Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσθεσε τυπικα καρτα και να δεις οτι θα στο αφαιρεσει το balance.Εαν παιζει ιδιο σκηνικο με apple δηλαδη νομιζω οτι θα παιξει

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο το καταλαβενω αλλα και παλι δεν θελω να βαλω καρτα ντε και καλα για να υπαρχει απο τη στιγμη ειδικα που ο λογαριασμος μου ειναι θετικος κατα δεκα ευρω!

Δημοσ.

ναι αλλα τωρα ειναι σαν να τρωγεσαι με τα ρουχα σου....Χωρις παρεξηγηση κιολας...Δε ξερω αν εμενα θα με ξενερωνε αυτο.Απο την στιγμη που χρησιμοποιω μια υπηρεσια , οταν κανω εγγραφη , συμφωνω με τους ορους και τα κολληματα της εφοσον προχωρησω για να την χρησιμοποιησω...

Δημοσ.

το οτι βγενω προς τα εξω σαν γεροντοκορη το καταλαβενω,παρολα αυτα κιτρινη καρτα απο εμενα μιας και νομιζω οτι τα παραπονα μου ειναι 150% valid!

Τα σεβη μου

• Like 1
Δημοσ.

Για τον ιδιο λογο δεν κατεβασα το πρωτο επεισοδιο του Revelations 2 που το δινε δωρεαν καθως δεν εχω πλεον πιστωτικη. Με γαλο ξενερωμα κ κατα τη δικη μου γνωμη..

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα, πρώτη φορά γράφω εδώ μιας και είμαι φρέσκος στην Xbox One οικογένεια . Αντιμετωπίζει κανένας άλλος μετα το windows 10 update κάποιο θέμα με bugs ?? Εμένα μου βγάζει αρκετές φορές σφάλμα όταν πάω στο store με τα παιχνίδια . Επίσης έχω θέμα και στο 2k15 καθώς μου κολλάει μετά από ματς στην οθόνη που λέει 2k sports server με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να βγω εντελώς από το παιχνίδι  :shock: ... κάπου διάβασα οτι θα έρθει 3,4 gb update γιατί πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νέο λειτουργικό . Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός να ρωτήσω και εγώ σχετικά με το GOW Ultimate Edition αν υπάρχει και κανένας άλλος που δεν έχει πάρει τους κωδικούς για τα υπόλοιπα παιχνίδια? Είναι παιχνίδι που πήρα από δεύτερο χέρι αν και από ότι κατάλαβα σε ανάλογες περιπτώσεις οι κωδικοί πήγαν και στους δύο. Επίσης δεν έχω καταλάβει αν οι κωδικοί πηγαίνουν με email στο email που είναι συνδεδεμένο με το LiveID ή αν εμφανίζονται μέσα στο dashboard του Xbox One...

Δημοσ.

Αγόρασα το παιχνίδι πριν 5 μέρες (από Hong Kong store) και ακόμα δεν έχω λάβει κωδικούς. Απ' ότι λένε εδώ, οι κωδικοί αποστέλλονται στο message center του Xbox One και όχι στο email.

Δημοσ.

Εγώ το έχω περίπου 2 μήνες και ακόμα δεν έχω δει κωδικούς να μου έρχονται. Άνοιξα και στο forum τους topic το οποίο κλείδωσαν σε χρόνο 0 με κλασική απρόσωπη copy/paste απάντηση.

Υποθέτω ότι θέλει γερή υπομονή μιας που και στις πρώτες παρτίδες τα κλειδιά που έδωσαν δεν λειτουργούσαν όλα και τα απέστειλαν ξανά.

Τώρα για νέο update δεν έχω ακούσει κάτι, αν και σε μένα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, ένα update είναι πάντα καλοδεχούμενο! 

Δημοσ.

Παντως με τοσα ατομα να περιμενουν τα κλειδια+οσα ατομα αγορασουν το εν λογω παιχνιδι τωρα στις γιορτες βλεπω να παιρνει παραταση η εν λογω προσφορα με το Gears Of War αλλιως θα πεσει απειρο κραξιμο που δεν θα τιμα την MS καθολου.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να μην δώσουν τα κλειδιά. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ρητά πως:

Xbox and The Coalition are excited to announce that all fans who purchase Gears of War: Ultimate Edition, or the Xbox One Gears of War: Ultimate Edition Bundle, will be able to unlock the entire Gears collection via Xbox One Backward Compatibility. By playing Gears of War: Ultimate Edition on Xbox Live from Aug. 25 through Dec. 31, 2015, you’ll get access to Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 and Gears of War: Judgment in Backward Compatibility when it launches this fall

Αν δεν τηρήσουν την παραπάνω δέσμευση δεν είναι απλώς λόγος κραξίματος αλλά και άφθονων καταγγελιών, αφού πολύς κόσμος αγόρασε το παιχνίδι ακριβώς λόγω αυτής της προσφοράς (εμού συμπεριλαμβανομένου).

• Like 1
Δημοσ.

Παντως λεει απλα να παιξουν online το παιχνιδι,αρα εν μερη και η ενοικιαση ισχυει για αυτο(αν το εχει επιβεβαιωσει καποιος πιο πισω δεν ξερω).

Δημοσ.

(α) Επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα, ισχύει όντως το ότι με το ίδιο copy Gears of war Ultimate μπορούν 2 διαφορετικές κονσόλες να πάρουν τους κωδικούς για τα υπόλοιπα? (αν δε λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι κάποιοι δεν λαμβάνουν τους κωδικούς καθόλου..)

(β) Μία άλλη σκέψη: σε περίπτωση που δεν ισχύει το (α) ,δηλαδή ανα κομμάτι μόνο μια κονσόλα κατεβάζει τα games. Μήπως αυτοί που δεν τα λαμβάνουν είναι γι αυτόν τον λόγο? (αγορά μεταχειρισμένου που έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη οι κωδικοί)

(γ) Αν έχει κάποιος ένα copy και έχει κατεβάσει τα παιχνίδια θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει φορτώνοντας το παιχνίδι σε μία άλλη κονσόλα ενός φίλου του..Αν μπορούσα θα το έκανα o ίδιος αλλά δεν έχω ούτε το παιχνίδι ούτε κάποιον γνωστό με xbox one.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...