Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό ο Κώτσος είναι ο πρώτος (ίσως και μοναδικός) που ρίχνει τις τιμές σε κονσόλες σε πιο αποδεκτά επίπεδα (για μικρά χρονικά διαστήματα) από τους μεγάλους ανταγωνιστές. Το Halo 5 Limited Edition είναι λουκούμι αλλά θεωρώ ότι και στα 299 ευρώ να το ρίξει, λίγοι καταναλωτές θα συγκινηθούν με τον αέρα που έχει πάρει το PS 4. Δείχνει πόσο αρνητικό ρεύμα έχει δημιουργήσει η Microsoft με το Xbox One σε σχέση με το Xbox 360, κάτι που συμβαίνει και με το Wii U. Είναι απορίας άξιο πως εταιρείες κολοσσοί σαν την MS, Sony, Nintendo με μακροχρόνια εμπειρία στο marketing, κατά καιρούς αποτυγχάνουν τόσο πολύ να ''ψυχολογήσουν'' την αγορά και να εκτιμήσουν τις καταστάσεις κάθε περιόδου. Εδώ στην Ελλάδα βέβαια, η Sony πάντα είχε ευκολότερο έργο για να ψήσει τους Έλληνες καταναλωτές (ακόμα και τον καιρό που το PS 3 ήταν στα κάτω του) αλλά η διαφορά υποστήριξης και συμπάθειας του κόσμου προς το Xbox 360 σε σχέση πάντα με το Xbox One είναι απλά χαοτική.

Προσωπικά θα το τσίμπαγα το πακέτο αν δεν είχα ήδη PS 4 games και δεν θέλω 2 κονσόλες σε αυτή τη γενιά πόσο μάλλον όταν οι διαφορές τους είναι λίγες.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Πήγα να βάλω το δοκιμαστικό μήνα του Xbox Gold και μου ζητάει κάρτα. Βάζω την κάρτα και μετά μου λέει αυτή η μέθοδος πληρωμής δεν θα δουλέψει και πως πρέπει να βάλω άλλη. Το πρόβλημα είναι ότι κατά τη διάρκεια εισαγωγής των στοιχείων, δεν έχει να επιλέξω χώρα και έχει να επιλέξω πολιτεία Αμερικής. Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα. Όποιος έβαλε τον δοκιμαστικό μήνα πώς το κατάφερε; Να πω επίσης ότι δοκίμασα 3 διαφορετικές κάρτες. Την μία την χρησιμοποίησα και προχθές για αγορά του Halo 3: ODST και τη δέχθηκε κανονικά.

Και εμένα μου συνέβαινε αυτό και πήρα τηλ στο support του Xbox στην Ελλάδα και μου είπε ότι γινόταν γιατί είχα πάρει ήδη ένα μήνα free από το κουπόνι που είχε μέσα όταν αγόρασα το X1 καινούριο. Παρόλαυτα, μου έκανε δώρο ακόμα ένα μήνα free ο τύπος που μίλησα στο τηλέφωνο :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δείχνει πόσο αρνητικό ρεύμα έχει δημιουργήσει η Microsoft με το Xbox One σε σχέση με το Xbox 360, κάτι που συμβαίνει και με το Wii U. Είναι απορίας άξιο πως εταιρείες κολοσσοί σαν την MS, Sony, Nintendo με μακροχρόνια εμπειρία στο marketing, κατά καιρούς αποτυγχάνουν τόσο πολύ να ''ψυχολογήσουν'' την αγορά και να εκτιμήσουν τις καταστάσεις κάθε περιόδου.

Η αιτία είναι ο εφησυχασμός. Sony/PS2, MS/360, Nintendo/Wii. Κοινός παρονομαστής είναι η τρελή επιτυχία που γνώρισαν αυτά τα συστήματα, κάτι το οποίο οδήγησε σε εφησυχασμό τις εταιρίες -> αλαζονεία επειδή νόμισαν ότι έδεσαν τον γάιδαρό τους -> ύβρις, άρα την πλήρωσαν οι διάδοχοί τους -> Sony/PS3, MS/One, Nintendo/Wii U.

Βάσει αυτής της ιστορικά αποδεδειγμένης λογικής μην σου κάνει εντύπωση αν αντιστραφεί η ισορροπία στην επόμενη γενιά και δούμε το PS5 να μην έχει την επιτυχία του PS4... κύκλο κάνουν αυτά τα πράγματα. Θα γυρίσει ο τροχός...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε , μπορεί το PS4 να έχει επικρατήσει άνετα του ανταγωνισμού σε θέμα πωλήσεων, αλλά το XBOX ONE είναι η πιο βελτιωμένη κονσόλα από την μέρα που κυκλοφόρησε, με παρα πολλά νέα exclusive games να έχουν κυκλοφορήσει και πολλά άλλα να παίρνουν σειρά τα επόμενα χρόνια. Ακόμη και στο θέμα πωλήσεων κανείς δεν μπορεί να πει αποτυχία ένα σύστημα που έχει πωλήσει κοντά στα 20 εκατομμύρια σε μόλις δυο χρόνια που είναι περισσότερα από το XBOX 360 στην αντίστοιχη χρονική περίοδο.

• Like 13
Δημοσ.

Και εμένα μου συνέβαινε αυτό και πήρα τηλ στο support του Xbox στην Ελλάδα και μου είπε ότι γινόταν γιατί είχα πάρει ήδη ένα μήνα free από το κουπόνι που είχε μέσα όταν αγόρασα το X1 καινούριο. Παρόλαυτα, μου έκανε δώρο ακόμα ένα μήνα free ο τύπος που μίλησα στο τηλέφωνο :-)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν είναι θα μιλήσω κι εγώ από Δευτέρα αν είναι μπας και πάρω κι εγώ το δωρεάν μήνα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε , μπορεί το PS4 να έχει επικρατήσει άνετα του ανταγωνισμού σε θέμα πωλήσεων, αλλά το XBOX ONE είναι η πιο βελτιωμένη κονσόλα από την μέρα που κυκλοφόρησε, με παρα πολλά νέα exclusive games να έχουν κυκλοφορήσει και πολλά άλλα να παίρνουν σειρά τα επόμενα χρόνια. Ακόμη και στο θέμα πωλήσεων κανείς δεν μπορεί να πει αποτυχία ένα σύστημα που έχει πωλήσει κοντά στα 20 εκατομμύρια σε μόλις δυο χρόνια που είναι περισσότερα από το XBOX 360 στην αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Ας μην ειχε κανει η sony τον ανταγωνισμο που εκανε και θα σου ελεγα εγω τι Xbox θα τρωγαμε στην μαπα :)

500ευρω μονο με kinect με Drm μπουρδες για να μην μπορεις να αγορασεις ουτε used παιχνιδια και πολλα αλλα καλουδια που ειχε στο μυαλο της η MS.

Αυτα ειναι τα καλα του ανταγωνισμου που λεμε και ο λογος αλλωστε που και το Wii U πατωσε σε πωλησεις γιατι για αυτα που προσφερε/προσφερει και στις τιμες που εχει για τετοια ειναι.

Δεν θα καθεται ο καταναλωτης/πελατης να χρυσοπληρωνει μια ζωη οτι χαζομαρα σκεφτεται η εταιρια στο μυαλο της.

Αλλωστε το Halo 5 ακομα και στα 400ευρω δεν αξιζει.

Το καλυτερο πακετο Value For Money ειναι του Πλαισιου με Gears Of war +Ori+rare+Halo 5 στα 360.Στην τελικη πουλας ενα παιχνιδι,χτυπας το controller του Halo 5 και παλι κερδισμενος βγαινεις.

Τα Limited bundle της MS απο πλευρας τιμων(του δε Forza παλι ανεβηκε η τιμη για αγνωστο λογο)ειναι το λιγοτερο απαραδεκτα απο πλευρας τιμης σε σχεση με του Ps4. Και μην ξεχναμε οτι αρχικη τιμη του Halo 5 limted Bundle ηταν στα 500ευρω και το παιχνιδι ειναι Digital λογω Limited Edition(αλλη μλκια να σου δινει Steelbook case χωρις να υπαρχει το παιχνιδι μεσα).

Ισχυει βεβαια οτι ως τωρα η MS εχει καταβαλει μεγαλυτερη προσπαθεια απο την Sony,αλλα αυτο οφειλεται στην αρχικη κακη εικονα που σχηματισε πριν βγει η κονσολα(κατι που θα την στοιχειωνει στους πελατες ακομα και στην επομενη οταν/αν βγει δυστηχως)και στις χαμηλες πωλησεις σε σχεση με του 360 εποχες vs ps3.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι κατοχος κανενος next gen συστηματος απλα κοιτοντας για μελλοντικα θεωρω οτι η ψαλιδα θα κλεισει αν συνεχισει η ms να εχει τετοια υποστιριξη στο μηχανιμα της.....εννοω σε παιχνιδια και υπηρεσιες γιατι καλος η κακος τα παιχνιδια κανουν την διαφορα και ετσι ο υποψηφιος αγοραστης θα καταληξει καπου...αυτη την στιγμη αν επαιρνα κονσολα θα ηταν το xbox παντως δειχνει πιο ελκυστικο το line up του βεβαια οι τιμες των παιχνιδιων ειναι στα υψη σχετικα με την παλιοτερη γενια που διεθετα ps3 και δυστιχως εδω στην ελλαδα 9/10 εχουν ps4 οποτε ειναι και δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενα παιχνιδια...παντως ο ανταγωνισμος κανει ΜΟΝΟ καλο και το εχουμε δει περιτρανα σε αυτην την γενια

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω τρίμηνη gold συνδρομή από το goldxbox.gr. Όταν μου ζητάει τον αριθμό κινητού για να στείλει τον κωδικό επιβεβαίωσης, βάζω τον αριθμό αλλά δεν έρχεται ποτέ το μήνυμα με τον κωδικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Λοιπον σημερα γυρισα απο MediaMarkt Αμαρουσιου(Λ.Κηφισιας)και πετυχα τις εξης προσφορες στον γνωστο καδο παιχνιδιων

https://www.skroutz.gr/s/5138725/Sunset-Overdrive-XBOX-%CE%9F%CE%9D%CE%95.html?keyphrase=sunset+overdrive

νομιζω ειχε την DayOne edition στα 29,99ευρω

https://www.skroutz.gr/s/5175123/Forza-Motorsport-5-Game-of-the-Year-Edition-XBOX-ONE.html?from=catspan

στα 25με 29ευρω

Και η μεγαλη εκπληξη (μονο 1 πετυχα)Battlefield 4 Premium Edition αν θυμαμαι καλα στα 19,99ευρω

https://www.skroutz.gr/s/5617845/Battlefield-4-Premium-Edition-XBOX-ONE.html

• Like 1
Δημοσ.

Σκέψεις πάνω στο performance του Xbox One κάτω από το αναμενόμενο DX12:

http://gamingbolt.com/the-park-dev-on-how-dx12-could-benefit-xbox-one-games-will-widen-the-gap-between-ps4-and-x1-cpus#VpChyHoKdG5Q3lO5.99

"However if developers plan to use DX12 on Xbox One games, there will be certain advantages such as optimized draw calls. This may not make things faster or prettier, but will push out more things on the screen, according to Bylos.

So the primary advantage of DX12 on Xbox One, in my opinion, will be the optimized draw call pipeline. Which means more things happening on screen – but not necessarily faster or prettier things.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα είναι αυτό με τα draw calls που θα ξαλαφρώσει την CPU και άλλο ένα είναι το async compute που θα αυξήσει το GPU utilization κοντά στο 100%.

BIF22EISH_P8.878x0.Z-Z96KYq.jpg

large-video-hyper-q-2-en.jpg

Τα ίδια ισχύουν και στο PS4 με το δικό του low-level API (που δεν το λένε DX12, αλλά libGNM και κάνει την ίδια δουλειά). Γι' αυτό βλέπουμε τρελές τεχνικές διαφορές ανάμεσα σε διάφορα παιχνίδια (κυρίως 1st party με 3rd party).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...