mitsos326 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι στο deals with gold, αρα λογικα θα ειναι μεχρι και το σ/κ...εγω παντως το τσιμπησα.... Να κανω και εγω τη δικη μου ερωτηση.....απο cdkeys πως μπορουμε να αγορασουμε? πιστωτικη δεν δεχεται και πλεον δεν δεχεται ουτε paypal......και ηθελα νατσιμπησω forza horizon 2 με 25 ευρωπουλα. μπορεις να αγορασεις αν θες απο εδω http://www.goldxbox.gr/πολυ αξιοπιστος,αγοράζω χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Συνδρομή θέλει να αγοράσει ή το Forza Horizons 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosm10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 το forza horizon 2 ηθελα....παντως που μιλησα με την τραπεζα μου ειπαν οτι προσπαθησε το paypal να πληρωσει με την πιστωτικη μου αλλα δεν την δεχτηκε το καταστημα...να φανταστειτε οτι τον αυγουστο εν μεσω capital ειχα κανει κανονικα αγορες απο το cdkeys. τι να πω. το store του xbox δεχεται κανονικα πλεον τις ελληνικες καρτες...δεν πειραζει θα ριξουμε βαρος στο nfs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokstratos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) οποιος θελει να παιξουμε online gears ultimate το ταγκ μου ειναι sokstratos. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2015 από sokstratos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτο το site για αγορά digital games ? http://discountdigitalgames.co.uk/ 20 λίρες τα έχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον πουλάνε accounts για gamesharing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι οι μόνοι. Ακόμα και σε γνωστά κλειδάδικα (πχ. G2A) βρίσκεις παιχνίδια Χ1 σε αρκετά χαμηλή τιμή, όμως το γράφουν ξεκάθαρα πως πρακτικά σου πουλάνε account και όχι το ίδιο το παιχνίδι. Παράδειγμα το Forza Horizons 2: https://www.g2a.com/forza-horizon-2-xbox-one-account-global.html Warning! This is an existing account. After purchase you will receive login and password ( unchangeable datas) . This item is not a CD-KEY. You can't activate it on already existing account. (το συγκεκριμένο έχει εξαντληθεί, αλλά απ' ότι θυμάμαι το είχαν γύρω στα 25 ευρώ) Το http://discountdigitalgames.co.uk/ πάντως προσωπικά δεν μου φαίνεται πολύ σόι, θα το απέφευγα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Η MS ρίχνει bans για gamesharing; Ξέρει κανείς; Η Sony πάντως δεν χαρίζει κάστανα σε αυτή την γενιά, όντας ο κυρίαρχος του παιχνιδιού... Στην προηγούμενη γενιά είχε πολύ «λάσκα» πολιτική, ειδικά στις αρχές που δεν πουλούσε το PS3:http://web.archive.org/web/20080417045521/http://www.wired.com/gaming/gamingreviews/news/2006/10/71982 "If a player logs into his PlayStation 3 account on a friend's system, he can download any game he has already purchased. "You can send that content to four other friends for that initial investment," said Tretton. "We want to get the game in as many hands as possible." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Όχι δε ρίχνει. Η ίδια έχει οδηγίες στο πως να κάνεις το game sharing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Η Sony ρίχνει ban μονο σε ghost account από όσο ξέρω. Το game sharing μέχρι και δυο άτομα είναι "feature", το ίδιο πρέπει να ισχύει και στο X1. Πάντως παιδιά μην κάνετε share account με άτομα που δεν ξέρετε καλά, και γενικά μην αγοράζετε δευτερα account γιατί ποτε δεν ξέρεις. Ειδικά τώρα πια που όλη την ώρα έχει sales και μπορείς να βρείς το παιχνίδι που θες στην ίδια τιμή και πιο κάτω... Εγώ την πάτησα με αγορά "primary" account από ebay για το FF Type 0 για να παίξω το demo του FFXV. Ευτυχώς επειδή πλήρωσα με paypal πήρα τα λεφτά μου πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς δε μιλάμε για primary-secondary accounts αλλά για sharing με (εννοείται) κάποιον που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αν και πιστεύω ότι όλοι το έχετε πάρει χαμπάρι, οι εκδόσεις Xbox One 1TB με τα bundles πχ. Tomb Raider Bundle, Fallout, και το άλλο με τα Rare Replay, Gears και Ori προσφέρονται στα 369 ευρώ στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και επιπλέον σου δίνουν και ένα game όπως Halo 5, Rise of the Tomb Raider σε retail μορφή κτλ. Πολύ καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται για Xbox One. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ημουν σε διλλημα για δωρο στον μεγαλο μου γιο,αναμεσα σε PS4 και Xbox One.Τελικα πηγα σε Xbox One λογω των τελευταιων αλλαγων που εκανε.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξεις πανω δεξια την ωρα να δειχνει σε 24ωρη μορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αν και πιστεύω ότι όλοι το έχετε πάρει χαμπάρι, οι εκδόσεις Xbox One 1TB με τα bundles πχ. Tomb Raider Bundle, Fallout, και το άλλο με τα Rare Replay, Gears και Ori προσφέρονται στα 369 ευρώ στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και επιπλέον σου δίνουν και ένα game όπως Halo 5, Rise of the Tomb Raider σε retail μορφή κτλ. Πολύ καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται για Xbox One. Καλη τιμη ναι βεβαια για μενα απλα απαραδεκτη και παλι.Οταν βλεπεις ps4 με 2 controller στα 320ευρω(50ευρω κανονικη τιμη του controller και σκληρο μπορεις να βαλεις μεγαλυτερο και γρηγοροτερο αργοτερα)οι τιμες του XboxOne με βαση τις πωλησεις του στην Ελλαδα ειναι το λιγοτερο απαραδεκτες. Περιμενα προσωπικα να δω κανενα bundle τυπου απλο Xbox 500gb μαζι με καποιο σχετικα φθηνο exclusive στα 250-260 να το χτυπαγα, αλλα οσοι τυχεροι προλαβανε παλια προλαβανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα εσενα θα στο κανουν δωρο για να σταματησεις τη γκρινια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις