Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://forums.xbox.com/xbox_support/xbox_one_support/f/5576.aspx

Παρα πολλα θεματα οσον αφορα αυτο το θεμα.Σε ενα απο αυτα νομιζω διαβασα οτι μεχρι και αρχες Γεναρη θα στελνονται οι κωδικοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα ξανά. Θα ήθελα λίγη βοήθεια μήπως κι μπορέσουμε να βρούμε το Gears Ultimate σε κάποιο βίντεο κλάμπ στη Θεσσαλονίκη.

Εγώ πήγα σε δύο που βρίσκονται στην περιοχή μου (seven spot αγίου δημητρίου 60) κι σε ένα ακόμα στην πλατεία Μακεδονομάχων επι της Αγίας Σοφίας.

Πήγα κι στο seven spot αγίου δημητρίου 154 και δεν είχε ούτε έναν τίτλο, αλλά αρκετούς ps4... (χωρίς να τρέφω ελπίδες καθώς στο άλλο είχε 75 τίτλους ps4 και (πάλι καλά) 10 ολόκληρους xbox one!).

Αν κάποιος έχει τη διάθεση να βοήθησει και έχει ένα βίντεο κλάμπ κοντά στο σπίτι του ας μπει στον κόπο να ρίξει μια ματιά... βέβαια το να ψάχνεις ενοικίαση παιχνιδιού xbox one είναι κάτι σαν κυνήγι θυσαυρού στην Ελλάδα!

http://www.xo.gr/dir-az/V/Vinteoklab-DVD/Thessaloniki/(δεν περιέχει όλα τα βίντεο κλάμπ αλλά κάποια)

Προσωπικά, έχω αναφέρει κι προηγουμενως, θέλω μόνο τα gears 3 και judgment. Αν πάρω τους κωδικούς εν τέλει θα χαρίσω τους άλλους δύο εδώ στο site (εννοείται σε άτομο που θέλει να τα παίξει κι όχι να τα εκμεταλλευεί) :)

ΥΣ. Διάβασα κι σε άλλο site μετά απο ψάξιμο ότι με το ίδιο copy και στην ίδια κονσόλα αλλά με τη χρήση δύο διαφορετικών xbox live gold account πήραν τους κωδικούς και οι δύo.

Επεξ/σία από Carou89

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.

Σκέφτομαι να πάρω το xbox one αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν media player.

Έχω ένα PC με ένα σκληρό δίσκο shared στο δίκτυο όπου έχω τα πάντα μέσα.

Το xbox one μπορεί να δεί τον shared δίσκο και να διαβάσει τα περιεχόμενα του;

Διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους srt;

Μπορεί να διαχειριστεί αρχεία mkv με ενσωματωμένα πολλαπλά audio tracks και υπότιτλους;

Μπορεί να παίξει mkv 3D αρχεία;

Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός αλλά πραγματικά δεν έχω βρει κάπου απαντήσεις.

Ευχαριστώ.

Η γνώμη μου είναι πως αν θέλεις media player, δώσε 60-70 ευρώ, πάρε ένα Raspberry 2 και βάλτου Kodi/Openelec. Και κράτα το Xbox One για τα παιχνίδια και μόνο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω κάνει.

Είναι αστείο να χαρακτηρίζονται ως media players συσκευές που δεν παίζουν καν εξωτερικούς υπότιτλους ή έχουν τόσους περιορισμούς.

ps: εννοείται πως οι συσκευές που τρέχουν Kodi κάνουν όλα τα παραπάνω που αναφέρεις και πολλά άλλα (πχ. live streaming, P2P streaming α λα Popcorntime κλπ)

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.

Σκέφτομαι να πάρω το xbox one αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν media player.

Έχω ένα PC με ένα σκληρό δίσκο shared στο δίκτυο όπου έχω τα πάντα μέσα.

Το xbox one μπορεί να δεί τον shared δίσκο και να διαβάσει τα περιεχόμενα του;

Διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους srt;

Μπορεί να διαχειριστεί αρχεία mkv με ενσωματωμένα πολλαπλά audio tracks και υπότιτλους;

Μπορεί να παίξει mkv 3D αρχεία;

Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός αλλά πραγματικά δεν έχω βρει κάπου απαντήσεις.

Ευχαριστώ.

Δεν παίζει καθόλου mkv ή εξωτερικούς υπότιτλους. Ο δίσκος αν είναι στο wifi δικτυο λογικά θα τον δει αλλα δεν το ξέρω σίγουρα.

ψάχνω να πάρω xbox τις τελευταίες μέρες και εχω δυο ερωτήσεις

1.τι εννοεί ο κοτσοβολός όταν γράφει αυτό?

745x250-Xbox-gift-xbox-live-gold-b.png

τα games with gold είναι καθε μήνα όχι κάθε 15 ημέρες.

2.πιστεύτε να βγει σε προσφορά 350 το 1tb?

δε παίρνω το 500αρι γιατί μετα θα πληρώσω τη διαφορά σε δίσκο όπως την έπαθα με το ps4

ευχαριστώ πολύ.

Προς Microsoft: Αφήστε ρε τα (άθλια) games with gold και βγάλτε το FF7 remake σε Χ1. Ειδεμή τη μέρα που θα βγει το παιχνίδι, θα πάω να αγοράσω PS4 να θυμηθώ τα νιάτα μου, τέλος.

• Like 1

ψάχνω να πάρω xbox τις τελευταίες μέρες και εχω δυο ερωτήσεις

1.τι εννοεί ο κοτσοβολός όταν γράφει αυτό?

745x250-Xbox-gift-xbox-live-gold-b.png

τα games with gold είναι καθε μήνα όχι κάθε 15 ημέρες.

2.πιστεύτε να βγει σε προσφορά 350 το 1tb?

δε παίρνω το 500αρι γιατί μετα θα πληρώσω τη διαφορά σε δίσκο όπως την έπαθα με το ps4

ευχαριστώ πολύ.

3 μηνες gold. κατεβαζεις 2 παιχνιδια το μηνα για το one. αρα 6 συνολο.

επισης με το bc το one παιζει τα παιχνιδια του 360. αλλα 6 απο κει.

αρα 12 συνολο.

• Like 1

Προς Microsoft: Αφήστε ρε τα (άθλια) games with gold και βγάλτε το FF7 remake σε Χ1. Ειδεμή τη μέρα που θα βγει το παιχνίδι, θα πάω να αγοράσω PS4 να θυμηθώ τα νιάτα μου, τέλος.

Ενθουσιάστηκα όσο εσύ όταν ανακοίνωσαν το παιχνίδι στην E3..Απο τότε μόνο τον κατήφορο έχει πάρει το συγκεκριμένο remake που περιμέναμε τόσα χρόνια! Αρχικά δεν αξιώθηκαν να κρατήσουν το turn based σύστημα μάχης, έπρεπε να το "εκσυγχρονίσουν"! και σαν να μη μας έφτανε αυτό διάβαζω σήμερα

http://www.ign.com/articles/2015/12/07/psx-2015-final-fantasy-7-remake-will-be-a-multi-part-series?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20%28front%20page%29&utm_content=1&utm_campaign=Spotlight

Ναι σωστά διάβασες! Βαριούνται να βγάλουν ολόκληρο το παιχνίδι όπως το ξέρουμε, θα το κάνουν με parts/επεισόδια! Ένα απλό πράγμα ζητούσε ο κόσμος. (επίσης το παιχνίδι θα βγεί κανονικά στο XBOXone και δεδομένου του όλου ηλίθιου κόνσεπτ ίσως είναι καλύτερη η αναμονή) ΕΛΕΟΣ

• Like 1

Πως στο καλο φτασαμε σε σημειο το XboxOne να κοστιζει ακριβοτερα απο το Ps4 στην Ελλαδα ενας Θεος ξερει κυριολεκτικα.

υποθετικά. κοστίζει ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ 10 ευρώ η κάθε μία κονσόλα. Δηλαδή εξοδα, που όσο και να παράξει κονσόλες η κάθε εταιρία έιναι σταθερά (πχ ενοίκια)

και πουλάνε 15 ευρώ μόνο μία κονσόλα.

σονυ 15-10 = κερδος 5

m$     15-10 = κερδος 5

αν τον άλλο χρόνο η σονυ πουλήσει 2 κονσόλες (15Χ2)-10= κερδος 20, ενώ ή m$ παραμένει  15-10 = κερδος 5

η σόνυ λοιπόν αποφασίζει την τιμή να την ρίξει στα 10 ευρώ ανά κονσόλα και πάει (10Χ2)-10 = κέρδος 10

Αρα η σόνυ πουλάει περισότερα τεμάχια, σε χαμηλότερη τιμή ενώ η MS κρατάει την τιμή σταθερή. ;)

Μα το Xbox και εδω στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο κοστιζε ανεκαθεν φθηνοτερα ακριβως επειδη ηταν πισω στις πωλησεις.

Η Ms κραταει σταθερη την τιμη? Δες τις κονσολες στο skroutz τι τιμη ειχαν παλια και πως ξαφνικα ανεβηκε η τιμη της τοσο πολυ.

Επισης σταθερα στην Ευρωπη να τα πληρωνουμε ολα ακριβοτερα  ακομα και στο ps4 και προσφορες αντε τα Χριστουγεννα και αυτες ελαχιστες και οι περισσοτερες ψιλο αδιαφορες.Δες εδω πχ τεραστιες διαφορες τιμων και την εννοια των προσφορων(ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αναλογες προσφορες σε Xbox).

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A8581994&dgc=BA&cid=293419&lid=5617374&acd=12309217615360117&ven3=178003101249201834

https://www.skroutz.gr/s/7825681/Sony-Playstation-4-PS4-C-Chassis-1TB-Star-Wars-Battlefront.html

3 μηνες gold. κατεβαζεις 2 παιχνιδια το μηνα για το one. αρα 6 συνολο.

επισης με το bc το one παιζει τα παιχνιδια του 360. αλλα 6 απο κει.

αρα 12 συνολο.

ok  ευχαριστώ 

θα περιμένω λίγο ακόμα και βλέπω 

θέλω το 1tb με το Tomb Raider

ok  ευχαριστώ 

θα περιμένω λίγο ακόμα και βλέπω 

θέλω το 1tb με το Tomb Raider

Ψαξε και απο αγγελιες(υπαρχουν πολυ καλες ευκαιριες μεσα στο νημα)

σημερα πηρα το xbox one απο κοτσωβολο το 1 τβ με τα 3 παιχνιδια και δεν ειχε μεσα 3 μηνη συνδρομη

επισης θελω να μαθω πως μπορω να βλεπω τα παιχνιδια 360 στο χβοχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...