Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το παιχνίδι λέει τίποτα γενικά; http://www.metacritic.com/game/xbox-one/the-crew Δυστηχως ανοικει στην κατηγορια που πρεπει να το ενοικιασεις να δεις μηπως σου αρεσει,και στο xbox στην Ελλαδα αυτο ειναι δυστηχως πολυτελεια. Χωρις να ειμαι κατοχος κανενος next gen συστηματος απλα κοιτοντας για μελλοντικα θεωρω οτι η ψαλιδα θα κλεισει αν συνεχισει η ms να εχει τετοια υποστιριξη στο μηχανιμα της.....εννοω σε παιχνιδια και υπηρεσιες γιατι καλος η κακος τα παιχνιδια κανουν την διαφορα και ετσι ο υποψηφιος αγοραστης θα καταληξει καπου...αυτη την στιγμη αν επαιρνα κονσολα θα ηταν το xbox παντως δειχνει πιο ελκυστικο το line up του βεβαια οι τιμες των παιχνιδιων ειναι στα υψη σχετικα με την παλιοτερη γενια που διεθετα ps3 και δυστιχως εδω στην ελλαδα 9/10 εχουν ps4 οποτε ειναι και δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενα παιχνιδια...παντως ο ανταγωνισμος κανει ΜΟΝΟ καλο και το εχουμε δει περιτρανα σε αυτην την γενια Εγω παλι αν δεν ειχα καθολου κονσολα παλι το play θα αγοραζα παρολο που το Xbox ειναι στα σχεδια μου(καθυστερει λογω του pc περισσοτερο).Αναφερω μερικα θετικα του Playstation τα οποια βεβαια ειναι αρνητικα για το Xbox,παντα για Ελληνικα δεδομενα. 1)Υψηλες τιμες παιχνιδιων.Οχι οτι και το Play δεν εχει υψηλες τιμες αλλα το να βλεπεις παιχνιδια οπως το Sunset παιχνιδι 1+ετους σε τετοια τιμη https://www.skroutz.gr/s/5138725/Sunset-Overdrive-XBOX-%CE%9F%CE%9D%CE%95.html?from=catspan,αλλα και αλλα οπως https://www.skroutz.gr/c/1418/Xbox_One.html?from=catspan&keyphrase=forza δεν ειναι οτι το καλυτερο Ακομα και το Halo MCC ανεβηκε η τιμη του στα 40ευρω.... 2)Η συνδρομη.Αυτο παει με βαση την τωρινη περιοδο παντα που αυτη την στιγμη η συνδρομη βρισκεται σε Playstation επιπεδα ενω ανεκαθεν ηταν φθηνοτερη,δυστηχως ανεβηκε η τιμη της. 3)Διαθεσιμοτητα.Αυτο φενεται και παραπανω οτι λιγα ειναι τα καταστηματα που φερνουν τα παιχνιδια του Xbox.Μετα πως να πεσουν οι τιμες. Αυτο επισης οδηγει και στο επομενο 4)Οι ενοικιασεις.Μιας και δεν εχουμε την δυνατοτητα οπως στο Pc με τον Θειο να δοκιμασουμε τα παιχνιδια πριν τα παιξουμε,οι ενοικιασεις ειναι μονοδρομος σε αυτο.Και δυστηχως στην Ελλαδα τα περισσοτερα video club,κυριως το Seven,φερνουν σχεδον αποκλειστικα playstation 4 παιχνιδια και ελαχιστα,μετρημενα στα δαχτυλα παιχνιδια του Xbox. Και αλλα βεβαια πανω στα παραπανω. Δηλαδη ακομα και να θελεις να πας στο Xbox ειναι υπερβολικα πολλοι οι περιορισμοι που εχεις στην Ελλαδα,σαν να σε υποχρεωνουν σχεδον να παρεις Playstation 4 δυστηχως. Μονη σωτηρια ειναι οι αγγελιες αλλα και εκει δυστηχως ειναι πεσμενα τα πραγματα ακριβως λογω μικρης μεριδας κατοχων Xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι, είδα κάτι κριτικές για το The Crew και μου φαίνεται θα πάω πάσο. Εδώ ζήτημα να έχω φτάσει στο 5% του Forza 6, δεν χρειάζομαι άλλο τέτοιο ραλάκι. Απλώς αναρωτιόμουν αν άξιζε τίποτα (για το μέλλον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro98 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 σε ορισμενα mediamarkt του εξωτερικου βρηκα το xbox one 500gb + fifa 16 = 319E. λετε να την κανουν και εδω την ιδια προσφορα τωρα στις εκπτωσεις?…χλωμο…..επισης βρηκα xbox one 500gb 270e... https://shop.mediamarkt.ch/de/gaming/microsoft-xbox-one/xbox-one-konsolen/microsoft-xbox-one-500-gb-lego-the-movie-multilingual/idp8k78jiftu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι, είδα κάτι κριτικές για το The Crew και μου φαίνεται θα πάω πάσο. Εδώ ζήτημα να έχω φτάσει στο 5% του Forza 6, δεν χρειάζομαι άλλο τέτοιο ραλάκι. Απλώς αναρωτιόμουν αν άξιζε τίποτα (για το μέλλον). Γενικώς έχουν βγει φόλα τα always online racers και δικαίως θα έλεγα... Τα ίδια και το NFS: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/need-for-speed Καλύτερα τα exclusive racers (Driveclub/Forza)... σε ορισμενα mediamarkt του εξωτερικου βρηκα το xbox one 500gb + fifa 16 = 319E. λετε να την κανουν και εδω την ιδια προσφορα τωρα στις εκπτωσεις?…χλωμο…..επισης βρηκα xbox one 500gb 270e... https://shop.mediamarkt.ch/de/gaming/microsoft-xbox-one/xbox-one-konsolen/microsoft-xbox-one-500-gb-lego-the-movie-multilingual/idp8k78jiftu Η Ελβετία έχει φράγκο, όχι ευρώ, άρα στο link κοστίζει περίπου €249 (πασατέμπος για τον μέσο Ελβετό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) fullgore συμφωνω μαζι σου απλα εχω διαφορετικο σκεπτικο, 1)ποτε δεν ειχα xbox οποτε ολα τα remaster του 360 ειναι καλοδεχουμενα αν προσφερουν μια Α εμπειρια ενω για το ps4 ισχυει το αναποδο εχοντας τερματισει και κατευχαριστηθει τα uncharted,god of war δεν μου λενε κατι 2)τα racing...σαν λατρης που ειμαι πιστευω το xbox ειναι πιο κοντα στις επιθυμιες μου 3)ζω σε μερος που δεν υπαρχουν video club κλπ οποτε η ενοικιαση δεν υπαρχει για μενα οποτε εν μερη αδιαφορο βεβαια απο δω μεσα η και απο κανα Public κλπ υπαρχουν πολλες περισσοτερες επιλογες στο ps4 για μεταχειρισμενα αυτος ειναι ενας ποντος στην σονυ 4)το απιστευτο του χειριστηριο γενικα συμφωνω μαζι σου στην ελλαδα λιγο πολυ θες δεν θες πας προς σονυ πλευρα γιατι εχεις περισσοτερες επιλογες,παντως αντικειμενικα αν εχει καποιος ενα αξιοπρεπες pc ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια που θα σε κανουν να παρεις τις κονσολες νεας γενιας σε αντιθεση με την προηγουμενη...και μιλαω μονο ποικιλια τιτλων οχι για performance εντελει ο καθενας επιλεγει αναλογα τις αναγκες και την τσεπη του αν και μου εχει λειψει απο προπερσυ που εδωσα το ps3 η ανεση του καναπε αν και πιστευω οτι μετα το καλοκαιρι θα τσιμπησω καποια κονσολα ωστε να χαρω καποια απο τα ΑΑΑ παιχνιδια τους Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από babis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για οποιον ενδιαφερεται(δεν γνωριζω αν ειναι λαθος του Amazon)πετυχα το Halo 5 στις 25λιρες δηλαδη γυρω στα 33ευρω http://www.amazon.co.uk/Halo-5-Guardians-Xbox-One/dp/B00D781W3Q/ref=sr_1_14?s=videogames&ie=UTF8&qid=1452479274&sr=1-14&keywords=xbox+one με τα μεταφορικα παει λιγο παραπανω αλλα πρεπει να βγαινει και παλι αρκετα φθηνοτερα απο Ελλαδα https://www.skroutz.gr/s/6561030/Halo-5-Guardians-XBOX-ONE.html?from=catspan Υποψην οτι στα αλλα αμαζον το βλεπω στα 58ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 fullgore συμφωνω μαζι σου απλα εχω διαφορετικο σκεπτικο, 1)ποτε δεν ειχα xbox οποτε ολα τα remaster του 360 ειναι καλοδεχουμενα αν προσφερουν μια Α εμπειρια ενω για το ps4 ισχυει το αναποδο εχοντας τερματισει και κατευχαριστηθει τα uncharted,god of war δεν μου λενε κατι 2)τα racing...σαν λατρης που ειμαι πιστευω το xbox ειναι πιο κοντα στις επιθυμιες μου 3)ζω σε μερος που δεν υπαρχουν video club κλπ οποτε η ενοικιαση δεν υπαρχει για μενα οποτε εν μερη αδιαφορο βεβαια απο δω μεσα η και απο κανα Public κλπ υπαρχουν πολλες περισσοτερες επιλογες στο ps4 για μεταχειρισμενα αυτος ειναι ενας ποντος στην σονυ 4)το απιστευτο του χειριστηριο γενικα συμφωνω μαζι σου στην ελλαδα λιγο πολυ θες δεν θες πας προς σονυ πλευρα γιατι εχεις περισσοτερες επιλογες,παντως αντικειμενικα αν εχει καποιος ενα αξιοπρεπες pc ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια που θα σε κανουν να παρεις τις κονσολες νεας γενιας σε αντιθεση με την προηγουμενη...και μιλαω μονο ποικιλια τιτλων οχι για performance εντελει ο καθενας επιλεγει αναλογα τις αναγκες και την τσεπη του αν και μου εχει λειψει απο προπερσυ που εδωσα το ps3 η ανεση του καναπε αν και πιστευω οτι μετα το καλοκαιρι θα τσιμπησω καποια κονσολα ωστε να χαρω καποια απο τα ΑΑΑ παιχνιδια τους Φίλε μου αν γουστάρεις xbox πάρε xbox μην κάθεσαι κ σκέφτεσαι 500 λεπτομέρειες όπως ενοικίαση, μεταχειρισμένα, ελληνική αγορά κτλ..!Από τη στιγμή που σου αρέσει το halo κτλ δεν έχεις άλλη επιλογή..!Θα σε πάω σε εποχή xbox 360, όπου φαντάζομαι στην Ελλάδα πάλι το xbox είχε μικρότερη αγορά!Να νοικιάσω δεν είχε πουθενά κυριολεκτικά, αλλά στην αγορά των μεταχειρισμένων έβρισκα τα πάντα ακόμα και κανούρια και δεν έδωσα πάνω από 40 ευρώ για παιχνίδι..!Μην ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός!Επίσης σε μια τεράστια αγορά όπως του playstation, φαντάσου ότι δεν θα αγοράζεις πάντα, αλλά θα θες κ να πουλήσεις κάποια στιγμή και πίστεψε με θα έχεις τον κάθε άσχετο που αγόρασε playstation γιατί το έχουν όλοι να σου ξεφτιλίζει τις τιμές..!Η εμπειρία μου από το community του xbox σε αγορες κ πωλήσεις που έκανα εδώ και χρόνια είναι πολύ θετική..!Τέλος αν έχεις gold συνδρομή έχει τρελές εκπτώσεις..μέσα στα Χριστούγεννα επαιρνες fifa 16 στα 30 ευρώ..tomb raider το καινούριο στα 40...χώρια τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα..!Τέλος ξέρω άτομα που έχουν και τις 2 κονσόλες και πάιζουν online μόνο στο xbox one..τα συμπεράσματα δικά σου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου αν γουστάρεις xbox πάρε xbox μην κάθεσαι κ σκέφτεσαι 500 λεπτομέρειες όπως ενοικίαση, μεταχειρισμένα, ελληνική αγορά κτλ..!Από τη στιγμή που σου αρέσει το halo κτλ δεν έχεις άλλη επιλογή..!Θα σε πάω σε εποχή xbox 360, όπου φαντάζομαι στην Ελλάδα πάλι το xbox είχε μικρότερη αγορά!Να νοικιάσω δεν είχε πουθενά κυριολεκτικά, αλλά στην αγορά των μεταχειρισμένων έβρισκα τα πάντα ακόμα και κανούρια και δεν έδωσα πάνω από 40 ευρώ για παιχνίδι..!Μην ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός!Επίσης σε μια τεράστια αγορά όπως του playstation, φαντάσου ότι δεν θα αγοράζεις πάντα, αλλά θα θες κ να πουλήσεις κάποια στιγμή και πίστεψε με θα έχεις τον κάθε άσχετο που αγόρασε playstation γιατί το έχουν όλοι να σου ξεφτιλίζει τις τιμές..!Η εμπειρία μου από το community του xbox σε αγορες κ πωλήσεις που έκανα εδώ και χρόνια είναι πολύ θετική..!Τέλος αν έχεις gold συνδρομή έχει τρελές εκπτώσεις..μέσα στα Χριστούγεννα επαιρνες fifa 16 στα 30 ευρώ..tomb raider το καινούριο στα 40...χώρια τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα..!Τέλος ξέρω άτομα που έχουν και τις 2 κονσόλες και πάιζουν online μόνο στο xbox one..τα συμπεράσματα δικά σου.. Πολυ αντικειμενικος ησουν.....ΔΕΝ ομως... Επισης οχι μην καθεται να σκεφτεται πραγματα που προφανως θα του σωσουν την τσεπη ετσι?? Οσο για το Xbox τι μου βαζεις τωρα διπλα διπλα???οχι μονο ηταν αρκετα φθηνοτερο απο το Ps3 αλλα ειχε και για αυτο το λογο πολυ καλυτερες πωλησεις ακομα και στην Ελλαδα.Και το Seven πχ 2 στηλες με παιχνιδια Xbox360 εχει ενω για το XboxOne σε 2 χρονια μολις 5 παιχνιδια. Επισης αυτο που γραφεις για το μακρυ και το κοντο η ειρωνια ειναι οτι εν μερη παει και για αυτα που εγραψες εσυ. Και τελος εχω φιλους απο την σχολη που εχουν Ps4 και XboxOne και περαν των exclusives του Xbox ολα τα αλλα online τα παιζουν στο Playstation λογω περισσοτερου κοσμου(οπως μου λενε τουλαχιστον).Τα συμπερασματα δικα σου Α και υποψην οτι οταν καθεται ο αλλος και το ψαχνει πριν αγορασει κονσολα ειναι κατι το καλο και λεγεται ερευνα αγορας.Απο τα δυνατοτερα πραγματα που εχουμε σαν καταναλωτες ειδικα τωρα και με το Internet,αρα παρακαλω πολυ μην γραφουμε οτι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αντικειμενική άποψη δυστηχώς δεν υπάρχει.Σε παραπέμπω στην αρχική μου απάντηση προς το παιδί που ρώτησε ποια κονσόλα να πάρει..!Τα γούστα είναι γούστα και αν γουστάρει το παιδί και το όποιο παιδί το halo, το forza και τα παιχνίδια του 360, καλά θα κάνει να πάρει το μηχάνημα που τα παίζει και να τα χαρεί..!Στον κόσμο του gaming που ασχολούμαι κοντά 20 χρόνια τώρα και είχα σχεδόν τα πάντα από κονσόλες, καλά θα κάνει ο καθένας να παίρνει κ να παίζει τα παιχνίδια που τον διασκεδάζουν, γιατί αυτό είναι το νόημα του gaming..Τώρα αν θες εσύ να βγάλεις από τη μύγα ξύγγι και να διαμορφώσεις την οικονομική πολιτική της MS κ της Sony όπως σε βολεύει εσένα, στείλτους ένα βιογραφικό και μια επιστολή με τις απόψεις σου και εύχομαι να σε προσλάβουν για το καλό όλων μας ! Επίσης το forum υπάρχει για να λέει ο καθένας την άποψη του, γι αυτό γράφεις κ συ γι αυτό γράφω κ εγώ..!Τώρα το αν κάποιος γράφει ότι να ναι κ ποιος είναι αυτός, θα το κρίνουμε όλοι εμείς οι αναγνώστες..! Τέλος πίστεψέ με γνωρίζω πολύ καλά την αγορά η οποία τυχαίνει να έχει πάντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά, ενώ η δευτερογενής αγορα σου δίνει την δυνατότητα να είσαι κ πωλητής χωρίς να έχεις μαγαζί, και πάλι αν γουστάρεις xbox για τα παιχνίδια του, θα κάνεις έρευνα αγοράς για το xbox...τι να κάνουμε τώρα με το ζόρι και με τον skroutz αγκαλιά παντρειά δεν γίνεται.. Καταστοφολογία και μιζέρια δεν είναι έννοιες που ταιριάζουν σε ένα hobby, μια χαρά φθηνά παιχνίδια θα βρεις κ στο xbox one..και χωρίς πολύ ψάξιμο, στα δίνει το ίδιο το store της ms.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν θυμαμαι να του ειπα να μην παρει Xbox με τα παραπανω απλα ανεφερα καποια αρνητικα πραγματα που εχει αυτη την στιγμη η Ελληνικη αγορα και που καλως ειναι να αναφερονται για ολους τους μελλοντικους αγοραστες. Αν του αρεσαν μονο τα Exclusives του Xbox οπως αναφερεις παραπανω προφανως και θα ειχε παρει την κονσολα χωρις δευτερη σκεψη. Αλλωστε κατι που προσπερασες στα γρηγορα ειναι οτι μιλαμε για αγορα προς το καλοκαιρι μερια αρα σε μισο χρονο πολλα μπορει να εχουν αλλαξει στο κεφαλι του καθε ενδιαφερομενου,αναλογα και με το τι ειναι διαθεσιμο βεβαια. Επισης εγω αν δεις ανεκαθεν μιλαω για κουτατα παιχνιδια που ξερω οτι ενδιαφερουν και τους περισσοτερους που εκει οι τιμες ειναι δυστηχως τραγικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν διαφωνώ, η ελληνική αγορά γενικά έχει πολλά αρνητικά και η γκρίνια σου για τις τιμές του xbox one στην Ελλάδα, βάσει πωλήσεων είναι σίγουρα δικαιολογημένη, αλλά σε κάποιο σημείο χάνουμε κ το νόημα..! 1)ποτε δεν ειχα xbox οποτε ολα τα remaster του 360 ειναι καλοδεχουμενα αν προσφερουν μια Α εμπειρια ενω για το ps4 ισχυει το αναποδο εχοντας τερματισει και κατευχαριστηθει τα uncharted,god of war δεν μου λενε κατι 2)τα racing...σαν λατρης που ειμαι πιστευω το xbox ειναι πιο κοντα στις επιθυμιες μου 3)ζω σε μερος που δεν υπαρχουν video club κλπ οποτε η ενοικιαση δεν υπαρχει για μενα οποτε εν μερη αδιαφορο βεβαια απο δω μεσα η και απο κανα Public κλπ υπαρχουν πολλες περισσοτερες επιλογες στο ps4 για μεταχειρισμενα αυτος ειναι ενας ποντος στην σονυ 4)το απιστευτο του χειριστηριο Τι ακριβώς να πεις σε ένα άτομο που σου λέει τα παραπάνω κ πώς να τον βοηθήσεις να αποφασίσει με βάση τις "άδικες" ελληνικές τιμές και τον κόσμο των μεταχειρισμένων παιχνιδιών?Να πάρει ps4 για να κερδίσει ακριβώς τι οικονομικά?Και να μην παίξει τα παιχνίδια που γουστάρει περισσότερο? Τέλος και εγώ είμαι του "κουτάτου" παιχνιδιού 1000% για λόγους συλλεκτικούς, αλλά θα πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να γνωρίζει τι παίζει κ στο εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα, γιατί παίζουν προσφορές που δεν τις χάνεις έυκολα και ας μην έχουν κ κουτί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Επειδη απο εμενα ξεκινησε αυτο εχω να πω οτι το θεμα τις επιλογης ειναι καθαρα υποκειμενικο οι κονσολες ειναι οι ιδιες πανω κατω και εχουν και οι 2 θετικα και αρνητικα η επιλογη του καθενος βασιζεται αφενος στην τσεπη του και αφετερου στα γουστα του,δυστυχως ζουμε στην χωρα που gaming=sony και pro και φαινεται αυτο ξεκαθαρα στις πωλησεις,μακαρι να ηταν τοσο δυνατο το line up των κονσολων να μας ψησουν να τις παρουμε dayone αλλα προς το παρον δεν υπαρχει αυτο το 'κλικ' που επρεπε να χει γινει συμπληρωνοντας 2 χρονια,οι εταιριες δειχνουν οτι εχουν επιλεξει τον ευκολο δρομο ειτε fps με το κιλο ειτε Milking παλιων επιτυχημενων τιτλων που ομως δεν προσφερουν κατι παραπανω απο μεγαλυτερες αναλυσεις και καλυτερο frame rate για αυτο ειπα οτι αυτη την στιγμη το xbox δειχνει πιο ελκυστικο τωρα αν αλλαξουν οι ισορροπιες με τα νεα exclusive τις sony δεν το γνωριζει κανεις...παντως και οι 2 κονσολες εχουν κανει πολυ καλες πωλησεις για τα δεδομενα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μα πιο πολυ απαντηση σε αυτα που ελεγες ειπα παρα για τον ενδιαφερομενο να του πω για Ps4 να παρει. Εννοειται οτι πιο πολυ τον συμφερει το Xbox με βαση τα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Επειδη απο εμενα ξεκινησε αυτο εχω να πω οτι το θεμα τις επιλογης ειναι καθαρα υποκειμενικο οι κονσολες ειναι οι ιδιες πανω κατω και εχουν και οι 2 θετικα και αρνητικα η επιλογη του καθενος βασιζεται αφενος στην τσεπη του και αφετερου στα γουστα του,δυστυχως ζουμε στην χωρα που gaming=sony και pro και φαινεται αυτο ξεκαθαρα στις πωλησεις,μακαρι να ηταν τοσο δυνατο το line up των κονσολων να μας ψησουν να τις παρουμε dayone αλλα προς το παρον δεν υπαρχει αυτο το 'κλικ' που επρεπε να χει γινει συμπληρωνοντας 2 χρονια,οι εταιριες δειχνουν οτι εχουν επιλεξει τον ευκολο δρομο ειτε fps με το κιλο ειτε Milking παλιων επιτυχημενων τιτλων που ομως δεν προσφερουν κατι παραπανω απο μεγαλυτερες αναλυσεις και καλυτερο frame rate για αυτο ειπα οτι αυτη την στιγμη το xbox δειχνει πιο ελκυστικο τωρα αν αλλαξουν οι ισορροπιες με τα νεα exclusive τις sony δεν το γνωριζει κανεις...παντως και οι 2 κονσολες εχουν κανει πολυ καλες πωλησεις για τα δεδομενα τους Εντάξει απλά συζήτηση κάνουμε δεν τρέχει τίποτα..Απλά παραξενεύτηκα που σου αρέσουν τόσο πολύ τα exclusive του xbox κ το σκέφτεσαι γιατί και μελλοντικά να το πας το θέμα τα exclusives είναι exclusives δεν αλλάζει κάτι..!Εγώ π.χ. γουστάρω με 1000 halo από το 1ο που βγήκε, και ήταν ο μόνος λόγος που πήρα τότε το xbox,!.Εννοείται πως δεν θα με χαλούσε κ το ps4 μην τρελαθούμε κιόλας και ευχαριστήθηκα όλες τις προηγούμενες κονσόλες της sony..απλά halo κ gears δεν αφήνουν για μένα περιθώριο.. Μα πιο πολυ απαντηση σε αυτα που ελεγες ειπα παρα για τον ενδιαφερομενο να του πω για Ps4 να παρει. Εννοειται οτι πιο πολυ τον συμφερει το Xbox με βαση τα παραπανω. Εγώ απλά παρέθεσα αυτό που είπε το παιδί, γιατί σύμφωνα με αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί να το συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Παντως μιλώντας για Halo προσωπικα δεν μου αρεσαν αυτα που διαβασα για το 5.Το περιμενα πολυ καλυτερο ή να το θεσω πιο απλα να μιλαει ολος ο κοσμος για μερικους μηνες γιαυτο.Παρολα αυτα με το καλημερα ξεπεραστηκε σαν να μην βγηκε ποτε. Θα μου πεις επεσε σε περιοδο που βγηκαν αρκετα παιχνιδια μαζεμενα δεν αντιλεγω απλα δεν περιμενα να προσπεραστει ετσι τοσο γρηγορα. Παντως αν ισχυει αυτη η τιμη http://www.amazon.co.uk/Halo-5-Guardians-Xbox-One/dp/B00D781W3Q/ref=sr_1_14?s=videogames&ie=UTF8&qid=1452479274&sr=1-14&keywords=xbox+one ειναι must αγορα για ολους τους κατοχους Xbox που δεν το εχουν ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις