Big Boss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 α και κατι ακόμα πρέπει να έχεις gold για να πάρεις τα κλειδιά από το gears of war ultimate?
mikele13- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) οποιος προλαβει πρωτος κ θελει κωδικο(1)για beta The Division στελνει πμ (απο σημερα μεχρι και 12 του μηνα ειναι η beta) Πααααρα πολυ καλο by the way το παιχνιδι... EDIT--> sent... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2015 από mikele13- 1
redfox1944 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 πρόβλημα με xbox one Εδώ και μερικές μέρες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στον μηχανισμό που τραβάει το δισκάκι στο Xbox One. Αποφάσισα να επικοινωνήσο με το κατάστημα που το αγόρασα. Το plaisio συγκεκριμένα. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει αντιπρόσωπος της Microsoft στην Ελλάδα και μου έδωσαν το τηλέφωνό στην Ολλανδία (Microsoft Ολλανδίας) επικοινώνησα οι άνθρωποι πολύ ευγενική αμέσως μου είπαν να το στείλω με ups τα έξοδα δικά τους κτλ. Επίσης με ενημέρωσαν ότι έχω δύο χρόνια εγγύηση και όχι ένα όπως λένε τα εδώ καταστήματα και ότι είναι απατεώνες στην Ελλάδα, μόλις περάσει ο χρόνο της εγγύηση το στέλνουν στην Microsoft ξέροντας ότι έχει άλλο ένα χρόνο το φτιάχνουν τζάμπα και εσύ πληρώνεις.. Έλεος με αυτή την χώρα μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα..
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 πρόβλημα με xbox one Εδώ και μερικές μέρες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στον μηχανισμό που τραβάει το δισκάκι στο Xbox One. Αποφάσισα να επικοινωνήσο με το κατάστημα που το αγόρασα. Το plaisio συγκεκριμένα. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει αντιπρόσωπος της Microsoft στην Ελλάδα και μου έδωσαν το τηλέφωνό στην Ολλανδία (Microsoft Ολλανδίας) επικοινώνησα οι άνθρωποι πολύ ευγενική αμέσως μου είπαν να το στείλω με ups τα έξοδα δικά τους κτλ. Επίσης με ενημέρωσαν ότι έχω δύο χρόνια εγγύηση και όχι ένα όπως λένε τα εδώ καταστήματα και ότι είναι απατεώνες στην Ελλάδα, μόλις περάσει ο χρόνο της εγγύηση το στέλνουν στην Microsoft ξέροντας ότι έχει άλλο ένα χρόνο το φτιάχνουν τζάμπα και εσύ πληρώνεις.. Έλεος με αυτή την χώρα μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα.. Υπάρχει κανονικά η microsoft hellas και ειναι στο μαρούσι με τηλέφωνο 2111206000 οποτε αν δεν το έχεις στείλει ρώτα εκει πρώτα
Zapee995 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 πρόβλημα με xbox one Εδώ και μερικές μέρες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στον μηχανισμό που τραβάει το δισκάκι στο Xbox One. Αποφάσισα να επικοινωνήσο με το κατάστημα που το αγόρασα. Το plaisio συγκεκριμένα. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει αντιπρόσωπος της Microsoft στην Ελλάδα και μου έδωσαν το τηλέφωνό στην Ολλανδία (Microsoft Ολλανδίας) επικοινώνησα οι άνθρωποι πολύ ευγενική αμέσως μου είπαν να το στείλω με ups τα έξοδα δικά τους κτλ. Επίσης με ενημέρωσαν ότι έχω δύο χρόνια εγγύηση και όχι ένα όπως λένε τα εδώ καταστήματα και ότι είναι απατεώνες στην Ελλάδα, μόλις περάσει ο χρόνο της εγγύηση το στέλνουν στην Microsoft ξέροντας ότι έχει άλλο ένα χρόνο το φτιάχνουν τζάμπα και εσύ πληρώνεις.. Έλεος με αυτή την χώρα μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα.. Εννοείται ότι όχι μόνο το πλαίσιο αλλά κανένα φυσικό κατάστημα δε θα αναλάβει την επισκευή ενός προϊόντος εφόσον αυτό επισκευαζεται από τον επίσημο αντιπρόσωπο.Τα Xbox ανέκαθεν επισκευαζονταν στο εξωτερικό ανοίγοντας ticket μέσω της ιστοσελίδας της MS. Από εκεί και πέρα για την εγγύηση, σύμφωνα με το επίσημο site : Διάρκεια Με την επιφύλαξη οποιασδήποτε νόμιμης εγγύησης την οποία μπορεί να δικαιούστε δυνάμει οποιουδήποτε εφαρμοστέου για σας τοπικού δικαίου και εκτός εάν το εν λόγω δίκαιο προβλέπει μεγαλύτερη διάρκεια, η Microsoft προσφέρει την παρούσα Εγγύηση, για διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία αγοράς του Xbox One από έναν εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή και 90 ημερών για τα Παρελκόμενα που αγοράστηκαν από εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή.
comfuzio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ότι μου ήρθαν σαν μήνυμα οι κωδικοί για τα GoW + GoW2 δεν μου ήρθαν για τα άλλα 2...
DTsuras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, καταρχην να πω πως εχω ps4. Θέλω στο αμεσο μελλον να παρω και ενα xbox, πριν κατι μηνες ειμουν στο τσακ να παρω ενα xbox αλλα τελευταια στιγμη δεν γινοταν. Ομως αρχησα να περνω games, ετσι ωστε να εχω ενα αξιοπρεπες collection απο exclusives οταν παρω το xbox. Μεχρι στιγμης εχω το halo masterchief collection, προχθες ο γερμανος ειχε προσφορα το forza 5 goty edition στα 23 ευρω, και το παραγγειλα.Αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να παω να το αγορασω. Διοτι υπαρχει το forza 6. Αξιζει να εχω το forza 5 και το 6? το ιδιο πραγμα δεν ειναι? xD
spartan29gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ότι μου ήρθαν σαν μήνυμα οι κωδικοί για τα GoW + GoW2 δεν μου ήρθαν για τα άλλα 2... Εμενα μου ηρθαν κωδικοι και για τα 4(κοιταξε να κανεις redeem τους κωδικους μεσα απο το μηχανημα)διοτι απο την εφαρμογη για τα windows 10!!!μου εμφανιζε μονο για τα 2 πρωτα της σειρας.
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, καταρχην να πω πως εχω ps4. Θέλω στο αμεσο μελλον να παρω και ενα xbox, πριν κατι μηνες ειμουν στο τσακ να παρω ενα xbox αλλα τελευταια στιγμη δεν γινοταν. Ομως αρχησα να περνω games, ετσι ωστε να εχω ενα αξιοπρεπες collection απο exclusives οταν παρω το xbox. Μεχρι στιγμης εχω το halo masterchief collection, προχθες ο γερμανος ειχε προσφορα το forza 5 goty edition στα 23 ευρω, και το παραγγειλα.Αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να παω να το αγορασω. Διοτι υπαρχει το forza 6. Αξιζει να εχω το forza 5 και το 6? το ιδιο πραγμα δεν ειναι? xD Στο Hong Kong store το πακέτο Forza 6 και Gears of War Ultimate έχει 50-55 ευρώ (και τα δύο μαζί) για τους gold members. Άρα μάλλον συμφέρει περισσότερο από τα 23 του FM5. Απ' την άλλη σε αυτή την τιμή αποκλείεται να το μετανιώσεις, το πολύ πολύ αγοράζεις το 6 αργότερα. Και όχι, δεν είναι το ίδιο
comfuzio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα μου ηρθαν κωδικοι και για τα 4(κοιταξε να κανεις redeem τους κωδικους μεσα απο το μηχανημα)διοτι απο την εφαρμογη για τα windows 10!!!μου εμφανιζε μονο για τα 2 πρωτα της σειρας. Μετά από λίγο ήρθαν και οι άλλοι 2! Τώρα όλα κομπλέ! 1
isim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ότι μου ήρθαν σαν μήνυμα οι κωδικοί για τα GoW + GoW2 δεν μου ήρθαν για τα άλλα 2... Και μετα μια απο τα ιδια χτες. Θα περιμενω μεχρι το βραδυ που θα παω σπιτι μπας και ερθουν και οι αλλοι δυο.
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου ήρθαν κι εμένα. Γύρω στα μεσάνυχτα για τα 2 πρώτα παιχνίδια και 2 ώρες αργότερα για τα υπόλοιπα. Τώρα το μόνο* που μένει είναι ένας εξωτερικός δίσκος (περιμένω αυτόν) και δέσαμε. *(και φυσικά χρόνος για να τα παίξουμε όλα αυτά...) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos 1
coffeex Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Διαβάστε το παρακάτω Xbox Live keys mistakenly disclosed, says Microsoft
Tiphonas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, καταρχην να πω πως εχω ps4. Θέλω στο αμεσο μελλον να παρω και ενα xbox, πριν κατι μηνες ειμουν στο τσακ να παρω ενα xbox αλλα τελευταια στιγμη δεν γινοταν. Ομως αρχησα να περνω games, ετσι ωστε να εχω ενα αξιοπρεπες collection απο exclusives οταν παρω το xbox. Μεχρι στιγμης εχω το halo masterchief collection, προχθες ο γερμανος ειχε προσφορα το forza 5 goty edition στα 23 ευρω, και το παραγγειλα.Αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να παω να το αγορασω. Διοτι υπαρχει το forza 6. Αξιζει να εχω το forza 5 και το 6? το ιδιο πραγμα δεν ειναι? xD Εγω θα σου πρότεινα να μην πάρεις το 5. Το forza 6 είναι πολύ καλύτερο. Στην θέση σου θα έκανα ένα account στο xbox live θα έβαζα και gold για να παίρνω τα δωρεαν παιχνίδια. Μετά θα περίμενα τα Χριστούγεννα για καποια καλη προσφορά (μπορει να έχει και το forza6) Η microsoft έχει ανακοινώσει προσφορές με έκπτωση 40%-60% (+10% για τα gold μέλη) απο 23Δεκ. μέχρι 4 Ιαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις