nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Και οι 4 κωδικοί του GoW έγιναν redeem κανονικά. Δεν θυμάμαι σε ποιο region είχα σετάρει την κονσόλα όταν έπαιζα το παιχνίδι (λογικά Hong Kong), πάντως όταν τους ενεργοποίησα είχα επιλέξει Greece.
mikele13- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παιδες σας εχει τυχει εκει που παιζετε online,ξαφνικα να σας πεταει εξω στο dashboard??? μου εχει τυχει 3 φορες στο Bf4 τουλαχιστον...
spartan29gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παιδες σας εχει τυχει εκει που παιζετε online,ξαφνικα να σας πεταει εξω στο dashboard??? μου εχει τυχει 3 φορες στο Bf4 τουλαχιστον... Λογικα θα ειναι προβλημα του ιδιου του παιχνιδιου(bf4)
steveevo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως εχει βρει καποιος καμια καλη προσφορα σε καποιο παιχνιδη; κυριως digital. θυμαμαι ειχαν το sunset ovedrive παλιοτερα 15 ευρω στο boxeddeal αλλα τωρα δεν βρισκω κατι.
Tiphonas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 23 Δεκ. ξεκινανε μεγαλες εκπτωσεις μεσα απο το XBOX one live. Αν εχεις και συνδρομή θα παίρνεις και 10% εκπτωση. Κανε λιγο υπομονη θα έχει daily και εβδομαδιαιες προσφορες Max the Curse of Brotherhood δωρεαν, δεν ήταν στα Gold παιχνίδια του μήνα οποτε ισως έχει γίνει κάποιο λάθος......πάρτε το αν δεν το έχετε ήδη απο παλιότερους μήνες. https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/Games/Max-The-Curse-of-Brotherhood/1d6640d3-3441-42bd-bffd-953d7d09ff5c 1
steveevo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτησω και κατι αλλο με την εγγυηση τι παιζει ρωτησε ενας φιλος μου και του ειπαν ενα χρονο ισχυει αποσω θυμαμαι η microsoft εδινε δυο
nzeppos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 2 χρόνια είναι. Καλό θα είναι βέβαια να γίνει εγγραφή της κονσόλας στο σχετικό site της Microsoft. Εκεί αναφέρεται πόσο ακόμα έχει για να λήξει η εγγύηση.
steveevo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια μια χαρα τοτε γιατι το πηρα μεταχειρισμενο κ εχει ακομη ενα χρονο εγγυηση, παντως αυτος που μου το δωσε μου χε πει πως του ειπαν πως εχει ενα χρονο το ιδιο κ ενας φιλος μου που πηγε να το παρει σημερα απτο public βεβαια πηαγαν να του πλασαρουν επεκταση εγγυησης...
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια μια χαρα τοτε γιατι το πηρα μεταχειρισμενο κ εχει ακομη ενα χρονο εγγυηση, παντως αυτος που μου το δωσε μου χε πει πως του ειπαν πως εχει ενα χρονο το ιδιο κ ενας φιλος μου που πηγε να το παρει σημερα απτο public βεβαια πηαγαν να του πλασαρουν επεκταση εγγυησης... Τυχαιο παραδειγμα στο παραπανω http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/audio/logitech-g430-surround-gaming-headset-mayro/prod4290054pp/ Public εγγυηση 1 χρονος(τα περι 2 χρονων ΕΕ στο Public δεν τα ξερουν). Στο επισημο site της Logitech 3 χρονια που λεει κατω http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g430-7-1-surround-sound-gaming-headset Αν πας στο public δεν θα σου πουν οτι εχουν 3 χρονια τα ακουστικα(ψευδης πληροφοριες για προιον αλλα και για να πλασαρουν τις επεκτασεις εγγυησεων). Απλα θα σου πουν οτι αναλαμβανουν τα ακουστικα να τα στειλουν στην εταιρια αν τυχει κατι οι ιδιοι για 1 χρονο.Για τα επομενα 2 χρονια θα πρεπει να τα στειλεις εσυ.
steveevo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια μια χαρα τοτε! Οποιος εχασε το δωρεαν παιχνιδη μπορει να το παρει απο εδω με 1,50 ευρω http://boxeddeal.com/gaming/xbox/max-the-curse-of-brotherhood-for-xbox-one-full-game-download.html
Starback Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση μπας και έτυχε σε κανέναν. Από τα δωρεάν παιχνίδια του Gold αυτό το μήνα με ενδιέφερε πολύ το Operation Flashpoint Dragon Rising και είναι το μόνο που δεν μπόρεσα να πάρω! Ενώ πήρα κανονικά όλα τα άλλα σε αυτό εδώ και 2 ημέρες μου βγάζει το μήνυμα ότι η συναλλαγή μου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα και να δοκιμάσω αργότερα...!
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Επιτέλους ήρθε ο νέος δίσκος, σφαίρα, πετάει. Τρέξαμε κάμποσα benchmarks σε αρκετά χαμηλό επίπεδο και βγάζει άνετα 200 MB/s. Να δούμε τώρα μπας και φορτώνει καθόλου πιο γρήγορα το Forza 6.
steveevo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 δοκιμασα να κατεβασω και εγω το flashpoint και μου ελεγε πως επρεπε να πληρωσω ενω το van helsing και το thief τα κατεβασα κανονικα και μπηκα κανονικα απο την ιστοσελιδα οχι την κονσολα.
sokstratos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εμενα ακομα δεν μου εχουν ερθει κωδικοι για το γκεαρς.το εχω παιξει στο λαιβ.αλλα δεν εχω γκολντ. τρομερο παιχνιδι το ουλτιματ.εχω πορωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις