Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επαναφέρω λίγο το θέμα του gears of war!Αγόρασα χθες το ultimate edition ηλεκτρονικά, τους κωδικούς για τα υπόλοιπα παιχνίδια που τους βρίσκω?

Εχει 1000ειπωθει ομως απειρες φορες και ειναι απιστευτα ευκολο να το βρει καποιος αν γραψει το παραπανω που εγραψες στο google... Τελος παντων διαβαζεις εδω στα επισημα

https://gearsofwar.com/en-ca/games/gears-of-war-ultimate-edition/backwards-compatibility

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι ότι η Sony Hellas δίνει και τις 2 επιλογές, δηλαδή και σκέτη κονσόλα κάτω από το ψυχολογικό όριο των €300 (σημαντικό για κάποιους), αλλά και VFM bundles με μεγαλύτερο κόστος. Στο X1 υπάρχει το δεύτερο, αλλά όχι το πρώτο. Στην Αμερική πάντως μια χαρά πουλάγανε XB1 στα $299, παρ' όλο που ο μέσος Αμερικάνος είναι βαμμένος πράσινος (όπως και ο μέσος Έλληνας μπλε). Θέλω να πω ότι τέτοιες τιμές τις βάζεις εκεί που χωλαίνεις εμπορικά, όχι εκεί που θα πουλήσεις έτσι κι αλλιώς.

Επίσης, φανταστείτε αν μπορεί ο Γερμανός (δηλαδή μια αλυσίδα) να βγάλει μια τέτοια υπερπροσφορά, τι θα μπορούσε να βγάλει η MS Hellas αν ήθελε πραγματικά να κονταροχτυπηθεί με το PS4... προσωπικά μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν το πολυπαλεύουν (ξαναλέω, μιλάω για Hellas, όχι για Αμερική).

--

Και κάτι ακόμα επειδή κοίταγα τιμές για συνδρομή...

Το www.goldxbox.gr ανέβασε τις τιμές (€30 -> €39 για την ετήσια συνδρομή) και €37 -> €45 η 50άρα gift card. Περίεργο θα έλεγα, ειδικά σε μια χώρα που δεν έχει τόση πολλή ζήτηση το XBOX.

Κάποιο παλικάρι εδώ μέσα νομίζω είχε ποστάρει ένα site του εξωτερικού για φτηνές συνδρομές (κάπου στα €28-29). Αν το θυμάται κανείς, ας το ποστάρει, να βοηθήσουμε τους νέους κατόχους που ψάχνονται για συνδρομές κλπ. Και για gift cards αν υπάρχει κάτι, ακόμα καλύτερα.

Ευτυχώς δηλαδή που πρόλαβα να πάρω 12μηνη από goldxbox στα 30 ευρώ πριν ένα μήνα.

Ενδεχομένως να αυξήθηκε ο αριθμός των συνδρομών λόγω των gold προσφορών και άρα να τους παίρνει να αυξήσουντην τιμή; Ή μπορεί να έχουν σκοπό να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις προσφορές στο άμεσο μέλλον.

Καλησπέρα σας. Πήγα να βάλω το δοκιμαστικό μήνα του Xbox Gold και μου ζητάει κάρτα. Βάζω την κάρτα και μετά μου λέει αυτή η μέθοδος πληρωμής δεν θα δουλέψει και πως πρέπει να βάλω άλλη. Το πρόβλημα είναι ότι κατά τη διάρκεια εισαγωγής των στοιχείων, δεν έχει να επιλέξω χώρα και έχει να επιλέξω πολιτεία Αμερικής. Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα. Όποιος έβαλε τον δοκιμαστικό μήνα πώς το κατάφερε; Να πω επίσης ότι δοκίμασα 3 διαφορετικές κάρτες. Την μία την χρησιμοποίησα και προχθές για αγορά του Halo 3: ODST και τη δέχθηκε κανονικά.

Καλησπέρα σας. Πήγα να βάλω το δοκιμαστικό μήνα του Xbox Gold και μου ζητάει κάρτα. Βάζω την κάρτα και μετά μου λέει αυτή η μέθοδος πληρωμής δεν θα δουλέψει και πως πρέπει να βάλω άλλη. Το πρόβλημα είναι ότι κατά τη διάρκεια εισαγωγής των στοιχείων, δεν έχει να επιλέξω χώρα και έχει να επιλέξω πολιτεία Αμερικής. Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα. Όποιος έβαλε τον δοκιμαστικό μήνα πώς το κατάφερε; Να πω επίσης ότι δοκίμασα 3 διαφορετικές κάρτες. Την μία την χρησιμοποίησα και προχθές για αγορά του Halo 3: ODST και τη δέχθηκε κανονικά.

Είχα χρησιμοποιήσει τον trial κωδικό του ενός μήνα χωρίς να συναντήσω κάποια δυσκολία στην ενεργοποίησή του μέσω του site. Το account σου είναι ελληνικό?

Καλησπέρα. Ναι είναι ελληνικό το account, όπως και οι κάρτες που δοκίμασα. Την εγεργοποίηση την είχες κάνει από το site ή κατευθείαν από το Xbox;

Καλησπέρα,ναι απο το site στον υπολογιστή και μάλιστα στο ελληνικό (http://www.xbox.com/el-gr/). Στην αρχή μόνο δυσκολεύτηκα καθώς προσπαθούσα στο διεθνές site που έβγαζε μηδενική πίστωση σε δολάρια και μετα μου έβγαζε άκυρο. Όταν το καταφέρεις μη ξέχασεις να ακυρώσεις την ανανέωση της συνδρομής στη περίπτωση που δεν επιθυμείς να ανανεωθεί αυτόματα μόλις τελειώσει η δοκιμαστική έκδοση.

Σημείωση: μην αφαιρέσεις την κάρτα γιατι όταν πάς να κατεβάσεις το παιχνίδι τσεκάρει και θα στη ζητήσει ξανά (παρόλο που η χρέωση είναι μηδενική πχ για τα free παιχνίδια του μήνα)

Καλησπέρα,ναι απο το site στον υπολογιστή και μάλιστα στο ελληνικό (http://www.xbox.com/el-gr/). Στην αρχή μόνο δυσκολεύτηκα καθώς προσπαθούσα στο διεθνές site που έβγαζε μηδενική πίστωση σε δολάρια και μετα μου έβγαζε άκυρο. Όταν το καταφέρεις μη ξέχασεις να ακυρώσεις την ανανέωση της συνδρομής στη περίπτωση που δεν επιθυμείς να ανανεωθεί αυτόματα μόλις τελειώσει η δοκιμαστική έκδοση.

Σημείωση: μην αφαιρέσεις την κάρτα γιατι όταν πάς να κατεβάσεις το παιχνίδι τσεκάρει και θα στη ζητήσει ξανά (παρόλο που η χρέωση είναι μηδενική πχ για τα free παιχνίδια του μήνα)

Ακολούθησα το link που έδωσες, έκανα σύνδεση με το λογαριασμό μου και πάτησα συνδρομές. Μου δείχνει πάλι τη χρέωση σε δολλάρια και τρώω άκυρο. Βέβαια δοκίμασα μια trial κάρτα 2 ημερών που είχα από το Halo The Master Chief Collection και πήρα κανονικά τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα.

Ακολούθησα το link που έδωσες, έκανα σύνδεση με το λογαριασμό μου και πάτησα συνδρομές. Μου δείχνει πάλι τη χρέωση σε δολλάρια και τρώω άκυρο. Βέβαια δοκίμασα μια trial κάρτα 2 ημερών που είχα από το Halo The Master Chief Collection και πήρα κανονικά τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος τι φταίει, υποθέτω ότι δεν θα έπρεπε να σου βγάζει χρέωση σε δολάρια. Εγώ τώρα δοκίμασα και μπήκα και μου βγάζει κανονικά σε ευρώ. Πήρες με trial δύο ημερών τα παιχνίδια? κάπου είχα διαβάσει ότι θέλει να είναι trial πάνω απο 15 ημερες αλλά μπορεί να ήταν κι λάθος. Τσέκαρε μήπως απο τις πολλές φορές που δοκίμασες μπας και κάποια έπιασε κι δε το πρόσεξες.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος τι φταίει, υποθέτω ότι δεν θα έπρεπε να σου βγάζει χρέωση σε δολάρια. Εγώ τώρα δοκίμασα και μπήκα και μου βγάζει κανονικά σε ευρώ. Πήρες με trial δύο ημερών τα παιχνίδια? κάπου είχα διαβάσει ότι θέλει να είναι trial πάνω απο 15 ημερες αλλά μπορεί να ήταν κι λάθος. Τσέκαρε μήπως απο τις πολλές φορές που δοκίμασες μπας και κάποια έπιασε κι δε το πρόσεξες.

Δεν νομίζω να έβαλα τον δωρεάν μήνα και να μην το κατάλαβα. Ξέρεις πως το κοιτάω όμως; Πάντως τα δωρεάν παιχνίδια τα πήρα πάντως.

Δεν νομίζω να έβαλα τον δωρεάν μήνα και να μην το κατάλαβα. Ξέρεις πως το κοιτάω όμως; Πάντως τα δωρεάν παιχνίδια τα πήρα πάντως.

Μπορείς να το δείς και απο το site (πάνω δεξιά στο λογαριασμό σου κι μετά κάπου λέει συνδρομές) αλλά κι απο την κονσόλα πολύ ευκολα αν δε κάνω λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...