Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα ποσο αξιζει το bundle με το forza 6 στα 449; η κονσολα είναι special edition μαζι και το controller..υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη μες τα Χριστούγεννα;

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προς Microsoft: Αφήστε ρε τα (άθλια) games with gold και βγάλτε το FF7 remake σε Χ1. Ειδεμή τη μέρα που θα βγει το παιχνίδι, θα πάω να αγοράσω PS4 να θυμηθώ τα νιάτα μου, τέλος.

Δημοσ.

ππρεπει να κανω τιποτα για να μοθ στειλουν κωδικους?εχω το gears ultimate.?

Να υποθέσω η τελευταία πρόταση είναι κατάφαση. Απο όσο γνωρίζω θέλει απλά να βάλεις το παιχνίδι στην κονσόλα και να παίξεις το παιχνίδι τουλάχιστον μια φορά ενώ βρίσκεσαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου στο xbox live.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Τελικά σήμερα ήρθαν και οι 4 κωδικοί για το GOW Ultimate. Το τελευταίο κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι οι 2 κωδικοί εξαργυρώθηκαν άμεσα, ενώ οι άλλοι δύο εμφάνιζαν μήνυμα λάθους επειδή τους εξαργύρωνα από Ελλάδα με region κονσόλας USA. Τελικά λύθηκε και αυτό με ένα ωραίο VPN. Τέλος καλό όλα καλά...

Δημοσ.

ισως για αυτο δεν μου τους εξαργυρωνει κ εμενα.αμα δεν τα ειχα παιξει/τελειωσει/λιωσει ολα τα gears θα τα επαιρνα στην κρανα again και για αυτο το λογο

Δημοσ.

Στην κονσόλα σε μήνυμα. Εγώ έχω να ανάψω το X1 καμια βδομάδα και είδα την ειδοποίηση στο Smartglass στο κινητό (την εφαρμογή για το X1). Θα δοκιμάσω να εξαργυρώσω σε λίγο και θα επανέλθω.

Δημοσ.

Απο όσο ξέρω δε χρειάζεται συνδρομή GOLD. Γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή?

Εδώ https://gearsofwar.com/en-us/games/gears-of-war-ultimate-edition/backwards-compatibilityλέει:

Q: Do I need to have Xbox Live Gold?

If you purchase and play Gears of War: Ultimate Edition while connected to Xbox Live – whether a Silver or Gold member – by December 31, 2015, you will qualify.

που σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να έχεις live και να έχεις παίξει το παιχνίδι ως της 31 Δεκ 2015. Αν η προσφορά άρχισε Σεπτέμβρη και είχες φυσικά το παιχνίδι και Live έστω για 1 μέρα, θα πάρεις τους κωδικούς. Δεν χρειάζεται όμως ενεργή συνδρομή από την στιγμή που είχες για έστω μια μέρα live.

To qualify purchase and play Gears of War: Ultimate Edition on Xbox Live between August 25, 2015 and December 31 2015.  Must be 17+.  Xbox One, broadband internet (ISP fees apply) and Xbox Live membership required. 
Δημοσ.

Q: Do I need to have Xbox Live Gold?
If you purchase and play Gears of War: Ultimate Edition while connected to Xbox Live – whether a Silver or Gold member – by December 31, 2015, you will qualify.

Δεν χρειάζεται χρυσή συνδρομή, απλά να έχεις Xbox Live account και να έχει παίξει στο διάστημα της διορίας ενώ είναι online ο λογαριασμός / κονσόλα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.amazon.fr/gp/product?ASIN=B015XXQ2NM&redirect=true&ref_=pe_2221371_91058461_pe_ecg

333 ευρώ RoTR+TR:DE 1TB μαζί με μεταφορικά απο Amazon Γαλλίας

Skroutz 399 http://www.skroutz.gr/s/7625079/Microsoft-Xbox-One-1TB-Rise-of-the-Tomb-Raider-Tomb-Raider-Defivitive-Edition.html

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά και για τα παιχνίδια που περιέχει μέσα ακόμη καλύτερη! Ένα πράγμα με εκνευρίζει πια σε τέτοια πακέτα, το γεγονός ότι τα παιχνίδια είναι downloadable υλικό. Αλλά πώς αλλιώς θα γίνονται τέτοια πακέτα αν δεν υπάρχει λιγότερο κόστος? Εδώ να σκεφτούμε ακόμα και τα βιβλιαράκια έχουν σταματήσει να υπάρχουν στα retail για οικονομία υλικού..!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...