Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://support.xbox.com/xbox-one/games/my-home-xbox

είναι πολύ απλό...loggάρεις με το account του ξαδέρφου σου στο δικό σου ΧΒΟΧ και το κάνεις HOME console και το ίδιο κάνει και ο ξάδερφος σου στο δικό του ΧΒΟΧ...τπτ άλλο

Με λιγα λογια εχεις ενεργοποιημενους σε μια κονσολα 2 λογαριασμους σαν home console!!!και ο επομενος απλα θα μπαινει κανονικα και αυτος στο δικο του λογαριασμο(απο την δικη του κονσολα ),χωρις ομως να εχει ενεργοποιημενη την επιλογη (home console )σωστα?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον μαγκες παιξτε need for speed.ασχημες κριτικες διαβαζα αλλα για 28 ευρω που το ειχανε βαλει το εχω λιωσει και δεν ξεκολλαω . πολυ τιμιο(για 28 ευρω παντα).

λοιπον μαγκες παιξτε need for speed.ασχημες κριτικες διαβαζα αλλα για 28 ευρω που το ειχανε βαλει το εχω λιωσει και δεν ξεκολλαω . πολυ τιμιο(για 28 ευρω παντα).

Να σου πω την αληθεια αν το ειχα τωρα το Xbox μονο Forza θα επαιζα οπως εκανα και στα Xbox και 360(εκτως των Burnout και Colin mac rae που εννοειται οτι τα σπαγανε τα παλια).

παιδια ενω επαιζα sacred 3 σημερα δεν δουλευε το mic του kinect για chat διαβασα οτι δεν δουλευει σε backwards compatibility mode το μικροφωνο του kinect ξερετε αν ισχυει?

Να σου πω την αληθεια αν το ειχα τωρα το Xbox μονο Forza θα επαιζα οπως εκανα και στα Xbox και 360(εκτως των Burnout και Colin mac rae που εννοειται οτι τα σπαγανε τα παλια).

κοιτα το horrizon το ελιωσα και το dlc μαζι...το 6 μου το εκανε δωρο η γυναικα μου τα χριστουγενα και το παω χαλαρα μιας και ειναι ατελειωτο κλασσικα οπως ολα τα forza.το nfs ειναι η τζουρα που θες ενδιαμεσα στα αλλα και για αυτο ειναι πολυ καλο!κανει την δουλιτσα του μια χαρα

κοιτα το horrizon το ελιωσα και το dlc μαζι...το 6 μου το εκανε δωρο η γυναικα μου τα χριστουγενα και το παω χαλαρα μιας και ειναι ατελειωτο κλασσικα οπως ολα τα forza.το nfs ειναι η τζουρα που θες ενδιαμεσα στα αλλα και για αυτο ειναι πολυ καλο!κανει την δουλιτσα του μια χαρα

Μην μου λες για NFS  γιατι μου θυμιζεις την EA που πηρε το Studio του Burnout(criterion).

Ας εβγαινε νεο Burnout να σου ελεγα για το πανω που γραφεις οτι οντως ισχυει :P

Ασχετο αλλα αν ηξερα οτι θα ανεβαινε η τιμη του τοσο πολυ θα το ειχα παρει και ας μην εχω ακομα XboxOne. Τι 40ευρω ρε γαμωτο https://www.skroutz.gr/s/5007519/Halo-The-Master-Chief-Collection-XBOX-ONE.html

Καλημερα Και Καλη χρονια ευχομαι σε ολους μας!!!!

Μια ερωτηση παιδια , αν εχει τυχει σε καποιον απο σας το συγκεκριμενο .

Επαιζα με ενα φιλο τις προαλλες το FIFA2015το demo version με 2 χειριστηρια Διπλο χωρις κανενα προβλημα.

Δοκιμασαμε μετα να παιξουμε PES 2016 παλι το demo version , και το παραδοξο ειναι οτι εκει παιζει καθε φορα μονο to ενα χειριστηριο, δεν μπορει να δει ταυτοχρονα και τα 2 χειριστηρια.

Εχει κανεις καποια αποψη επι του θεματος;

Το μονο που σκεφτομαι πλεον, ειναι μηπως ειναι Limitation του συγκεκριμενου παιχνιδιου στο demo version του.

Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση έχω. Το Crysis 3 υπάρχει περίπτωση να προστεθεί στη λίστα με τα backwards compatible παιχνίδια; Έχω παίξει τα άλλα 3 παιχνίδια στον υπολογιστή και τα είχα ευχαριστηθεί πολύ, όμως το Crysis 3 δεν το σηκώνει και θα ήθελα να το παίξω στο Xbox One.

• Like 1

Φίλε zarzonis ατύχησες ή μάλλον άργησες. Το Crysis 3 μπήκε στα free games with gold στις 16 Σεπτεμβρίου και είναι από τότε backward compatible Xbox One-Xbox 360.

To Crysis 3 αν και το έδωσαν παλιότερα με τα games with gold δεν είναι (ακόμα) bc με το one. Εδώ είναι η λίστα με τα παιχνίδια που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής : http://www.xbox.com/el-GR/xbox-one/backward-compatibility Τα επόμενα που έχουν σειρά όπως θα δείτε είναι τα Bioshock, COD Black Ops, Skate 3 και Halo Wars.

Να ενημερωσω οτι πλεον το Halo 5 Limited Xbox επεσε στα 399 απο Κωτσοβολο για οποιον το εψαχνε κατω απο 400ευρω

https://www.skroutz.gr/s/7544090/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Halo-5-Guardians.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...