Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα εσενα θα στο κανουν δωρο για να σταματησεις τη γκρινια.... Η αληθεια ποναει αγαπητε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Επισης το ''γκρινιες'' το αφηνω γιατι μου ερχονται στο μυαλο παλια σκηνικα ps4 vs xbox και τα ban που πεφτανε . Α και επισης αν αυτο που λεω εχει μια λογικη δεν καταλαβα γιατι ειναι γκρινια. Γιατι και με το Wii U premium τα ιδια ισχυουν.Κονσολα που εχει ελαχιστες πωλησεις και αρα και ζητηση και να κοστιζουν τα Bundle της ακριβοτερα απο του ps4(που ειναι και πιο αδυνατο),λογω της ταμπλετας. Δηλαδη αν πχ ειχα Xbox και εκραζα το Public για τις τιμες του,βλεπε πχ https://www.skroutz.gr/s/7865730/Halo-5-Guardians-XBOX-ONE.html?keyphrase=halo+5 https://www.skroutz.gr/s/6561030/Halo-5-Guardians-XBOX-ONE.html παλι κακος θα ημουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ναι φοβερη λογικη εχεις...τα δυο bundles αν τα βαλεις κατω εχουν την ιδια τιμη απλα το ενα εχει δωρο ενα χειριστηριο και το αλλο ενα κορυφαιο παιχνιδι και επιπροσθετα το XBOX εχει και μεγαλυτερο δισκο. Παρολαυτα θα επρεπε να το πουλανε στα 250€ για να αξιζει... Τωρα τα υπολοιπα "Αληθειες πονανε" κτλ μαλλον για τον εαυτο σου τα λες γιατι εγω οπως στη προηγουμενη γενια ειχα και τις δυο κονσολες ετσι και σε αυτη θα τις εχω αρκει να βγαλει καποτε το PS4 καποιο παιχνιδι που θα θελω να παιξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αν και πιστεύω ότι όλοι το έχετε πάρει χαμπάρι, οι εκδόσεις Xbox One 1TB με τα bundles πχ. Tomb Raider Bundle, Fallout, και το άλλο με τα Rare Replay, Gears και Ori προσφέρονται στα 369 ευρώ στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και επιπλέον σου δίνουν και ένα game όπως Halo 5, Rise of the Tomb Raider σε retail μορφή κτλ. Πολύ καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται για Xbox One. Καλούτσικες προσφορές, αν και για μένα είναι λίγο deal breaker τα digital games (αυτά που δίνει το bundle δηλαδή, το extra είναι retail νομίζω)... Όσο για τον Fulgore, χαλαρώστε μερικοί, γιατί έχει τα δίκια του. Προσφορά σαν του Γερμανού (X1 + Lumia 930) ΔΕΝ έχει ξαναυπάρξει, δηλαδή €200 η κονσόλα και είχε και bundles με παιχνίδια. Όποιος πρόλαβε-πρόλαβε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 250 πήγαινε η κονσόλα αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Η προσφορά σε κάποια φάση είχε πέσει στα €400, οπότε δια 2 μας κάνει €200. Υπάρχει σχετικό νήμα εδώ μέσα όπου το κανόνιζαν έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ναι σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εκείνη η προσφορά του Γερμάνου ήταν μια προσφορά που την έκανε η ίδια η αλυσίδα Γερμανός χωρίς συνεργασία με Microsoft Hellas και άλλα τέτοια. Ήταν απλά μια ενέργεια που έγινε για μικρό χρονικό διάστημα και δεν είχε σχέση με την πραγματική τιμή που πουλιέται το Xbox One. Δεν αντιλέγω ότι όποιος τσίμπησε την κονσόλα τότε, δεν του έπεσε κουτί αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε μείωση της τιμής του One σε παρόμοια επίπεδα επειδή συνέβη τότε. Τα 369 ευρώ που απαιτούνται δεν είναι υπέρογκο ποσό, για παράδειγμα το Holiday Bundle που περιλαμβάνει τα: 1TB Xbox One Gears of War: Ultimate Edition σε κουτάτη έκδοση Rare Replay σε κουτάτη έκδοση Ori and the Blind Forest (σε ψηφιακή μορφή) Gears of War Entire Saga Xbox 360 versions (σε ψηφιακή μορφή) μέχρι τέλους του έτους +ένα game λέγε με Halo 5 ή RotTR σε κουτάτη έκδοση. Χωριστά αν τα αγοράσεις όλα αυτά κοστίζουν αισθητά περισσότερα. Εξυπακούεται ότι το χειριστήριο είναι με τα ανανεωμένα bumpers και την jack 3,5 υποδοχή. Το αντίστοιχο του PS 4, το Mega Sale Pack, εκείνη η έκδοση με το 1TB + Bloodborne + Uncharted Collection + GoW 3 remastered (όλα σε κουτάτη μορφή) κοστίζει πάνω κάτω 449-459 ευρώ. Θα μου πείτε άλλα παιχνίδια τα του One κι άλλα του PS 4. Ανεξάρτητα των προτιμήσεων του καθενός που είναι απόλυτα δικαιολογημένες για το αν αξίζει ένα Xbox One ή PS 4, αν το δω αυστηρά από θέμα προσφοράς δεν πιστεύω ότι το PS 4 ξεφεύγει τόσο που να δικαιολογήσουμε τα της τιμής των πακέτων. Δεν είναι δα και τόσο τεχνολογικό τέρας το PS 4 σε σχέση με το Xbox One που να λέμε, χαλάλι η διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το αντίστοιχο του PS 4, το Mega Sale Pack, εκείνη η έκδοση με το 1TB + Bloodborne + Uncharted Collection + GoW 3 remastered (όλα σε κουτάτη μορφή) κοστίζει πάνω κάτω 449-459 ευρώ. Θα μου πείτε άλλα παιχνίδια τα του One κι άλλα του PS 4. [...] Δεν είναι δα και τόσο τεχνολογικό τέρας το PS 4 σε σχέση με το Xbox One που να λέμε, χαλάλι η διαφορά. Εγώ πάλι κι ας μην έχω PS4, λέω χαλάλι η διαφορά ακριβώς λόγω των απείρως καλύτερων παιχνιδιών που δίνονται με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εκείνη η προσφορά του Γερμάνου ήταν μια προσφορά που την έκανε η ίδια η αλυσίδα Γερμανός χωρίς συνεργασία με Microsoft Hellas και άλλα τέτοια. Ήταν απλά μια ενέργεια που έγινε για μικρό χρονικό διάστημα και δεν είχε σχέση με την πραγματική τιμή που πουλιέται το Xbox One. Δεν αντιλέγω ότι όποιος τσίμπησε την κονσόλα τότε, δεν του έπεσε κουτί αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε μείωση της τιμής του One σε παρόμοια επίπεδα επειδή συνέβη τότε. Τα 369 ευρώ που απαιτούνται δεν είναι υπέρογκο ποσό, για παράδειγμα το Holiday Bundle που περιλαμβάνει τα: 1TB Xbox One Gears of War: Ultimate Edition σε κουτάτη έκδοση Rare Replay σε κουτάτη έκδοση Ori and the Blind Forest (σε ψηφιακή μορφή) Gears of War Entire Saga Xbox 360 versions (σε ψηφιακή μορφή) μέχρι τέλους του έτους +ένα game λέγε με Halo 5 ή RotTR σε κουτάτη έκδοση. Χωριστά αν τα αγοράσεις όλα αυτά κοστίζουν αισθητά περισσότερα. Εξυπακούεται ότι το χειριστήριο είναι με τα ανανεωμένα bumpers και την jack 3,5 υποδοχή. Το αντίστοιχο του PS 4, το Mega Sale Pack, εκείνη η έκδοση με το 1TB + Bloodborne + Uncharted Collection + GoW 3 remastered (όλα σε κουτάτη μορφή) κοστίζει πάνω κάτω 449-459 ευρώ. Θα μου πείτε άλλα παιχνίδια τα του One κι άλλα του PS 4. Ανεξάρτητα των προτιμήσεων του καθενός που είναι απόλυτα δικαιολογημένες για το αν αξίζει ένα Xbox One ή PS 4, αν το δω αυστηρά από θέμα προσφοράς δεν πιστεύω ότι το PS 4 ξεφεύγει τόσο που να δικαιολογήσουμε τα της τιμής των πακέτων. Δεν είναι δα και τόσο τεχνολογικό τέρας το PS 4 σε σχέση με το Xbox One που να λέμε, χαλάλι η διαφορά. Bloodborne 45ευρω+uncharted 52ευρω+God of war 25ευρω ειναι 122ευρω τα παιχνιδια.Αρα η κονσολα βγαινει περιπου 330ευρω. Προφανως δεν θα πω αν αξιζουν τα παραπανω συγκεκριμενα παιχνιδια να τα παρεις σε Used(που προφανως και αξιζουν),αλλα σκετη η κονσολα εχει 300ευρω(το 500ρι μοντελο μεν αλλα το αναβαθμιζεις οτι ωρα θες αργοτερα,αν οντως χρειαστεις παραπανω χωρο με πολυ πιο γρηγορο δισκο απο τον σαπιο 1tb του play).Καποιοι λενε 320ευρω με 2ο controller αρα ακομα φθηνοτερα η κονσολα. Προφανως και συμφερει καλυτερα να παρεις σκετη την κονσολα και τα παιχνιδια οπως θες. To +1 παιχνιδι που γραφεις για το Xbox bundle απο που προκυπτει??? Στο μονο καταστημα που εχει 369 το παραπανω bundle εγω δεν βλεπω να αναγραφεται καπου αυτο http://www.multirama.gr/prod/gaming/xbox-one-gaming/xbox-one-games/microsoft-xbox-one-1tb-and-gears-of-war-ultimate-edition-rare-replay-and-ori-and-the-blind-forest/prod7840564pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 To +1 παιχνιδι που γραφεις για το Xbox bundle απο που προκυπτει??? Στο μονο καταστημα που εχει 369 το παραπανω bundle εγω δεν βλεπω να αναγραφεται καπου αυτο http://www.multirama.gr/prod/gaming/xbox-one-gaming/xbox-one-games/microsoft-xbox-one-1tb-and-gears-of-war-ultimate-edition-rare-replay-and-ori-and-the-blind-forest/prod7840564pp/ Το έχει το πλαίσιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το έχει το πλαίσιο Πολυ ωραιος Εχω ξεχασει εδω και καιρο οτι πρεπει να ψαχνουμε ξεχωριστα στο Πλαισιο γιατι εχει βγει απο το skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Με προλάβατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ωραιος Εχω ξεχασει εδω και καιρο οτι πρεπει να ψαχνουμε ξεχωριστα στο Πλαισιο γιατι εχει βγει απο το skroutz Εν τω μεταξύ είναι τόσο απίθανοι στην Πλαισιάρα που έχουν την ίδια έκδοση χωρίς το παιχνίδι στα 399€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εν τω μεταξύ είναι τόσο απίθανοι στην Πλαισιάρα που έχουν την ίδια έκδοση χωρίς το παιχνίδι στα 399€ Το αλλο τραγικο ειναι που MediaMarkt Ελλαδας εχει τις νεες κονσολες με 1 ετος εγγυηση αντιπροσωπειας,ενω MediaMarkt εξωτερικου(νομιζω Γερμανιας)γραφουν 2 χρονια εγγυηση. Και το παραμυθι στο Ελλαντα καλα κρατει,για να σπρωχνουν τον κοσμο να αγοραζει επεκτασεις εγγυησεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Επαναφέρω λίγο το θέμα του gears of war!Αγόρασα χθες το ultimate edition ηλεκτρονικά, τους κωδικούς για τα υπόλοιπα παιχνίδια που τους βρίσκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις