τελευταία. Πιστεύω ότι ειναι πολύ καλή περίπτωση ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι στα ίδια λεφτά παίρνει ps4! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και το Forza Limited bundle ειναι καλη ευκαιρια καθως εχει την χαμηλοτερη τιμη της αγορας και απο τις χαμηλοτερες στην Ευρωπη αυτη την στιγμη http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-Limited-Edition-Forza-Motorsport-6-Bundle-1-TB-KF6-00038.htm Επισης βλεπω ωραια τιμουλα για Metal Gear Solid V στο Γαλλικο Αμαζον στα 25ευρω χωρις μεταφορικα τιμη Ελλαδας 54+ https://www.skroutz.gr/s/6724175/Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain-XBOX-ONE.html Επισης οπως εχω αναφερει και πιο πισω στο Αγγλικο Αμαζον το Halo 5 φθηνοτερο απο το Halo MCC http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=halo+5&rh=i%3Aaps%2Ck%3Ahalo+5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 παιδια σημερα παρατηρησα οτι αν και κλειστο το Χ1 εκανε θορυβο ( σαν να μπηκε σε sleep mode ) και ηταν και καπως ζεστο. Το εβγαλα τελικα τελειως απο το ρευμα. Υπαρχει καποιο θεμα λετε η σε ολα γινεται αυτο; (Δεν κατεβαζα καποιο παιχνιδι ουτε ειχα συνδεδεμενο και controller για να φορτισει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 παιδια σημερα παρατηρησα οτι αν και κλειστο το Χ1 εκανε θορυβο ( σαν να μπηκε σε sleep mode ) και ηταν και καπως ζεστο. Το εβγαλα τελικα τελειως απο το ρευμα. Υπαρχει καποιο θεμα λετε η σε ολα γινεται αυτο; (Δεν κατεβαζα καποιο παιχνιδι ουτε ειχα συνδεδεμενο και controller για να φορτισει) Θα έκανε κάποιο update τότε. Αν θέλεις να κλείσει εντελώς η κονσόλα κρατάς πατημένο το Power button για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει. Επίσης αν θυμάμαι καλά μπορείς να το αλλάξεις αυτό και μέσα από τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro98 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ρε μαγκες μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος…θελω να αγορασω τωρα με τις προσφορες ενα xbox one. γνωριζει καποιος αν μεσα στο πακετο θα εχει το παλιο controller η το νεο? λογικα τον καινουργιο δεν θα εχει?…..θελω να εχει το νεο controller με το headphone in και τα διορθωμενα bumpers LB + RB. οριστε και ενα βιντεο που εξηγει τελεια τις διαφορες του πρωτου μοχλου με τον νεο..https://www.youtube.com/watch?v=TO0jD6cx6YU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις