Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι 4 κωδικοί του GoW έγιναν redeem κανονικά. Δεν θυμάμαι σε ποιο region είχα σετάρει την κονσόλα όταν έπαιζα το παιχνίδι (λογικά Hong Kong), πάντως όταν τους ενεργοποίησα είχα επιλέξει Greece.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδες σας εχει τυχει εκει που παιζετε online,ξαφνικα να 

σας πεταει εξω στο dashboard???

μου εχει τυχει 3 φορες στο Bf4 τουλαχιστον...

Δημοσ.

παιδες σας εχει τυχει εκει που παιζετε online,ξαφνικα να 

σας πεταει εξω στο dashboard???

μου εχει τυχει 3 φορες στο Bf4 τουλαχιστον...

Λογικα θα ειναι προβλημα του ιδιου του παιχνιδιου(bf4)

Δημοσ.

Μηπως εχει βρει καποιος καμια καλη προσφορα σε καποιο παιχνιδη; κυριως digital. θυμαμαι ειχαν το sunset ovedrive παλιοτερα 15 ευρω στο boxeddeal αλλα τωρα δεν βρισκω κατι.

Δημοσ.

23 Δεκ. ξεκινανε μεγαλες εκπτωσεις μεσα απο το XBOX one live. Αν εχεις και συνδρομή θα παίρνεις και 10% εκπτωση. Κανε λιγο υπομονη :) θα έχει daily και εβδομαδιαιες προσφορες

Max the Curse of Brotherhood δωρεαν, δεν ήταν στα Gold παιχνίδια του μήνα οποτε ισως έχει γίνει κάποιο λάθος......πάρτε το αν δεν το έχετε ήδη απο παλιότερους μήνες.

https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Max-The-Curse-of-Brotherhood/1d6640d3-3441-42bd-bffd-953d7d09ff5c

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι αλλο με την εγγυηση τι παιζει ρωτησε ενας φιλος μου και του ειπαν ενα χρονο ισχυει αποσω θυμαμαι η microsoft εδινε δυο

Δημοσ.

2 χρόνια είναι. Καλό θα είναι βέβαια να γίνει εγγραφή της κονσόλας στο σχετικό site της Microsoft. Εκεί αναφέρεται πόσο ακόμα έχει για να λήξει η εγγύηση.

Δημοσ.

Ωραια μια χαρα τοτε γιατι το πηρα μεταχειρισμενο κ εχει ακομη ενα χρονο εγγυηση, παντως αυτος που μου το δωσε μου χε πει πως του ειπαν πως εχει ενα χρονο το ιδιο κ ενας φιλος μου που πηγε να το παρει σημερα απτο public βεβαια πηαγαν να του πλασαρουν επεκταση εγγυησης...

Δημοσ.

Ωραια μια χαρα τοτε γιατι το πηρα μεταχειρισμενο κ εχει ακομη ενα χρονο εγγυηση, παντως αυτος που μου το δωσε μου χε πει πως του ειπαν πως εχει ενα χρονο το ιδιο κ ενας φιλος μου που πηγε να το παρει σημερα απτο public βεβαια πηαγαν να του πλασαρουν επεκταση εγγυησης...

Τυχαιο παραδειγμα στο παραπανω

http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/audio/logitech-g430-surround-gaming-headset-mayro/prod4290054pp/

Public εγγυηση 1 χρονος(τα περι 2 χρονων ΕΕ στο Public δεν τα ξερουν).

Στο επισημο site της Logitech 3 χρονια που λεει κατω

http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g430-7-1-surround-sound-gaming-headset

Αν πας στο public δεν θα σου πουν οτι εχουν 3 χρονια τα ακουστικα(ψευδης πληροφοριες για προιον αλλα και για να πλασαρουν τις επεκτασεις εγγυησεων). Απλα θα σου πουν οτι αναλαμβανουν τα ακουστικα να τα στειλουν στην εταιρια αν τυχει κατι οι ιδιοι για 1 χρονο.Για τα επομενα 2 χρονια θα πρεπει να τα στειλεις εσυ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μια ερώτηση μπας και έτυχε σε κανέναν. Από τα δωρεάν παιχνίδια του Gold αυτό το μήνα με ενδιέφερε πολύ το Operation Flashpoint Dragon Rising και είναι το μόνο που δεν μπόρεσα να πάρω! Ενώ πήρα κανονικά όλα τα άλλα σε αυτό εδώ και 2 ημέρες μου βγάζει το μήνυμα ότι η συναλλαγή μου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα και να δοκιμάσω αργότερα...!

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε ο νέος δίσκος, σφαίρα, πετάει. Τρέξαμε κάμποσα benchmarks σε αρκετά χαμηλό επίπεδο και βγάζει άνετα 200 MB/s. Να δούμε τώρα μπας και φορτώνει καθόλου πιο γρήγορα το Forza 6.

Δημοσ.

δοκιμασα να κατεβασω και εγω το flashpoint και μου ελεγε πως επρεπε να πληρωσω ενω το van helsing και το thief τα κατεβασα κανονικα και μπηκα κανονικα απο την ιστοσελιδα οχι την κονσολα.

Δημοσ.

εμενα ακομα δεν μου εχουν ερθει κωδικοι για το γκεαρς.το εχω παιξει στο λαιβ.αλλα δεν εχω γκολντ.

τρομερο παιχνιδι το ουλτιματ.εχω πορωθει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...